×
call Pentru detalii sună la
0800 400 400
Vezi pachetele și serviciile
disponibile la adresa ta
Verifică acoperirea

Abonamente internet prin fibră

Abonamente internet prin fibră

Încearcă cel mai rapid internet prin fibră optică, conform rezultatelor Netograf.ro, și bucură-te de gaming în timp real, streaming video HD și de stabilitate crescută a conexiunii la internet. Ai internet fix pentru acasă cu viteze de până la 940 Mbps și îți conectezi toate dispozitivele la routerul Wi-Fi inclus în abonament.

client Orange

Fibră + TV de la 40 lei/lună

Netflix 12 luni cadou

Pachetele Orange Love îți aduc, pe o singură factură, toate serviciile de care ai nevoie.

*Inclus pentru abonamentele pe 24 de luni care conțin și un serviciu de TV prin cablu

**În cazul abonamentelor semnate pe 24 de luni

Internet Box 1000

Ai viteze de până la 940 Mbps prin cablu și până la 450 Mbps prin Wi-Fi, plus putere mare de acoperire oriunde în casă. Îți conectezi toate device-urile la Wi-Fi fără să pierzi din calitatea conexiunii la internet, datorită rețelei Wi-Fi 5G 4 × 4 MIMO.

Detalii

Întrebări frecvente

Serviciul de internet prin fibră de la Orange se comercializează în majoritatea orașelor din România. Pentru a verifica disponibilitatea serviciului, intră pe www.orange.ro/servicii-fixe/verifica-acoperire/

Bineînțeles. Citește aici mai multe despre pachetele Orange Love.

Codul de instalare îl găsești pe contractul semnat pentru serviciul de internet fix, dar și în SMS-ul primit la confirmarea instalării serviciului. Acest cod trebuie să îl oferi tehnicianului, pentru finalizarea instalării serviciului.

O echipă de tehnicieni va instala abonamentul de internet fix în maxim 7 zile de la cumpărare, în cazul în care nu soliciți reprogramarea instalării sau nu apar condiții tehnice neprevăzute.

La finalul contractului, ai obligația să returnezi routerul primit în custodie. În caz contrar, taxa de nereturnare este de 14 euro pentru routerul utilizat împreună cu abonamentul Fibră 100, respectiv 45 euro pentru cel utilizat împreună cu abonamentele Fibră 500 sau Fibră 1000.

sus