Reduceri cool
pentru o vară fierbinte

Reducere:

Fiecare grad peste 20 ℃ îți aduce reduceri cool vara aceasta! Temperatura este preluată din cea mai votată regiune a săptămânii. Votează și tu mai jos.

, cea mai hot zonă săptămâna aceasta

Votează săptămânal pe hartă cea mai hot regiune a țării și primești reduceri în funcție de temperatura înregistrată acolo. În plus, ai 3% reducere direct în coșul de cumpărături din magazinul online daca plasezi comanda în zona votată.

Cele mai votate regiuni pentru săptămâna următoare:

Vezi reducerile pentru:

  • Campania se desfășoară în perioada 2 iulie – 3 septembrie 2018
  • Promoția se desfășoară în limita stocului disponibil
  • Temperatura de referință este furnizată de INMH și este valabilă în orașele reprezentative fiecărei regiuni din România: Transilvania: Brașov ; Muntenia: București; Moldova: Iași; Oltenia: Craiova; Dobrogea: Constanța; Banat: Timișoara; Crișana: Arad; Bucovina: Suceava; Maramureș: Baia-Mare
  • În cazul achiziției de telefoane și modemuri, reducerile se acordă la activarea sau prelungirea unui contract, pe 24 luni, iar în cazul accesoriilor, obiectelor conéctate și tabletelor reducerile se aplică la prețul standard.
  • Reducerile se aplică tuturor produselor din magazinul online, excepție făcând produsele Playstation, Apple Watch, Apple iPad 5, Samsung Galaxy Note9, Smarthome și cele din campania "Toamna asta se numără gadgeturile"
  • Pe parcursul campaniei, în magazinul online, pentru perioade limítate, se vor regăsi reduceri extra pentru produsele disponibile în campanie. Acestea vor putea fi sub formă de discount procentual, valoric sau voucher.
  • Extra discount-ul pentru comenzile livrate in zona in care se afla Flăcărilă, de 3%, se va aplica in cos, la valoarea ramasa in urma aplicarii reducerii oferita de temperatura
  • Orasele reprezentative, din care va fi preluata temperatura sunt : Transilvania: Brasov; Muntenia: Bucuresti; Moldova: Iasi; Oltenia: Craiova; Dobrogea: Constanta; Banat: Timisoara; Crișana: Arad; Bucovina: Suceava; Maramureș: Baia-Mare

sus