Sony Joc PS4 The Last of Us Part II

In stoc
Livrare 1-3 zile lucratoare
Transport gratuit
Preţ standard 33 € Continuă

Beneficii la comenzile online

garantie Orange Expert deschis rate

Descriere generala

Joc TLOU 2

Porneşte în aventură alături de Ellie şi ajut-o să facă dreptate şi să-şi găsească liniştea interioară, doar în The Last of Us Part II. Descoperă o poveste fascinantă, o lume spectaculoasă şi intră într-un joc intens de supravieţuire în care doar cel mai bun poate învinge.

Joc TLOU 2

La cinci ani după călătoria plină de pericole prin Statele Unite, într-o lume post-pandemică spectaculoasă, dar periculoasă, Ellie şi Joel şi-au găsit o viaţă liniştită în Jackson, Wyoming. Un eveniment violent distruge, însă, această pace, iar Ellie porneşte într-o călătorie justiţiară, pentru a-i vâna pe cei responsabili.

Joc TLOU 2

Noua poveste este complexă şi emoţionantă, astfel că vei resimţi scenele de acţiune mult mai intens, iar conflictele morale cu care se confruntă Ellie te vor face să pui la îndoială noţiunile despre ceea ce e corect şi greşit, ce e bun şi ce e rău.

Joc TLOU 2

Jocul beneficiază de sisteme noi, mult mai performante, cu funcţii îmbunătăţite, cum ar fi luptele de mare intensitate sau mişcările extrem de fluide, care te ajută să intri complet în pielea personajului. De asemenea, ai la dispoziţie o gamă variată de arme, elemente de crafting, abilităţi şi actualizări, care îţi permit să personalizezi capabilităţile lui Ellie, în funcţie de felul în care joci.

Joc TLOU 2

Nimic nu e prea mult pentru a face dreptate! Porneşte alături de Ellie în aventura vieţii tale!

Specificații:

Compatibil PlayStation 4
Tip joc Acţiune/Aventură
Tip suport Blue-Ray
Rating PEGI (vârsta recomandată) 18+
Versiune limbă Engleză