Oppo casti wireless Enco BUDS White

Momentan produsul nu este în stoc

anuntă-mă când revine

Îţi vom trimite un mail la adresa specificată, astfel încât să îţi poţi cumpăra produsul dorit în momentul în care revine pe stoc

Beneficii la comenzile online

garantie Orange Expert deschis rate

Descriere generala

Durată de viaţă a bateriei 24 ore

24 ore

Casti Oppo Enco2
Reducere inteligentă a zgomotului de fundal
Casti Oppo Enco3
Conexiune automată deschisă
Casti Oppo Enco4
Mod de joc cu latenţă scăzută
Casti Oppo Enco5 80 ms

Anulare inteligentă a zgomotului de fundal

Conversaţiile sunt mai clare ca niciodată

Cu algoritmul inteligent bazat pe modelul DNN, vocea dvs. va fi extrasă exact din zgomotul din jur în timpul apelurilor. Veţi putea auzi vocile persoanelor dvs preferate de pe cealaltă linie chiar şi atunci când vă conectaţi din mijlocul unei mulţimi.

Rezistenţă IP54 la praf şi apă5

Dovada anduranţei

La exterior, aveţi nevoie de echipamente audio care să vă permită să transpiraţi fără să vă faceţi griji cu privire la deteriorarea acestora. De aceea, căştile OPPO Enco au o rezistenţă impermeabilă IP54 pentru a rezista la ploi uşoare şi la antrenamente dificile5.

Confort uşor pe care abia îl veţi observa

Cu designul lor ergonomic, cântărind doar 4 grame per ureche şi vârfurile pentru urechi din silicon turnate ce pot fi întâlnite în trei dimensiuni diferite, OPPO Enco Buds sunt extrem de confortabile.

Note:
1. Datele de rezistenţă se bazează pe teste de laborator OPPO efectuate la 50% din volum. Timpii de încărcare se bazează pe măsurători efectuate la 25 de grade Celsius în laboratoarele OPPO folosind încărcătorul standard OPPO. Rezistenţa specifică şi performanţa de încărcare vor varia în funcţie de condiţiile reale.
2. Această latenţă de 80 ms se referă la datele despre latenţa căştilor, iar experienţa generală a latenţei depinde atât de dispozitiv, cât şi de căşti. Acest lucru poate varia între diferite dispozitive.
3. Căştile OPPO Enco sunt compatibile cu dispozitivele Bluetooth 5.2 sau versiuni inferioare care rulează atât iOS cât şi Android.
4. Căştile OPPO Enco acceptă conexiunea rapidă cu telefoanele OPPO ColorOS 11.0+, cum ar fi Find X3 Pro, Find X2 Pro, Find X2, Reno5 5G, Reno 5 Pro 5G şi etc., este necesară versiunea 3.7.72+ a dispozitivelor fără fir OPPO. Alte modele vor fi acceptate după o actualizare OTA (exclude seria A, seria F, Reno4 Z, Reno4 Pro, Reno2 Z, R17 Neo).
5. Căştile sunt IP54 rezistente la praf şi apă, dar carcasa de încărcare nu are această protecţie. Evitaţi să folosiţi căştile şi carcasa de încărcare în timpul exerciţiilor fizice intense pentru a preveni deteriorarea cauzată de transpiraţie.
6. Utilizatorii OPPO ColorOS 11.0+ cu dispozitive wireless OPPO versiunea 3.7.72+ pot accesa căştile OPPO Enco > Funcţiile căştilor de pe interfaţa Bluetooth a telefonului lor pentru a personaliza căştile. Utilizatorii Android 6.0+ pot descărca şi instala aplicaţia HeyMelody din aplicaţia Magazin Google Play pentru a personaliza căştile. în prezent, aplicaţia nu este disponibilă pentru iOS.
7. Imaginile produsului sunt furnizate numai cu titlu de referinţă. Unele specificaţii şi detalii pot varia în funcţie de modificările furnizorilor sau de alte circumstanţe atenuante. Vă rugăm să consultaţi produsul real în toate cazurile.