Iarna se-mpart surprizele online

Reduceri la sute de produse și cadouri surpriză in magazinul online Orange

b2s image

Samsung Galaxy Watch4 BT

13 65 ,19 Lei reducere

Momentan produsul nu este în stoc

anuntă-mă când revine

Îţi vom trimite un mail la adresa specificată, astfel încât să îţi poţi cumpăra produsul dorit în momentul în care revine pe stoc

Descriere generala

galaxy-watch4

Ceasul care te cunoaşte cel mai bine

COMPOZIŢIE CORPORALĂ

Nu te baza doar pe ceea ce îţi spune corpul.
Primeşte informaţii relevante

Urmăreşte-ţi progresul privind antrenamentele cu ajutorul primului nostru smartwatch, care măsoară în mod convenabil compoziţia corporală. Află care este procentul reprezentat de grăsimea corporală, de muşchii scheletici, de apa din organism şi altele, pentru a-ţi atinge obiectivul. Mulţumită senzorului Samsung cu componente bioactive şi celui mai rapid cip al nostru, Galaxy Watch dispune de cel avansat grad de inovaţie de până acum.

galaxy-watch4_3
PROVOCĂRI îN GRUP

Colegii de antrenament te susţin

galaxy-watch4_11

Bucură-te de fiecare pas pe care-l faci alături de prieteni şi familie folosind Galaxy Watch4. Monitorizează-ţi paşii şi întrece-te cu prietenii în cadrul unui concurs distractiv prin intermediul unui panou de mesaje live. Provocările includ insigne comemorative şi un sistem de puncte pentru a face antrenamentele distractive, motivaţionale şi pline de satisfacţii din punct de vedere social.

MONITORIZAREA ACTIVITĂŢILOR ZILNICE & A ANTRENAMENTELOR

Alege un tip de antrenament. îl poate monitoriza

galaxy-watch4_4
galaxy-watch4_5
galaxy-watch4_6

Monitorizează-ţi activităţile şi performanţele antrenamentelor pe ceas şi telefon. Numără paşii, verifică caloriile şi rămâi în zonele de acoperire cu semnal folosind GPS-ul. Galaxy Watch4 detectează activităţile tale fizice pentru a-ţi monitoriza rutinele şi acceptă peste 90 de exerciţii pentru un raport mai precis al antrenamentelor.

ADVANCED SLEEP

Cea mai cuprinzătoare analiză a somnului pe Galaxy Watch

galaxy-watch4_12

Dispozitivul de monitorizare a somnului detectează şi analizează într-un mod cuprinzător stadiile somnului în timp ce te odihneşti. Opţiunile îmbunătăţite de măsurare îţi permit să verifici nivelul de oxigen din sânge şi tiparele sforăitului (în cazul în care faci acest lucru). în plus, oferă statistici avansate de la National Sleep Foundation pentru o durată mai lungă şi o calitate mai bună a somnului.

galaxy-watch4_7
galaxy-watch4_8
DESIGN

Elegant, omogen, emblematic

Galaxy Watch4 are un design simplu cu o ramă metalică simplificată din aluminiu armat, cu un aspect sofisticat şi o funcţionalitate de înaltă calitate pentru antrenamentele şi activităţile tale zilnice. Alege dintr-o gamă de curele, inclusiv cureaua hibridă din piele şi cureaua Sports Band, pentru a-ţi stiliza cureaua după plac. Delectează-ţi încheietura cu materiale de înaltă calitate, ce oferă o potrivire confortabilă şi suprafeţe rezistente la transpiraţie.

galaxy-watch4_9
galaxy-watch4_10
galaxy-watch4_12
CADRANUL CEASULUI

O nouă zi. Un nou aspect al cadranului ceasului

Alege între afişajul analog sau digital al ceasului, cu o varietate de fundaluri, fonturi şi culori, care să se potrivească gusturilor tale, vremii sau ocaziei. Personalizează cadranul ceasului cu emoji-uri AR, pentru a-ţi exprima stilul, şi elemente grafice animate, pentru a ilustra activităţile pe care le desfăşori, cum ar fi alergatul sau ascultatul de muzică.

SISTEM DE OPERARE NOU

Este un adevărat punct de sprijin

galaxy-watch4_13

Fiind primul smartwatch cu Wear OS dezvoltat de Samsung, Galaxy Watch4 oferă acces simplu la aplicaţiile tale preferate direct de pe încheietura mâinii. Vei beneficia de o gamă largă de aplicaţii, începând de la aplicaţii de streaming muzical, până la o bibliotecă vastă de aplicaţii de sănătate şi fitness.