×

Telefoane

iPhone 17 Slim, mai scump decat modelul Pro Max- Apple ar pregati un nou salt generational in...

iPhone 17 Slim, mai scump decat modelul Pro Max- Apple ar pregati un nou salt generational in privinta design-ului telefoanelor sale

20.05.2024, 13:05 By thumbs

Aplicatia Orange Sport este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si App Store

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Deja v-am povestit despre cum Apple ar planui ca, anul viitor, sa schimbe "distributia" iPhone-urilor din generatia a 17-a: astfel, se zvoneste ca iPhone 17 Plus nu va mai exista, urmand sa fie inlocuit de un iPhone 17 Slim, cu o carcasa mult mai subtire.

Ei bine, conform unui nou leak, nu iPhone 17 Plus ar fi telefonul pe care Apple doreste sa-l inlocuiasca cu ajutorul modelului Slim. Dimpotriva, acum se zvoneste ca iPhone 17 Slim urmeaza sa fie cel mai scump model al intregii game, chiar si peste iPhone 17 Pro Max.

De altfel, in ultima vreme, Apple a inceput sa puna un accent din ce in ce mai pronuntat pe subtirimea dispozitivelor sale, un exemplu concret in acest sens fiind chiar noul iPad Pro de 13", denumit de companie drept "cel mai subtire dispozitiv pe care l-a realizat vreodata", cu o grosime de numai 5,1mm.

Posibil ca aceasta cale sa fie urmata si cu iPhone 17 Slim, anumite surse dezvaluind ca Apple intentioneaza sa prezinte acest model drept un salt generational in ceea ce priveste limbajul de design al produselor sale, asa cum iPhone X a fost la vremea sa. Modelul 17 Slim ar trebui sa fie semnificativ mai subtire decat orice iPhone precedent si ar putea utiliza un cadru de aluminiu.

Design-ul propriu-zis al telefonului nu a fost finalizat inca, iar Apple exploreaza in continuare mai multe optiuni: dynamic island-ul (sistemul de camera selfie si senzori adiacenti) ar urma sa fie mai mic, in timp ce sistemul de camere de pe spate ar urma sa fie mutat in partea centrala a telefonului. Nici dimensiunile ecranului nu sunt inca batute in cuie, chiar daca zvonurile precedente afirmau ca afisajul lui iPhone 17 Slim ar urma sa fie mai mic decat cel al modelului iPhone 15 Plus.

Pana vom afla insa directiile in care Apple isi doreste sa duca iPhone-ul in 2025, toate indiciile spun ca lansarea gamei iPhone 16 a intrat in linie dreapta, aceasta urmand sa aiba loc, asa cum ne-am obisnuit, in toamna acestui an.

Sursa: GSMArena.com

Articolul iPhone 17 Slim, mai scump decat modelul Pro Max? Apple ar pregati un nou salt generational in privinta design-ului telefoanelor sale apare prima data in Go4IT.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare