Samsung Gear Fit2 Pro

Produsul nu mai revine în stoc

Beneficii la comenzile online

garantie Orange Expert deschis rate

Descriere generala

Fă un pas hotărâtor

De la ture de înot la sărituri în duș, Gear Fit2 Pro este rezistent la apă până la 5 ATM *. Dacă alegi piscina sau marea, aplicația Speedo ** dezvoltată pentru Gear Fit2 Pro îți monitorizeaza rezultatele și le prezintă în rezumate ușor de citit. * Gear Fit2 Pro are o rezistență la apă de 50 metri conform standardului ISO 22810:2010. Dispozitivul sau mâinile trebuie să fie uscate înainte de utilizare. ** Disponibilitatea aplicației Speedo pentru Gear Fit2 Pro variază în funcție de țară și regiune.

Motivația în 4 moduri

UA RECORD

Consultă rezultatele privind activitatea, somnul și antrenamentul într-o singura fereastră și obține o perspectivă asupra starii de sănătate și activitatii fitness.

MapMyRun

Planifică și urmărește rutele cu ajutorul hărților în timp real și salvează fiecare antrenament de alergare, pedalare și plimbare.

MyFitnessPal

Mănâncă mai inteligent și atinge-ți obiectivele de sănătate, urmărind caloriile pe care le consumi și le arzi.

Endomondo

Alătură-te unei comunități globale de fani ai fitnessului, în timp ce îți atingi obiectivele de alergare cu planuri personale de antrenament.

Fiecare mișcare de-a ta contează

Fie că joci tenis, baschet sau faci chiar mișcari de dans, Gear Fit2 Pro detectează automat și înregistrează activitatea. De asemenea, acesta măsoară ritmul cardiac continuu pe tot parcursul zilei, indicând zonele pentru ritmul cardiac, pentru a te ajuta să iei cele mai bune decizii legate de fitness.

Alege-ți stilul

Poartă negru pentru un aspect elegant, discret, la sala de sport sau la serviciu. Sau pune o pată de culoare cu un strop de roșu. Indiferent de culoarea pe care o alegi, ambele stiluri sunt realizate pentru a se potrivi confortabil cu catarama care asigură că Gear Fit2 Pro rămâne în siguranță orice activitate ar face.

Descarcă aplicația și schimbă fețele brațării

Cu mai mult de 3.000 de aplicații, inclusiv Spotify plus fețe interschimbabile, poți personaliza Gear Fit2 Pro pentru orice stil . Accesează magazinul Galaxy App pentru a găsi orice ai nevoie.

Versiune Bluetooth v4.2

1.5" (38.6 mm) Mărime (Display principal)

4.0 GB ROM Mărime (GB)

Accelerometru, Barometru, Senzor Gyro, Senzor Heart Rate

Greutate 34 g

Baterie 200 mAh

Conectivitate

Glonass Tehnologie de localizare GPS, Glonass

Wi-Fi 802.11b/g/n 2.4GHz

Versiune Bluetooth v4.2

OS Tizen

Display

Tehnologie (Display principal) Ecran curbat super AMOLED

Mărime (Display principal) 1.5" (38.6 mm)

Rezoluție (Display principal) 216 x 432

Intensitate culoare (Display principal) 16 M

Memorie

Mărime RAM (GB) 0.5 GB

Mărime ROM (GB) 4.0 GB

Memorie disponibilă * (GB) 2.0 GB

* Dimensiunea utilizabilă a memoriei este mai mică decât dimensiunea totală a memoriei, datorată stocării sistemului de operare și a software-ului necesar pentru a opera caracteristicile telefoanelor. Dimensiunea reală a memoriei utilizabile va varia, de asemenea, în funcție de operatorul de telefonie mobilă și se poate modifica după efectuarea actualizărilor de software.