Samsung Galaxy S22 Ultra 5G

5 din 5 [ 1 review-uri ]
In stoc
Livrare 1-3 zile lucratoare
Transport gratuit
preț cu plata în 24 de rate Orange 48 €/lună 240,69 Lei/lună total de plata 1152.00€ total de plata 5.776,47 Lei cu prelungire contract Continuă Preţ cu abonament 1.152 € cu Smart Plus 15
Autentifica-te in cont pentru a afla pretul tau
continuă
Preţ standard 1.435 € Continuă

Descriere generala

Samsung S22 Ultra_1 Samsung S22 Ultra_2
DESIGN

Aspect nou, demn de remarcat

Fă cunoştinţă cu Galaxy S22 Ultra, dotat cu cele mai puternice caracteristici Note. Are un design subţire şi îndrăzneţ, iar camera liniară, accentuată de inelele oglindite ale obiectivului, pare să plutească pe loc.

Samsung S22_4
PERFORMANŢĂ

Un salt epic pentru tehnologia smartphone-urilor

PROCESOR 4 NM

Cel mai rapid cip utilizat pe Galaxy

Cipul de 4 nm îşi foloseşte puterea de clasă mondială la nivelul fiecărui aspect al telefonului, rezultând fotografii nocturne epice, fotografii incredibil de clare de la zi la noapte şi o experienţă optimizată de joc pe mobil, care te va conduce către victorie.

Samsung S22_5
AFIŞAJ

Afişajul nostru cel mai luminos pentru zile însorite

Afişajul dinamic AMOLED 2X cu Vision Booster este inamicul principal al strălucirii, atingând 1750 de niţi la nivelul maxim.2 Iar rata de reîmprospătare adaptivă de 120 Hz menţine derularea lină, ajustându-se la ceea ce este pe ecran pentru o vizualizare optimizată.

*Imagine simulată în scop ilustrativ.

Samsung S22_6
CAMERA

Fă-ţi nopţile epice cu Nightography

CAMERĂ GALAXY PRO-GRADE

Vezi imaginea de ansamblu

Cu senzorii cu număr extrem de ridicat de pixeli şi pixelii care îşi schimbă forma, acest telefon dispune de cea mai avansată cameră profesională de până acum, oferind puterea unui kit profesional într-un singur dispozitiv portabil. Fă fotografii noaptea, fără să sacrifici calitatea.

Samsung S22_8
REZOLUŢIE ÎNALTĂ

Imaginează-ţi:
senzorul nostru cu cei mai mari pixeli

Senzorul de 108 MP îţi permite să captezi imagini clare, atât pe timp de zi cât şi de noapte. înainte de a apăsa declanşatorul, Pixel adaptiv comută în fundal între modul de înaltă rezoluţie de 108 MP şi modul de înaltă sensibilitate de 12 MP pentru a obţine fotografii mai luminoase şi mai clare.6 Acesta se asociază, de asemenea, cu funcţia de îmbunătăţire a detaliilor pentru a ajusta umbrele şi luminile în ceea ce priveşte profunzimea.

EXCELENŢĂ PE CAMERĂ

Inovaţie care merită o şansă (şi chiar mai multe)

Auto framing

Videoclipul tău rămâne centrat şi focalizat, chiar dacă te deplasezi sau dacă oamenii intră şi ies din cadru.7,8 Poţi chiar să atingi ecranul pentru a bloca un subiect.

Fii regizor cu Director's View

Utilizează sistemul complet de camere, înregistrând din mai multe unghiuri, precum şi camera selfie şi camerele din spate simultan. Apoi bucură-te de filmul tău sau salvează originalele pentru versiunea regizorului.

Single Take

Atinge declanşatorul pentru a înregistra până la 20 de secunde de acţiune, apoi aşteaptă ca Galeria să populeze mai multe formate - cum ar fi cadre, bucle, videoclipuri hyperlapse şi multe altele - din care poţi alege.9

Editare IA

Îmbunătăţirile aduse Galeriei îţi permit să editezi fotografii ca un profesionist. Object Eraser elimină obiectele nedorite din fotografie fără decupare, iar funcţia Photo Remaster îţi permite să faci retuşuri fără dificultăţi.

PRODUCTIVITATE CU S PEN

Rescrie regulile legate de precizie şi productivitate

Precizia stiloului S Pen transformă notele şi mesajele tale în capodopere. Transformă scrisul de mână în text pentru a obţine contururi ultra-lizibile în Samsung Notes sau adaugă animaţii la videoclipuri pentru a da frâu liber creativităţii.10 Apoi fă un pas înapoi (sau câţiva paşi) pentru controlul wireless prin Air Actions.

*Imagine simulată în scop ilustrativ.nterfaţa de utilizare reală poate fi diferită.

GALAXY TAB S8 ULTRA

Uimitor singur. Mai buni împreună

Eficientizează-ţi spaţiul cu Galaxy Tab S8 Ultra.11 Funcţia Samsung Notes este sincronizată în timp real pentru a-ţi permite să continui editările de la un dispozitiv Galaxy la altul.12 Începe pe ecranul mare şi treci la unul foarte spaţios pe măsură ce ideile tale iau amploare sau asociază-le pentru o experienţă cu două ecrane.

*Imagine simulată în scop ilustrativ.nterfaţa de utilizare reală poate fi diferită.

Samsung S22_10
APEL VIDEO

Comunicarea ce învinge orice distanţă

Reuneşte echipa cu Google Duo.13 Ia legătura cu familia şi prietenii tăi prin apel video şi partajează ecranul pentru a viziona videoclipuri împreună, la fel ca în IRL.14 Apelează-i şi proiectează-i pe televizor pentru a-i vedea pe toţi deodată.15

*Imagine simulată în scop ilustrativ.nterfaţa de utilizare reală poate fi diferită.

Samsung S22_11
LINK TO WINDOWS

Estomparea diferenţelor dintre telefon şi PC

Deschide aplicaţiile direct pe desktop şi treci fără probleme de la telefon la computer. Aplicaţia Recente afişează chiar şi cele mai recente trei aplicaţii utilizate, pentru a asigura un acces rapid şi continuitate.16,17,18

*Imagine simulată în scop ilustrativ.nterfaţa de utilizare reală poate fi diferită.

*Disponibilitatea Galaxy Book poate varia în funcţie de ţară. Designul exterior al Galaxy Book poate varia în funcţie de ţară.

Samsung S22_12
SECURITATE

Informaţiile personale, securizate

Protejează-ţi datele private cu Samsung Knox, din secunda în care deschizi telefonul. Knox Vault îţi păstrează informaţiile biometrice în siguranţă, în timp ce Secure Folder îţi securizează datele private. Iar noul tablou de bord privind utilizarea permisiunilor îţi dă posibilitatea să vezi ce aplicaţii partajează datele tale sau te urmăresc şi îţi permite să acorzi sau să refuzi accesul, în condiţiile preferate de tine.19

*Toate specificaţiile şi descrierile furnizate aici pot fi diferite de specificaţiile şi descrierile efective ale produsului. Samsung îşi rezervă dreptul de a aduce modificări acestui document şi produsului descris în acest document, în orice moment, fără obligaţia ca Samsung să notifice o astfel de modificare. Toate funcţionalităţile, caracteristicile, specificaţiile, interfaţa grafică şi alte informaţii despre produs furnizate în acest document, inclusiv, dar fără a se limita la beneficiile, designul, preţurile, componentele, performanţa, disponibilitatea şi capacităţile produsului pot fi modificate fără notificare prealabilă sau obligaţie. Conţinutul ecranului este format din imagini simulate şi are doar scop demonstrativ.
1. Estimat în funcţie de profilul de utilizare al unui utilizator mediu/tipic. Evaluat independent de Strategy Analytics în perioada 08.12-20.12.2021 în SUA şi Marea Britanie, cu versiuni pre-lansate ale SM-S901, SM-S906, SM-S908 cu setarea implicită, utilizând reţelele 5G Sub6 (NU a fost testat în reţeaua 5G mmWave). Durata efectivă de viaţă a bateriei variază în funcţie de mediul de reţea, de funcţiile şi aplicaţiile utilizate, de frecvenţa apelurilor şi a mesajelor, de numărul de încărcări şi de mulţi alţi factori.
2. Afişajul Dynamic AMOLED 2X cu Vision Booster de pe Galaxy S22 Ultra a primit o certificare de la VDE Germania pentru un volum de culoare mobil de 100% în gama de culori DCI-P3, ceea ce înseamnă că imaginile nu sunt şterse şi vei obţine culori incredibil de vii, indiferent de nivelurile diferite de luminozitate. Ecranul poate atinge o luminozitate maximă de până la 1750 de niţi, îmbunătăţind contrastul dintre aspectele întunecate şi cele luminoase ale conţinutului digital. Astfel se obţine o calitate a imaginii mai strălucitoare, cu un raport de contrast de 3.000.000:1 pentru a-ţi face experienţa mobilă mai captivantă.
3. Valoare tipică testată în condiţii de laborator de către terţi. Valoarea tipică este valoarea medie estimată, luând în considerare abaterea capacităţii bateriei dintre eşantioanele de baterii testate în conformitate cu standardul IEC 61960. Capacitatea nominală (minimă) este de 4855 mAh pentru Galaxy S22 Ultra. Durata efectivă de viaţă a bateriei poate varia în funcţie de mediul de reţea, de modurile de utilizare şi de alţi factori.
4. Adaptorul de alimentare de 45 W şi cablul de date se vând separat. Se recomandă utilizarea adaptorului de 45 W şi a cablului de date Samsung originale. 5. Limitat la smartphone-urile Samsung sau de altă marcă cu încărcare wireless Qi, cum ar fi Galaxy S22, S22+, S22 Ultra, Z Fold3 5G, Z Flip3 5G, S21 FE 5G, S21 5G, S21+ 5G, S21 Ultra 5G, Z Fold2, Note20, Note20 Ultra, S20 FE, S20, S20+, S20 Ultra, Z Flip, Note10, Note10+, S10e, S10, S10+, Fold, S9, S9+, S8, S8+, S8 Active, S7, S7 edge, S7 Active, S6, S6 edge, S6 Active, S6 edge+, Note9, Note8, Note FE şi Note5. Disponibil numai cu anumite dispozitive portabile Samsung Galaxy, cum ar fi Galaxy Buds2, Buds Pro, Buds Live, Watch4, Watch4 Classic, Watch3, Watch Active2, Watch Active, Gear Sport, Gear S3, Galaxy Watch şi Galaxy Buds. Dacă puterea bateriei este mai mică de 30%, este posibil ca opţiunea Wireless PowerShare să nu funcţioneze. Este posibil să nu funcţioneze cu anumite accesorii, huse, alte dispozitive de marcă sau cu unele dispozitive portabile Samsung. Poate afecta recepţia apelurilor sau serviciile de date, în funcţie de mediul tău de reţea.
6. În comparaţie cu Galaxy S21 Ultra.
7. Încadrare auto e disponibilă doar în modul Video. încadrare auto trebuie activată înainte de înregistrare.
8. E posibil ca anumite rezoluţii şi raporturi să nu fie acceptate. E posibil ca anumite funcţii să nu fie disponibile când funcţia încadrare automată este activată. Doar oamenii pot fi recunoscuţi şi există o limită a numărului de oameni care pot fi recunoscuţi.
9. Formatul şi volumul Single Take pot fi diferite în funcţie de captura originală. Rezultatele pot să difere între capturile realizate cu camera din spate şi cele cu camera frontală.
10. Caracteristicile şi disponibilitatea aplicaţiei pot varia în funcţie de regiune.
11. Galaxy Tab S8 Ultra se vinde separat.
12. Este necesară o conexiune de reţea sau Wi-Fi. Fiecare dispozitiv trebuie înregistrat cu un singur cont Samsung.
13. Google Duo este o marcă comercială a Google LLC. Gazda de partajare live este disponibilă numai pentru utilizatorii seriilor S22 şi Tab S8 la lansarea produsului şi va fi furnizată ulterior altor utilizatori de dispozitive Galaxy cu Android S OS. E posibil ca participanţii să fie nevoiţi să facă upgrade la cea mai recentă aplicaţie Duo pentru a utiliza partajarea live.
14. Până la 32 de persoane pot fi conectate simultan. Calitatea videoclipului poate varia în funcţie de numărul de participanţi, de condiţiile de reţea, de ţară şi de operator.
15. Disponibil doar pe televizoare inteligente care acceptă Miracast.
16. Acceptat doar pe modelele din seriile Galaxy S, Z şi N cu One UI 3.1.1 sau mai recent şi pe PC-urile cu Windows 10 20H1 (2004) sau mai recent. Caracteristicile şi disponibilitatea aplicaţiei pot varia în funcţie de regiune.
17. Utilizatorii trebuie să îşi conecteze smartphone-urile Galaxy la Windows 10 PC prin „Link to Windows” de pe telefon şi aplicaţia Your Phone de pe PC, să urmeze instrucţiunile de configurare, inclusiv conectarea la acelaşi cont Microsoft. Link to Windows este preîncărcat pe anumite dispozitive Galaxy. Unele caracteristici Link to Windows pot necesita ca smartphone-ul Galaxy să fie pornit şi conectat la aceeaşi reţea Wi-Fi ca şi PC-ul.
18. Unele aplicaţii mobile pot restricţiona distribuirea conţinutului pe alte ecrane sau pot necesita un ecran tactil pentru a putea interacţiona cu acestea.
19. Istoricul de utilizare a permisiunilor e acceptat de One UI 4.0 şi peste.

Caracteristici tehnice

6.8 inchi
Display-diagonala
12MP+108MP+10MP+10MP
Camera principala
8
Numar nuclee
12 GB
Memorie RAM
Display Display
 • Display-diagonala: 6.8 inchi
 • Display-rezolutie: 1440 x 3088 pixeli
 • Display-tehnologie: FHD+ Dynamic AMOLED 2X, 120Hz
 • Display-curbat: nu
Camera Camera
 • Camera principala: 12MP+108MP+10MP+10MP
 • Camera frontala: 40MP f/2.2
 • Inregistrare video: da, 8K at 30 fps
 • Flash: da, LED Flash
conectivitate conectivitate
 • 5G: da
 • 4G+ eSIM: nu
 • 5G eSIM: da
Performanta Performanta
 • Model Procesor: Exynos 2200
 • Numar nuclee: 8
 • Frecventa maxima: 2.8 GHz
 • Sistem de operare: Android 12
 • Memorie RAM: 12 GB
 • Spatiu de stocare: 512 GB
Caracteristici speciale Caracteristici speciale
 • 1: Senzor amprenta ultrasonic, sub display
 • 2: Dual Pixel AF, with Adaptive Pixel
 • 3: Rezistent la apa IP68
 • 4: Stereo speakers and Earphones sound by AKG
 • 5: RO-Alert: actualizare la ultima versiune de software
Baterie Baterie
 • Baterie detasabila: nu
 • Tip mufa incarcare: USB C
 • Wireless charging: da, fast Wireless charging
 • Capacitate baterie: Li-Io 5000 mAh
Retea si conectivitate Retea si conectivitate
 • Conectivitate/viteza: 5G
 • Wi-Fi: da
 • Bluetooth: da
 • NFC: da
 • Modul GPS: da
 • Conectivitate eSIM: da
 • Apel 4G: da
 • HD Voice Plus: da
 • Apel Wi-Fi: da
 • Chat Mess: da
Altele Altele
 • Dimensiuni: 163.3 X 77.9 X 8.9 mm
 • Greutate: 229 g
 • Tip mufa casti: USB Type-C
 • Tip SIM utilizat: nanoSIM + eSIM
 • Dual SIM: da
 • Blocat in reteaua Orange: nu
 • SAR: 1.243 W/kg
 • Eco Rating: 69/100
continutul pachetului
de vânzare
 • cablu USB
 • manual
 • cheie SIM

Cumpărate împreună cu Samsung Galaxy S22 Ultra 5G

imaginea nu este disponibila
Celly folie sticla securizata Galaxy S22 Ultra FULLGLASS
15 € adauga la cos
imaginea nu este disponibila
Samsung S22 Ultra 5G Leather Cover Black
39,20 € adauga la cos
imaginea nu este disponibila
Samsung S22 Ultra 5G Smart Clear View White
31,20 € adauga la cos
imaginea nu este disponibila
Samsung S22 Ultra 5G Silicone Cover Black
20,29 € adauga la cos
imaginea nu este disponibila
Samsung S22 Ultra 5G Silicone Cover Burgundy
18,56 € adauga la cos
imaginea nu este disponibila
Celly husa transparenta Galaxy S22 ULTRA GELSKIN
5,59 € adauga la cos
imaginea nu este disponibila
Samsung incarcator priza cablu C2C Black
29 € adauga la cos
imaginea nu este disponibila
Hama incarcator dock 2x USB-C 2x USB-A Black
27,91 € adauga la cos

Review-uri Samsung Galaxy S22 Ultra 5G

5
din 1 reviews
Functionalitate: 5
Design 5
Raport calitate-pret 5
Experienta de utilizare 5
mirela
21-Mar-2022

Am trecut de la S20+ la acest nou smartphones S22 ultra si pot sa zic ca sunt foarte multumita atat de caractersiticile lui performante cat si de designul foarte frumos. Culoarea am ales sa fie alba. Pretul ok, avand in vedere ca este un flagship abia lansat.A nu am
vezi mai mult...