Samsung Galaxy Watch Active2 eSIM 4G

Produsul nu mai revine în stoc

Descriere generala

Cu serviciul Number Share te bucuri de o tehnologie inovatoare, prin care poți folosi același număr de telefon pe smartphone-ul Samsung și pe smartwatch-ul Samsung Galaxy Watch Active 2 4G.
Descoperă aici cum poți activa serviciul Number Share și de ce ofertă specială beneficiezi.

Măreşte-ţi spaţiul
Monitorizează-ţi antrenamentele direct de la încheietura mâinii
Monitorizarea ritmului cardiac pentru liniştea ta interioară
Ţine pasul cu tine oriunde mergi
 

Rămâi conectat cu un stil de viaţă activ şi cu un partener în domeniul sănătăţii care oferă sfaturi pe loc, direct la încheietura mâinii tale. Obţine informaţii mai exacte despre sănătatea ta, cu un ceas dotat cu un ecran mai mare. Galaxy Watch Active2 îţi spune ceea ce trebuie să ştii atunci când ai nevoie şi este constant preocupat de bunăstarea ta fizică.

 

Design

Confort personalizat la încheietura mâinii tale

Alege aspectul şi confortul oferit de un partener în domeniul sănătăţii pe care vei dori să îl ai non-stop alături de tine. Galaxy Watch Active2 poate fi personalizat încă din prima zi, începând cu alegerea modelului Bluetooth sau LTE, a dimensiunii de 44 mm sau 40 mm, a designului din oţel inoxidabil sau aluminiu uşor. *1

 

*1 Disponibilitatea modelelor poate fi diferită în funcţie de ţară şi de furnizorul de servicii.

Măreşte-ţi spaţiul

Măreşte la maximum spaţiul ecranului tău cu vizualizare neîntreruptă pe un dispozitiv elegant care dispune de o ramă touch pentru comenzi rapide. Galaxy Watch Active2 dispune de un ecran negru mărit şi o margine discretă care asigură mai mult spaţiu pentru informaţiile de care aveţi nevoie.

 

Obţine aspectul care ţi se potriveşte #withGalaxy

Exprimă-te cu un ceas care reflectă starea ta de spirit şi modul în care arăţi. Când îţi fotografiezi îmbrăcămintea, Galaxy Watch Active2 caută o faţă de ceas care se potriveşte momentului.

 

Experimentează

Un ceas personalizat

Caută şi găseşte un ceas care se potriveşte cu modul în care arăţi.

 

Monitorizează-ţi antrenamentele direct de la încheietura mâinii

 

Galaxy Watch Active2 îţi monitorizează mişcările, aşa că pune-l la mână şi începe antrenamentul. După adăugarea înotului la activităţile urmarite automat vei beneficia de monitorizare pentru şapte tipuri de exerciţii. Monitorizarea manuală funcţionează pentru toate tipurile de activităţi, oferindu-ţi zeci de variante. Funcţia de antrenor pentru alergare îţi oferă sfaturi utile în timp real. *2

Walking
Running
Cycling
Rowing
Elliptical trainner
Dynamic Workout
Swimming

*2 Destinat numai pentru scopuri generale pentru bunastare fizica şi sport.* Funcţia de antrenor pentru sport poate fi utilizată independent, dar datele stocate în ceas vor mai putea fi afişate doar parţial după o anumită perioadă de timp. Se recomandă asocierea cu un smartphone pentru a putea stoca toate datele.

Asistenţă completă pentru starea de sănătate

Menţine-ţi sănătatea corpului şi a minţii cu un ceas care are grijă de ambele. Foloseşte functia de monitorizare a stresului pentru a ţine evidenţa nivelului de stres atunci când eşti încordat şi execuţi exerciţiile de respiraţie asistată, sugerate pentru a obţine liniştea interioară.

 
 

Monitorizarea ritmului cardiac pentru liniştea ta interioară

Monitorizarea sănătăţii tale stă la baza Galaxy Watch Active2, care dispune de opt fotodiode pe spatele noului model curbat care se pliază pe încheietura mâinii tale. Monitorizarea sănătăţii supraveghează ritmul tău cardiac şi te avertizează când acesta este peste sau sub nivelul normal. *3

 
 

*3 Destinat numai pentru scopuri generale pentru bunastare fizica şi sport. Funcţia de monitorizare a ritmului cardiac pe ceas poate fi utilizată independent, dar datele stocate în ceas vor fi afişate parţial numai după o anumită perioadă de timp. Se recomandă asocierea cu un smartphone pentru a putea stoca toate datele.

Oferă-ţi un ajutor în viaţă

Fii cu un pas înainte cu asistentul inteligent direct la inchieietura mâinii. Controlează camera foto pentru îmbunătăţirea experienţei de fotografiere, vizualizare şi apreciere în reţelele sociale. Poti realiza şi traduceri pe loc. Noua pictogramă On-going afişează aplicaţiile care rulează pe ecranul ceasului pentru acces facil, şi poţi chiar să răspunzi apelurilor telefonice folosind conexiunea WiFi. *4

 

*4 Funcţia de accesare a camerei foto este compatibilă cu modelele Samsung Galaxy S10, S10+, S10e, S10 5G, S10+ 5G, Note10, Note10+, Note10 5G, Note10+ 5G, Fold şi Fold 5G. *Aplicaţiile disponibile utilizării pot varia în funcţie de ţară, regiune şi tipul de conexiune (LTE / Bluetooth). * UI poate fi modificat. * Aplicaţiile YouTube, Twitter, Google Translate şi de comandă a camerei foto necesită descărcare separată înainte de utilizare.

Rămâi conectat fără să ai nevoie de telefon

Ia cu tine contactele, mesajele şi muzica cu ajutorul asistentului conectat LTE, fără să ai nevoie de telefon. Aleargă relaxat ştiind că eşti conectat fără să fii încetinit. Redă continuu muzica sau descarc-o din timp pentru a o asculta în zonele cu conectivitate redusă.

Performanţă

Energia care durează toată ziua

Ia cu tine Galaxy Watch Active2, al cărui acumulator durează toată ziua şi chiar mai mult pentru utilizare normală. Când te întorci acasă, aşează-l pe încărcătorul wireless magnetic compact pentru încărcare completă, fără să ai nevoie de mufe sau alte cabluri de încărcare.

 

Ţine pasul cu tine oriunde mergi

Ia cu tine ceasul pe drumuri mai puţin circulate. Galaxy Watch Active2 te însoţeşte peste tot, având rezistenta la apa şi praf IP68 şi 5ATM, plus o rezistenţă de tip militar pentru a face faţă unei diversităţi de condiţii, astfel încât să îl poţi purta pentru a merge mai departe şi a experimenta mai mult. *5

*5 Galaxy Watch Active2 are rezistenţă acvatică de 50 de metri conform standardului ISO 22810:2010. Nu este potrivit pentru activităţi de scufundare sau în apă cu presiune ridicată. Dacă dispozitivul sau mâinile tale sunt umede, trebuie uscate complet înainte de utilizare. * Conform standardelor militare SUA (MIL-STD-810G).

Aplicaţii care îţi testează limitele

Îmbunătăţește-ţi viaţa cu aplicaţii din gama Galaxy sau aplicaţii terţe care pot fi descărcate. Descarcă aplicaţii pentru a-ţi crea propria listă ca să poţi primi sfaturi inteligente pe loc pe care le poţi folosi direct de la încheietura mâinii. *6

 

*6 Disponibilitatea aplicaţiilor pentru Galaxy Watch Active2 poate varia în funcţie de furnizorul de servicii sau de ţară.

Conectează-te la dispozitivul tău

Compatibilitate extinsă cu smartphone-urile Galaxy şi non-Galaxy. Dispozitivele compatibile cu Galaxy Watch Active2:
- Android: Android 5.0 (L OS) sau mai recent, RAM peste 1.5 GB (Samsung/non-Samsung)
- iOS: iPhone 5 şi modelele ulerioare, iOS 9.0 sau versiunile ulterioare

Exclusiv la Orange Romania

Te bucuri pe deplin de libertatea noului Galaxy Watch Active2 4G, setat cu servicii mobile de la Orange Romania.