Vizualizeaza cosul Finalizeaza

Lasă-ne datele de contact și te sunăm în maximum 48h, pentru oferta dedicată.

Lasă-ne datele de contact și te sunăm în maximum 48h, pentru oferta dedicată.

Lasă-ne datele de contact și te sunăm în maximum 48h, pentru oferta dedicată.

Contact
call Pentru detalii sună la
0800 400 400
Vezi pachetele și serviciile
disponibile la adresa ta
Verifică acoperirea

Abonamente Business TV

Abonamente Business TV

Cu serviciul de televiziune prin satelit dedicat afacerii tale, Business TV, ai canale TV naționale și internaționale la calitate HD.
În plus, poți accesa filmele, emisiunile și serialele preferate și pe laptop, tabletă și telefon.

Abonamentul

Business TV

49 canale

din care 23 canale HD

  • Televiziune prin satelit
  • Primul receiver/CAM CI+ inclus
  • Instalare și activare gratuite - la primul pachet Business TV

Fibră + TV
de la 37 18,5 lei/lună

cu pachetul Entry, în primele 6 luni

Pachetele Orange Love îți aduc, pe o singură factură, toate serviciile de care ai nevoie.

Extra-opțiuni

Dacă ai nevoie de și mai multe canale TV în pachetul potrivit pentru afacerea ta, poți activa una din cele 2 extra opțiuni:

Extra-opțiuni

Dacă ai nevoie de și mai multe canale TV în pachetul potrivit pentru afacerea ta, poți activa una din cele 2 extra opțiuni:

Întrebări frecvente

Oferta este disponibilă pentru persoane juridice, mici întreprinzători și microîntreprinderi până pe 26 august 2024, cu posibilitate de prelungire. Oferta este disponibilă doar pentru clienții Orange Romania.

Reducerile pentru Business TV se acordă o singură dată pentru fiecare client. În cazul activării a mai mult de un pachet Business TV, taxele de activare și instalare se achită integral pentru fiecare abonament în plus.
Factura pentru serviciul Business TV se compune din taxele lunare de abonament și cele reprezentate de chiria pentru echipamentul HD.

Accesul la canale este permis doar de pe teritoriul României. Lista canalelor incluse în oricare dintre pachete poate fi modificată. Pentru lista actualizată consultă pagina noastră.

Instalarea și activarea unui pachet Business TV este gratuită, însă dacă vrei mai mult de un abonament Business TV, plătești următoarele taxe o singură dată, la activarea contractului:

  • Taxa de instalare de 20€
  • Taxa de activare de 20€

Dacă ulterior instalării inițiale vrei să folosești serviciul pe două televizoare, trebuie să închiriezi un receiver suplimentar și să achiți taxa de activare suplimentară, în valoare de 10€.

Poți activa doar una din cele 2 opțiuni. Cele 2 opțiuni se pot activa oricând în timpul lunii de facturare, pentru o perioadă minimă de 3 luni, și se pot dezactiva ulterior doar la data de facturare.

Da, canalele HD sunt disponibile pe orice tip de televizor, oferind calitate superioară a imaginii. Pentru a te bucura de toate beneficiile tehnologiei HD, îți recomandăm să folosești un televizor HD (HD ready sau full HD, LCD, plasmă sau LED).

Pentru a folosi TV televiziunea prin satelit pe două sau trei televizoare, trebuie să închiriezi unul sau două receivere suplimentare și să achiți, o singură dată, taxa de activare suplimentară în valoare de 10 euro. Vei achita aceasta taxă doar dacă vei adăuga echipamentele suplimentare ulterior instalării inițiale.

Dacă vrei să urmărești Business TV pe mai mult de 3 televizoare, trebuie să activezi un abonament nou.

De asemenea, cu serviciul de televiziune prin satelit poți urmări posturi TV pe smartphone, tabletă sau calculator, prin intermediul aplicației Orange TV Go sau pe tvgo.orange.ro, dintre care maxim două dispozitive pot funcționa în același timp.

În abonamentul tău de televiziune prin satelit ai acces pe laptop, tabletă sau smartphone la o serie de canale TV, precum și la o selecție de filme și videoclipuri. Pentru a le putea urmări, trebuie să parcurgi pașii de mai jos:

Pasul 1: Creează-ți un cont online asociat abonamentului TV prin satelit

  • Dacă ai deja un cont online creat cu un număr de telefon de pe același cod de abonat, intră în contul tău, în secțiunea "abonamente și opțiuni", tabul "utilizatori Orange TV Go" și alege să folosești serviciul Orange Home TV cu numele tău de utilizator. Vezi aici pașii care trebuie urmați.
  • Dacă nu ai încă un cont online Orange, intră pe www.orange.ro/contul-meu și creează-ți unul acum. Apoi urmează pașii de aici.

Traficul de internet inclus în abonamentul tău de TV prin satelit poate fi folosit la vizionarea canalelor și a filmelor din Orange TV Go, însă pentru aceasta trebuie să asociezi abonamentul TV prin satelit pe un cont online Orange care să conțină un număr de telefon de voce sau de date.

Pasul 2: Descarcă aplicația Orange TV Go din Google Play sau App Store sau intră pe tvgo.orange.ro de pe un computer, și autentifică-te cu datele contului Orange.

Vei avea astfel acces la canalele TV incluse în abonamentul tău, precum și la o selecție de filme și videoclipuri, pe toate dispozitivele tale. Serviciul Orange TV Go poate fi folosit pe maxim 3 dispozitive, dintre care maxim 2 pot funcționa în același timp.

Apelează Serviciul clienți la 300 (gratuit din rețeaua Orange) sau 0374300300 (tarif standard) sau întreabă un reprezentant de vânzări din magazinele Orange.

Vrei să discutăm?

Lasă-ne un mesaj și un consultant te va apela în maximum 48h

call

Sau sună la

0374.44.7766
calendar_white

Luni-Vineri:

09:00-18:00

[+]

Îți mulțumim!

Am preluat datele tale și un consultant Orange te va suna în maximum 48h, de luni până vineri între 9:00 și 18:00.

Cu prietenie,
Echipa Orange

call

Sau sună la

0374.44.7766

Luni-Vineri:

09:00-18:00