×

Accesorii

Sonos Ace reprezinta mult-asteptatul debut al companiei pe piata castilor audio

Sonos Ace reprezinta mult-asteptatul debut al companiei pe piata castilor audio

22.05.2024, 12:00 By thumbs

Aplicatia Orange Sport este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si App Store

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Sonos este pe cale sa lanseze primele casti ale companiei, Sonos Ace, marcand astfel intrarea mult-asteptata a brand-ului in aceasta zona de produse. In calitate de inovator de top in domeniul sunetului, Sonos foloseste acum renumita sa expertiza audio si de design pentru a transforma experienta de auditie la casti. Ace sunt casti premium over-the-ear Bluetooth, ce dispun de un extraordinar sunet spatial fara pierderi, de functia Active Noise Cancellation (ANC) si de modul Aware, precum si de ceea ce Sonos descrie drept "cea mai precisa si imersiva experienta home theater posibila", cu ajutorul noii tehnologii proprietare TrueCinema.

Castile Sonos sunt aici! Fanii ne-au cerut de ani de zile sa aducem experienta Sonos pe casti - si stiam ca prima noastra incursiune in aceasta categorie trebuie sa fie cu un produs cu adevarat inovator si cu o experienta sonora cu care numele Sonos a devenit sinonim. Sonos Ace valorifica tot ceea ce am invatat de-a lungul a doua decenii ca lider audio pentru a oferi un sunet uimitor, design elegant si confort de lunga durata uneia dintre cele mai mari si mai populare categorii audio din intreaga lume.

- Patrick Spence, CEO Sonos.


thumbsFoto: Sonos
Sunet superior la nivel personal

Descrise ca fiind "realizate prin arta si reglate cu maiestrie", castile Sonos Ace isi propun sa depaseasca asteptarile cu o serie de caracteristici tipice pentru Sonos.


Descoperiti rafinamentul unui sunet de inalta fidelitate: Bucurati-va de fiecare secunda a melodiei preferate, a podcast-ului sau a apelului telefonic, datorita celor doua drivere personalizate ale castilor Sonos Ace, care redau fiecare frecventa cu precizie si claritate impecabile.
Experienta cinematografica personala: Sonos Ace permite utilizatorilor sa se bucure de o experienta home theater cu sunet surround, oferind in acelasi timp liniste in intreaga locuinta. Utilizatorii pot schimba instant sunetul TV de la un soundbar Sonos compatibil cu Sonos Ace, totul printr-o simpla atingere a unui buton. Sunetul spatial cu Dolby Atmos ii invaluie pe utilizatori intr-un sunet dramatic de detaliat din toate diectiile, iar urmarirea dinamica a capului ii mentine centrati in actiune, chiar daca trebuie sa ajunga la bolul cu gustari. Pe parcursul acestui an se va lansa noua tehnologie TrueCinema de la Sonos, care va cartografia cu precizie spatiul utilizatorilor si va reda un sistem complet de sunet surround pentru o experienta de auditie atat de realista incat vor uita ca poarta casti.
Porniti sau opriti lumea: Utilizatorii pot face ca experienta de auditie sa fie si mai personala cu ajutorul functiei Active Noise Cancellation (ANC) sau prin activarea modului Aware atunci cand isi doresc sa fie la curent cu ceea ce se intampla in jur, cum ar fi atunci cand sunt pe strada ori la birou.
Autonomie de o zi si incarcare extrem de rapida: Fie ca doresc sa asculte continutul preferat sau sa aiba apeluri telefonice de pana la 30 de ore, utilizatorii o pot face datorita duratei de viata extistense a bateriei, eficienta din punct de vedere energetic. Incarcarea utra-rapida ii asigura pe utilizatori ca nu vor pierde niciun ritm - acestia pot obtine trei ore de autonomie cu o incarcare rapida de numai trei minute cu ajutorul cablului USB-C inclus.

thumbsFoto: Sonos

Sonos Ace reprezinta ambitia noastra de a crea experiente sonore emotionante, adaptate momentelor pe care le traim. Este un capitol nou si interesant in proiectarea experientei de ascultare personala. Cu fidelitate fata de mostenirea Sonos de produse premium, fiecare detaliu individual al castilor Sonos Ace a fost realizat cu maiestrie, proiectat personalizat si reglat de catre cei mai mari experti din lume in domeniul sunetului, totul pentru a oferi utilizatorilor o experienta de ascultare diferita de oricare alta.

- Maxime Bouvat-Merlin, Sonos Chief Product Officer.


Design elegant si confort de lunga durata

Sonos Ace au fost proiectate sa arate si sa se simta la fel de bine precum suna. Profilul distinctiv si subtire imbina frumos accentele metalice cu un finisaj mat elegant, completand orice stil, indiferent de cat de rapid evolueaza tentindetele.


Confort deplin: Castile Sonos Ace sunt realizate din materiale usoare, de calitate superioara, asigurand o potrivire lejera si confortabila, care se muleaza usor pe cap. Interiorul este realizat din spuma cu memorie si acoperit cu piele vegana, in timp ce banda de fixare pe cap personalizata si pernutele pentru urechi creeaza o etansare acustica perfecta fara a se prinde de par.
Design intuitiv: Purtarea si depozitarea castilor Sonos Ace este simpla si comoda - culorile contrastante din interior indica subtil directia corecta pentru a le aseza, iar butoanele tactile atent pozitionate faciliteaza utilizarea in timpul purtarii. Dupa incheierea sesiunii de ascultare, utilizatorii le pot depozita usor, datorita design-ului pliabil, care se potriveste perfect in husa de calatorie.
Realizate in mod responsabil: Sonos Ace sunt concepute pentru durabilitate si sunt create pentru utilizare zilnica. Acestea sunt echipate cu pernute de ureche interschimbabile, materiale circulare care ne-au permis celor de la Sonos sa foloseasca cu 17% mai putin plastic virgin si o husa de calatorie realizata din pasla reciclata in proportie de 75% din sticle de plastic. Proiectate pentru a stimula eficienta energetica, detectarea momentelor cand castile sunt indepartate de pe urechi pune muzica automat pe pauza, reducand necesitatea incarcarii frecvente.

thumbsFoto: Sonos

Castile Sonos Ace vor fi disponibile la nivel global incepand cu 5 iunie 2024, in optiunile de culoare Negru si Soft White, la pretul de 2499 lei.

Sursa: Sonos

Articolul Sonos Ace reprezinta mult-asteptatul debut al companiei pe piata castilor audio apare prima data in Go4IT.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare