Samsung Galaxy S22 Plus 5G

1 din 5 [ 1 review-uri ]
In stoc
Livrare 1-3 zile lucratoare
Transport gratuit
preț cu plata în 24 de rate Orange 24 €/lună 120,35 Lei/lună total de plata 576.00€ total de plata 2.888,47 Lei cu prelungire contract Continuă Preţ cu abonament 576 € cu Smart Plus 25
Autentifica-te in cont pentru a afla pretul tau
continuă
Preţ standard 1.035 € Continuă

Descriere generala

Samsung S22_1
Samsung S22_2
DESIGN

O nouă formă de exprimare creativă

Marginile subţiri se îmbină într-o ramă şlefuită simetric pentru un afişaj expansiv şi echilibrat. Ca un ultim detaliu, carcasa monocromatică înconjoară un sistem de camere liniare.

Samsung S22_4
CAMERĂ GALAXY PRO-GRADE

Fii fotograful oficial din grupul tău de prieteni

Este un kit profesional care încape într-o singură mână. Camera triplă principală şi camera selfie oferă hardware şi software inovatoare, astfel încât să poţi fotografia cu uşurinţă o Galerie plină de conţinut demn de share-uit.Este un kit profesional care încape într-o singură mână. Camera triplă principală şi camera selfie oferă hardware şi software inovatoare, astfel încât să poţi fotografia cu uşurinţă o Galerie plină de conţinut demn de share-uit.

12 MP
Camera Ultra Wide de 12 MP îţi extinde perspectiva

50 MP
Camera Wide de 50 MP are un senzor masiv care surpinde mai multă lumină pentru fotografii clare pe timp de noapte

10 MP
Camera Telephoto de 10 MP cu zoom optic 3x spune că nimic nu este prea departe

10 MP
Camera Selfie de 10 MP captează cele mai bune unghiuri

Samsung S22_8
VIDEO AT NIGHT

Nightography captează mult după ora de închidere

Samsung S22_9
Samsung S22_10
Samsung S22_11
Samsung S22_12

Obţine portrete şi autoportrete epice, chiar şi în lumină slabă, graţie actualizărilor revoluţionare ale camerei principale şi camerei selfie. Fiecare captează mai multă lumină pentru culori şi detalii incredibile, astfel încât să poţi stăpâni modul Portret în lumină scăzută.

Samsung S22_13
VIDEOCLIP CURSIV

Acum ai toate mişcările rafinate

Viaţa nu stă pe loc. Dar videoclipul tău o va face. Camera Pro-grade înregistrează videoclipuri clare şi stabile, care rămân cursive şi atunci când faci o mişcare bruscă. Cum am reuşit? Unghiul de corecţie OIS a fost îmbunătăţit cu 58% şi funcţionează cu eşantionarea mai rapidă a mişcării pentru a stabiliza imaginile. Iar viaţa ta de zi cu zi tocmai a devenit mai epică şi mai colorată cu Super HDR, care o captează de 64 de ori mai multe informaţii de culoare, chiar dacă scena este iluminată din spate.

Share-uieste fotografii, videoclipuri şi fişiere între dispozitive printr-o atingere, cu Quick Share.2 Trage în sus panoul de partajare, îndreaptă telefonul şi trimite.

*Imagine simulată în scop ilustrativ. Interfaţa de utilizare reală poate fi diferită.

REZOLUŢIE ÎNALTĂ

Acum poţi capta fiecare detaliu

Fotografiază. Vei avea întotdeauna o Galerie cu fotografii clare, de înaltă calitate. Şi în acest senzor de înaltă rezoluţie se află pixel adaptiv, care schimbă pixelii pentru a se potrivi luminii din acel cadru.

Activează Detail Enhancer înainte de a fotografia. Îmbunătăţeşte inteligent fotografiile prin ajustarea umbrelor şi a luminilor.

Samsung S22_14
ŞTERGERE OBIECTE

Uită de pozele greşite

Concentrează-te pe lucrurile importante, cum ar fi creativitatea ta. Elimină manual persoane sau obiecte din fundalul fotografiilor, lăsând în imagine numai ceea ce doreşti să vadă urmăritorii tăi.

*Imagine simulată în scop ilustrativ. Interfaţa de utilizare reală poate fi diferită.

EXCELENŢĂ PE CAMERĂ

Devino profesionist

Space Zoom

Măreşte imaginile de la 3x până la 30x, pastrând detalii clare chiar şi de la distanţă.3

Auto Framing

Indiferent dacă te mişti sau dacă oamenii intră şi ies din cadru, camera va rămâne focalizată automat şi centrată pentru un videoclip pregătit pentru a fi încărcat pe reţelele de socializare.4,5

Viziunea regizorului

Înregistrează pe toate camerele simultan, captând în acelaşi timp acţiunea şi reacţia ta. Schimbă unghiul pentru mai multe perspective şi salvează originalele pentru a edita mai târziu.

Single Take

Opţiuni? Le ai. Surprinde până la 20 de secunde de imagini, apoi Galeria populează o gamă întreagă de formate, fotografii, loop recording, videoclipuri hyperlapse şi multe altele.6

VEZI

O imagine memorabilă

AFIŞAJ

Adio, reflexie

Lumina soarelui întâlneşte cel mai luminos display pe Galaxy S22 şi Galaxy S22+.7 Uimitorul display Infinity-O de 120 Hz este fabricat cu tehnologia Dynamic AMOLED 2X cu Vision Booster pentru o vizibilitate ridicată în exterior, menţinând imaginea clară în lumina strălucitoare a zilei sau pe timp de noapte.8 Acum, singura reflexie pe care o vei vedea este cea din ochii străinilor geloşi.

*Imagine simulată în scop ilustrativ.

Samsung S22_16
APP CAST

Multitasking la debutul tău pe marele ecran

Oferă videoclipurilor nocturne şansa de a apărea la TV. Utilizează Smart View pentru a reda pe TV şi pentru a dubla ecranul telefonului sau pentru a continua să utilizezi alte aplicaţii fără a întrerupe show-urile preferate.9

*Imagine simulată în scop ilustrativ. Interfaţa de utilizare reală poate fi diferită.

Samsung S22_17
LINK TO WINDOWS

Boom.
Telefonul este pe PC

Este chiar mai uşor decât ai crede, accesează aplicaţiile direct de pe PC.10,11,12 Accesează Recent App pentru a afişa cele mai recente trei aplicaţii pe care le-ai utilizat pentru acces rapid pe desktop.

*Imagine simulată în scop ilustrativ. Interfaţa de utilizare reală poate fi diferită.

*Disponibilitatea Galaxy Book poate varia în funcţie de ţară. Designul exterior al Galaxy Book poate varia în funcţie de ţară.

BATERIE

Uită de grija bateriei chiar şi când stai în oras până mai târziu

Viaţa nu încetineşte, iar când iei o pauză pentru reîncărcare poţi pierde momente importante. Bateria se adaptează inteligent la modul în care foloseşti telefonul, astfel încât să dureze mai mult de 24 de ore.1

*Imagine simulată în scop ilustrativ. Interfaţa de utilizare reală poate fi diferită.

Samsung S22_19
DURABILITATE

Un model greu de urmat

Mai puţine griji când ridici un telefon care a căzut, iar acesta are Corning® Gorilla® Glass Victus®+ pe ecran şi pe spate. Telefonul are un cadru de protecţie din Armor Aluminum lustruit, iar cu rezistenţa la apă IP68, acesta poate face faţă şi contactului cu lichide.13

Samsung S22_20
Samsung S22_21
Samsung S22_22

*Toate specificaţiile şi descrierile furnizate aici pot fi diferite de specificaţiile şi descrierile efective ale produsului. Samsung îşi rezervă dreptul de a aduce modificări acestui document şi produsului descris în acest document, în orice moment, fără obligaţia ca Samsung să notifice o astfel de modificare. Toate funcţionalităţile, caracteristicile, specificaţiile, interfaţa grafică şi alte informaţii despre produs furnizate în acest document, inclusiv, dar fără a se limita la beneficiile, designul, preţurile, componentele, performanţa, disponibilitatea şi capacităţile produsului pot fi modificate fără notificare prealabilă sau obligaţie. Conţinutul ecranului este format din imagini simulate şi are doar scop demonstrativ.
1. Estimat în funcţie de profilul de utilizare al unui utilizator mediu/tipic. Evaluat independent de Strategy Analytics în perioada 08.12-20.12.2021 în SUA şi Marea Britanie, cu versiuni pre-lansate ale SM-S901, SM-S906, SM-S908 cu setarea implicită, utilizând reţelele 5G Sub6 (NU a fost testat în reţeaua 5G mmWave). Durata efectivă de viaţă a bateriei variază în funcţie de mediul de reţea, de funcţiile şi aplicaţiile utilizate, de frecvenţa apelurilor şi a mesajelor, de numărul de încărcări şi de mulţi alţi factori.
2. Quick Share este disponibil pe smartphone-uri Galaxy şi tablete Galaxy pe Android OS versiunea 10.0(Q) şi One UI 2.1 sau o versiune superioară, Galaxy Book Ion, Ion 2, Flex, Flex Alpha, Flex 2, Flex 2 Alpha şi Galaxy Book S lansate în mai 2021 sau ulterior acestei date şi Samsung Notebook Odyssey, Plus şi Plus2 lansate în 2020 sau ulterior.
3. 30X Space Zoom include zoom optic 3x şi zoom digital 30x cu tehnologie de rezoluţie superioară cu inteligenţă artificială. Zoomul mai mare de 3x poate cauza o deteriorare a imaginii.
4. Încadrare auto e disponibilă doar în modul Video. încadrare auto trebuie activată înainte de înregistrare.
5. E posibil ca anumite rezoluţii şi raporturi să nu fie acceptate. E posibil ca anumite funcţii să nu fie disponibile când funcţia încadrare automată este activată. Doar oamenii pot fi recunoscuţi şi există o limită a numărului de oameni care pot fi recunoscuţi.
6. Formatul şi volumul Single Take pot fi diferite în funcţie de captura originală. Rezultatele pot să difere între capturile realizate cu camera din spate şi cele cu camera frontală.
7. Numai pentru Galaxy S22+ (ecran de 1750 de niţi). Galaxy S22 măsoară maximum 1300 de niţi.
8. Ecranul Dynamic AMOLED 2X cu Vision Booster pe Galaxy S22 şi S22+ a primit o certificare de la VDE Germania pentru un volum de culoare mobil de 100% în gama de culori DCI-P3, ceea ce înseamnă că imaginile nu sunt nesaturate şi vei beneficia de culori incredibil de vii, indiferent de nivelurile diferite de luminozitate. Ecranul poate atinge o luminozitate de vârf de până la 1750 de niţi pe Galaxy S22+ şi 1300 de niţi pe Galaxy S22, îmbunătăţind contrastul dintre aspectele întunecate şi cele luminoase ale conţinutului digital pentru o calitate a imaginii mai strălucitoare, cu un raport de contrast de 3.000.000:1 pe Galaxy S22+ şi un raport de contrast de 2.000.000:1 pe Galaxy S22 pentru a face experienţa mobilă mai captivantă.
9. Disponibilitatea poate varia în funcţie de aplicaţie. Disponibil doar pe TV inteligent care acceptă Miracast. Necesită configurare pe Samsung Galaxy. Accesează Vizualizare inteligentă > Setări > Labs > Permiteţi difuzarea tuturor aplicaţiilor.
10. Acceptat doar pe modelele din seriile Galaxy S, Z şi N cu One UI 3.1.1 sau mai recent şi pe PC-urile cu Windows 10 20H1 (2004) sau mai recent. Caracteristicile şi disponibilitatea aplicaţiei pot varia în funcţie de regiune.
11. Utilizatorii trebuie să îşi conecteze smartphone-urile Galaxy la Windows 10 PC prin „Link to Windows” de pe telefon şi aplicaţia Your Phone de pe PC, să urmeze instrucţiunile de configurare, inclusiv conectarea la acelaşi cont Microsoft. Link to Windows este preîncărcat pe anumite dispozitive Galaxy. Unele caracteristici Link to Windows pot necesita ca smartphone-ul Galaxy să fie pornit şi conectat la aceeaşi reţea Wi-Fi ca şi PC-ul.
12. Unele aplicaţii mobile pot restricţiona distribuirea conţinutului pe alte ecrane sau pot necesita un ecran tactil pentru a putea interacţiona cu acestea.
13. Galaxy S22 şi Galaxy S22+ sunt clasificate ca IP68. Pe baza condiţiilor de testare pentru scufundarea în apă dulce de până la 1,5 metri timp de până la 30 de minute. Nu se recomandă utilizarea pe plajă sau la piscină.

Caracteristici tehnice

6.6 inchi
Display-diagonala
12 MP+50 MP+10 MP
Camera principala
8
Numar nuclee
8 GB
Memorie RAM
Display Display
 • Display-diagonala: 6.6 inchi
 • Display-rezolutie: 1080 x 2340 pixeli
 • Display-tehnologie: FHD+ Dynamic AMOLED 2X, 120Hz
 • Display-curbat: nu
Camera Camera
 • Camera principala: 12 MP+50 MP+10 MP
 • Camera frontala: 10MP f/2.2
 • Inregistrare video: da, 8K at 30 fps
 • Flash: da, LED Flash
conectivitate conectivitate
 • 5G: da
 • 4G+ eSIM: nu
 • 5G eSIM: da
Performanta Performanta
 • Model Procesor: Exynos 2200
 • Numar nuclee: 8
 • Frecventa maxima: 2.8 GHz
 • Sistem de operare: Android 12
 • Memorie RAM: 8 GB
 • Spatiu de stocare: 128 GB
Caracteristici speciale Caracteristici speciale
 • 1: Senzor amprenta ultrasonic, sub display
 • 2: Dual Pixel AF, with Adaptive Pixel
 • 3: Rezistent la apa IP68
 • 4: Stereo speakers and Earphones sound by AKG
 • 5: RO-Alert: actualizare la ultima versiune de software
Baterie Baterie
 • Baterie detasabila: nu
 • Tip mufa incarcare: USB C
 • Wireless charging: da, fast Wireless charging
 • Capacitate baterie: Li-Io 4500 mAh
Retea si conectivitate Retea si conectivitate
 • Conectivitate/viteza: 5G
 • Wi-Fi: da
 • Bluetooth: da
 • NFC: da
 • Modul GPS: da
 • Conectivitate eSIM: da
 • Apel 4G: da
 • HD Voice Plus: da
 • Apel Wi-Fi: da
 • Chat Mess: da
Altele Altele
 • Dimensiuni: 157.4 X 75.8 X 7.6 mm
 • Greutate: 196 g
 • Tip mufa casti: USB Type-C
 • Tip SIM utilizat: nanoSIM + eSIM
 • Dual SIM: da
 • Blocat in reteaua Orange: nu
 • SAR: 0,573 W/kg
 • Eco Rating: 78/100
continutul pachetului
de vânzare
 • cablu USB
 • manual
 • cheie SIM

Cumpărate împreună cu Samsung Galaxy S22 Plus 5G

imaginea nu este disponibila
Samsung S22 plus 5G folie protectie
9,79 € adauga la cos
imaginea nu este disponibila
Samsung S22 plus 5G Smart LED View Black
40,32 € adauga la cos
imaginea nu este disponibila
Celly folie sticla securizata Galaxy S22 Plus FULLGLASS
9,59 € adauga la cos
imaginea nu este disponibila
Samsung S22 plus 5G Leather Cover Black
30,87 € adauga la cos
imaginea nu este disponibila
Samsung incarcator priza cablu C2C Black
29 € adauga la cos
imaginea nu este disponibila
Hama incarcator dock 2x USB-C 2x USB-A Black
27,91 € adauga la cos
imaginea nu este disponibila
Hama cablu date USB Type-C to Type-C 1.4 m Black
8 € adauga la cos
imaginea nu este disponibila
Devia Cablu Gracious USB Type C textil 1 5m grey
8 € adauga la cos

Review-uri Samsung Galaxy S22 Plus 5G

1
din 1 reviews
Functionalitate: 1
Design 2
Raport calitate-pret 1
Experienta de utilizare 2
auramihaela@gmail.com
20-Apr-2022

Din pacate nu am In 3 saptamani de utilizare:Bateria nu tine nici macar 12 ore, in conditii de utilizare minima, fara youtube, jocuri, insta, tik-tok, filmat si alte consumatoare de baterieTelefonul se incinge, nu doar cand este la incarcat ci si in convorbiriMuuuuuulte
vezi mai mult...