×
Acest răspuns este arhivat. De aceea, conţinutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Cum pot utiliza Orange TV Go daca am abonament Orange TV ?

În cazul în care deții un abonament Orange TV, poți utiliza aplicația Orange TV Go sau site-ul tvgo.orange.ro,  urmând pașii de mai jos :

 

Dacă ai deja un cont online creat cu un numar activ pe același cod de abonat ca cel al  abonamentului  TV, însă nu ai asociat abonamentul TV pe contul respectiv, intră în contul tău online și urmează instrucțiunile de mai jos:

 

  • accesează secțiunea contul meu, ramura opțiuni şi abonamente, apoi utilizatori Orange TV Go
  • alege abonamentul TV din lista afișată
  • asociază numele de utilizator al contului online creat cu unul din numerele de telefon active pe același cod de abonat pe care există abonamentul tău Orange TV

 

 

Dacă nu ai un cont online, creează unul aici :

 

  • dacă deții un alt abonament de voce/date activ pe același cod de abonat cu cel al abonamentului TV,  îți recomandăm să folosești  numărul abonamentului Orange pe care îl deții. După crearea contului, poți urma pașii descrisi mai sus.
  • dacă deții doar un abonament TV și niciun alt  abonament Orange activ pe același cod de abonat , creează un cont online aici fară a declara niciun numar Orange la crearea acestuia. După ce ți-ai creat contul,  urmează pașii de mai jos:

 

- intră în secţiunea setări cont,  administrare numere şi adaugă abonamentul TV pe contul online, alegând opţiunea adaugă abonament TV

 

- va trebui să introduci codul de abonat tv și parola Orange Thank You:

 

 

- mergi  în sectiunea contul meu, alege abonamentul TV din lista atașată, selectează ramura opțiuni şi abonamente, tabul utilizatori Orange TV Go și asociază numele de utilizator al contului online pe care l-ai creat.

 

Raspuns din: 05-03-2014
Voturi:

sus