×

Telefoane

Google Pixel 8 a fost desemnat drept cel mai bun smartphone lansat in 2023. Surclaseaza iPhone si...

Google Pixel 8 a fost desemnat drept cel mai bun smartphone lansat in 2023. Surclaseaza iPhone si Samsung

29.02.2024, 18:46 By thumbs

Aplicatia Orange Sport este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si App Store

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Google Pixel a castigat premiul pentru cel mai bun smartphone al anului 2023. Noul telefon din gama Pixel a surclasat Galaxy S23 si iPhone 15.

Google Pixel 8 a adus imbunatatiri considerabile gamei de smartphone-uri de la Google, iar acum aduce si premii, deoarece cele doua modele din seria Pixel 8 au castigat premiul de Cel mai bun telefon al anului 2023.

In fiecare an, la Mobile World Congress (MWC), GSMA gazduieste "Global Mobile Awards". Evenimentul include o serie de premii pentru industria mobila, cum ar fi "Cea mai buna descoperire in tehnologie mobila", "Cea mai buna infrastructura de retea mobila" si multe altele. La categoria "Device", unul dintre cele mai mari premii este acordat pentru "Cel mai bun smartphone".

"Premiul pentru cel mai bun smartphone combina performanta remarcabila, inovatia si leadership-ul, determinate prin evaluarea smartphone-urilor de pe piata in perioada ianuarie 2023 - decembrie 2023, de catre analisti, jurnalisti si influenti independenti de top la nivel mondial", explica GSMA.

Google Pixel 8 este smartphone-ul anului 2023

Printre candidatii din acest an s-au numarat iPhone 15 Pro, OnePlus Open, seria Samsung Galaxy S23 si Samsung Galaxy Z Flip 5, precum si seria Google Pixel 8, bineinteles. Asa cum s-a anuntat la eveniment, seria Google Pixel 8 a castigat concursul si a ajuns sa fie numita "Cel mai bun smartphone" din 2023 de catre GSMA.

Apple iPhone 14 Pro a castigat titlul in 2023, iar iPhone 13 Pro Max l-a castigat in anul anterior. In 2021, Galaxy S21 Ultra a castigat, dar aceasta este prima data cand Google ia titlul. Pixel 6 Pro a fost pe lista scurta in 2021, in timp ce functia Night Sight a lui Pixel 3 a castigat un premiu GSMA pentru "Disruptive Device Innovation" in 2019.

Google Pixel 8 a reprezentat un pas important pentru companie. Nu doar ca noua serie de telefoane foloseste cele mai noi procesoare de la Google, Tensor G3, dar inglobeaza si capabilitati AI, care ar trebui sa contribuie la o experienta mai buna in utilizare.

Articolul Google Pixel 8 a fost desemnat drept cel mai bun smartphone lansat in 2023. Surclaseaza iPhone si Samsung apare prima data in Go4IT.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare