Samsung Galaxy Gear

Produsul nu mai revine în stoc

Beneficii la comenzile online

garantie Orange Expert deschis rate

Descriere generala

Design

Bratara metalica de cea mai buna calitate a ceasului GALAXY Gear se infasoara confortabil in jurul mainii dvs. Aveti la indemana mai multe functii, inclusiv ora, mesajele, controalele pentru muzica si multe altele, aflate toate pe ecranul tactil al ceasului dvs. Diversele optiuni de culoare va ofera bucuria de a-l asorta cu stilul dvs. Ceasul GALAXY Gear rafinat are marginea cadranului patrat realizata din otel inoxidabil, ceea ce ii confera un aspect de lux .

Apeluri mereu la indemana

Ati ratat un apel pentru ca nu ati putut sa auziti sau sa ajungeti la telefon? De acum, cu ceasul GALAXY Gear, nu veti mai rata niciun apel; puteti sa raspundeti si sa realizati apeluri de la incheietura mainii

Voce

Cu ajutorul functiei optimizate S Voice comenzile vorbite si cele tastate devin la fel de rapide. Ceasul GALAXY Gear este configurat sa reactioneze oricand la degetele si la vocea dvs. Functia S Voice permite ceasului GALAXY Gear sa va asiste in viata dvs. aglomerata si in miscare, oferindu-va posibilitatea sa creati programari si sa verificati mesajele noi instantaneu.

* Apel, Contact, Planificare, Activitate, Alarma, Ceas, Cronometru, Aplicatie, Mesaje, Vremea, Ajutor

Comunicare fluida de pe Gear pe telefon.

Experimentati o comunicare excelenta de pe ceas pe telefon. Cand primiti notificari importante pe ceasul GALAXY Gear, telefonul va afisa automat mesajul prin ridicarea telefonului. Bucurati-va de o comunicare extraordinara, fara problemele create de pasii suplimentari.

Imagini rapide pentru a crea amintiri de durata.

Ati ratat un moment important in timp ce setati camera foto a telefonului? Acum, cu ceasul GALAXY Gear, puteti realiza un instantaneu rapid sau puteti surprinde o imagine draga inainte ca momentul perfect sa treaca doar pentru ca nu aveti la indemana camera foto a telefonului. Si, fireste, ceasul Gear va permite sa transferati instantaneu aceste amintiri prin SNS.

Note vocale fara atingere.

Spuneti ceasului GALAXY Gear tot ce doriti sa va amintiti. Nu mai trebuie sa scoateti telefonul din buzunar ca sa scrieti o nota. Este suficient sa ii spuneti ceasului Gear.

 

Telefoanele compatibile trebuie sa aiba ultima versiune de softare (Android v4.3) instalata si aplicatia Gear Manager (Samsung Apps).