Orange VR

Produsul nu mai revine în stoc

Beneficii la comenzile online

garantie Orange Expert deschis rate

Descriere generala

Orange VR1

Descoperã realitatea virtualã direct de pe telefon

Cu Orange VR1 și un smartphone compatibil, poți urmãri clipuri video 3D pe YouTube 360° sau alte servicii video. Poți juca majoritatea jocurilor de realitate virtualã deja disponibile în App Store și Google Play sau poți descoperi realitatea augmentatã din cataloage, broșuri sau muzee.

Orange VR1

Ochelarii se poziționeazã pe cap ușor și natural, având o cãptușealã din cauciuc moale. În timpul utilizãrii, este recomandat ca aceștia sã fie fixați de cap cu ajutorul curelelor reglabile. De asemenea, casca oferã ventilație naturalã a aerului la nivelul feței, fãrã expunere la luminã, iar prin ajustarea distanței focale pentru o mai bunã claritate a imaginii și datoritã unghiului larg de vizibilitate (120°), experiența de vizualizare rãmâne constantã.

În plus, ochelarii sunt dotați cu cãști integrate cu jack audio de 3,5 mm și funcție de anulare a zgomotului exterior.

Orange VR1
Orange VR1
Orange VR1
Orange VR1
Orange VR1

Ochelarii Orange VR1 sunt compatibili cu smartphone-uri cu sistem de operare Android și iOS cu giroscop, accelerometru și diagonala ecranului între 4.7" și 6.2".

Din portofoliul actual, telefoanele compatibile sunt: Huawei P9, Lenovo Moto Z, Lenovo Moto G4, LG G5, Sony Xperia X, Sony Xperia Z5, Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S6 Edge, Samsung Galaxy S6 Edge +, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S7 Edge, iPhone 6, iPhone 6s, iPhone 6 Plus, iPhone 6s Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, HTC 10 si Alcatel Idol 4.

Orange VR1