×
Curs valutar Orange Money:
Curs valutar
Orange Money:
lista-furnizori-orange-money

Mai simplu să iau
ce-mi doresc

Alegi între 2 și 24 de rate direct în
aplicație, pentru orice plată de
minimum 300 lei cu cardul de credit

lista-furnizori-orange-money
lista-furnizori-orange-money
lista-furnizori-orange-money

Banii mei
călătoresc înapoi

Primești 7% bani înapoi și asigurare
de călătorie cu pachetul
Extra Travel pe cardul de credit

lista-furnizori-orange-money
lista-furnizori-orange-money

Loialitatea răsplătită la fiecare plată

Tranzactii cu cardul de debit sau de credit Orange Money

Extra puncte Orange Thank You pentru tranzactiile Orange Money:

 • De la 1 iulie 2021 se acorda:
  • cate 1 punct Orange Thank You pentru fiecare tranzactie cu cardul de debit Classic sau cel de credit Orange Money
  • cate 2 puncte Orange Thank You pentru fiecare tranzactie cu cardul de debit Platinum.
 • Pana la 30 iunie 2021 se acorda cate 1 punct pentru fiecare tranzactie Orange Money de tipul: alimentare cont, plata cu cardul Classic sau cel de credit, plata factura Orange sau de utilitati, reincarcare Orange PrePay, incasare in lei, transferuri in lei/valuta, aprobare credit My Reserve, sau cate 2 puncte pentru fiecare dintre aceste tranzactii efectuate de catre clientii care detin si card de debit Platinum.

Lunar poti primi pana la 50 puncte, iar valoarea punctelor poate ajunge până la 180 euro/ an, dacă le folosești la cumpărare telefon cu prelungirea abonament pe 24 luni din magazinul online Orange.

Catalog oferte Visa Premium

Deții un card de debit VISA Platinum emis de Orange Money

Programul Visa Premium reprezintă o nouă dimensiune a confortului. De la oferte premium până la privilegii naționale sau internaționale, totul e conceput să te încânte. Cheia pentru acest nou stil de viață este cardul tău Visa Platinum emis de Orange Money. Aceste oferte sunt supuse unor termeni și condiții. Poți accesa termenii și condițiile fiecărei oferte pe www.visa.ro/premium.

Plătește taxele și impozitele în 24 rate fără dobândă cu cardul de credit Orange Money și poți câștiga 10.000 euro

Tranzacțiile de plată pentru impozit local sau taxa locala cu orice card Visa Orange Money, emis anterior sau în perioada campaniei.

Plătește online sau fizic cu orice card Visa Orange Money în perioada promoției și poți câștiga, prin tragere la sorți, marele premiu în valoare de 10.000 de euro. In plus, pentru orice plata de minimum 300 de lei cu cardul de credit Orange Money, poti alege sa rambursezi suma intre 2 si 24 rate cu 0% dobanda, la alegerea ta, direct in aplicatia Orange Money, imediat dupa efectuarea platii.
Regulamentul campaniei poate fi consultat aici

Recomand și câștig

Utilizatorii Orange Money care recomandă serviciile unor noi utilizatori, iar aceștia le accesează până pe 31 martie 2022.

Primești bonus 150 lei, pentru fiecare recomandare Orange Money pe care o faci prietenilor, în urma căreia aceștia:

 • își deschid cont Orange Money până pe 13 martie 2022
 • activează un card de debit sau de credit Orange Money până pe 13 martie 2022
 • utilizează cardul de debit sau de credit Orange Money pentru o tranzacție de minimum 50 lei, la POS sau pe internet sau pentru o plată de factură sau un transfer valutar, până pe 31 martie 2022

Participantul va putea distribui prin canale virtuale link-ul unic de acces către descărcarea aplicației. Link-ul unic de acces se regăsește in aplicația Orange Money/Meniu/Recomandă Orange Money.

Bonusul se alocă doar pentru utilizatori noi care au minimim 18 ani.

Bonusul va acorda în zilele de 21 februarie, 28 februarie, 7 martie, 14 martie, 21 martie, 28 martie și 4 aprilie pentru conturile ce îndeplinesc condițiile de participare din săptămâna anterioară.

Regulamentul campaniei poate fi consultat aici

Prima plată e cu răsplată

Doar pentru cei care își deschid cont din aplicația Orange Money în perioada ofertei.

Bonusul se alocă automat, după deschidere cont Orange Money din aplicatia mobila, daca sunt indeplinite conditiile de mai jos, astfel:

 • Primești bonus 50 lei după prima plată in valoare de minim 50 lei cu cardul de debit (prin card fizic, virtual, smartphone sau smartwatch), în magazine sau pe internet,
 • Primești bonus 50 lei după prima plată in valoare de minim 50 lei cu cardul de credit (prin card fizic, virtual, smartphone sau smartwatch), în magazine sau pe internet,
 • Primești bonus 50 lei după prima plată de factura (indiferent de tip) in valoare de minim 50 lei, utilizand meniul ‘Plată furnizori’ din aplicatie.

Ai la dispoziție 30 zile de la deschiderea contului din aplicație să faci aceste tranzacții și să primești așadar pană la 150 lei bonus! Ofertă adresată clienților noi; bonusul total de pană la 150 lei se acordă o singură dată, pe client, pe perioada campaniei.

Fiecare reîncărcare e motiv de sărbătoare

Reîncărcările de cartela Orange PrePay inițiate în perioada campaniei, în valoare minimă de 1 euro credit sau cu o opțiune de minimum 1 euro credit și pentru care s-a exprimat consimţământul de ȋnscriere, gratuit prin intermediul numărului scurt *100#, ramura Tombola PrePay.

Reîncarcă cel puțin o dată în perioada campaniei cartela Orange PrePay cu minimum 1 euro credit sau cu o opțiune de minimum 1 euro credit si poți câștiga saptamanal unul dintre cele 10 premii în valoare de 1000 de euro fiecare, contravaloarea in lei în contul Orange Money sau unul dintre cele 100 de telefoane Oppo Reno6 5G.

Poți face reîncărcări PrePay simplu și rapid direct din aplicația Orange Money. Înscrie-te gratuit în tombolă la numărul *100#, ramura Tombola PrePay.

Regulamentul campaniei poate fi consultat aici

Cu VISA faci ușor surprize celor dragi

Tranzacțiile de plată, indiferent de valoare, efectuate prin orice card Orange Money, de debit sau de credit, emis anterior sau în perioada campaniei.

Plătește online sau fizic, folosind cardul tău, smartphone-ul sau smartwatch-ul în perioada promoției și poți câștiga, prin tragere la sorți, unul din premiile săptămânale de 1.000 de euro sau marele premiu, în valoare de 10.000 de euro. Așadar, mai multe plăți aduc mai multe șanse de câștig în tragerile la sorți săptămânale.
Regulamentul campaniei poate fi consultat aici

10x100 € lunar prin tragere la sorți la transferuri valutare din aplicație

Transferuri în valută, de minimum 480 RON (echivalent), inițiate prin aplicatia mobilă Orange Money, meniul Transferuri în valută, în perioada campaniei, din contul de monedă electronică deschis la Orange Money, către coduri IBAN/conturi diferite.

Fiecare tranzacție eligibilă cu valoarea de minimum 480 RON inițiată într-unul din intervalele lunare (așa cum sunt acestea definite în regulamentul campaniei), către conturi/coduri IBAN diferite, participă automat la tragerea la sorți aferentă intervalului lunar în care a fost inițiată. Așadar, mai multe tranzacții aduc mai multe șanse de câștig în tragerile la sorți. Însă, mai multe tranzacții initiate către același beneficiar ( același număr de cont / cod IBAN ) reprezintă o singură șansă în concurs. Un platitor poate câștiga maximum un premiu la fiecare tragere la sorți. Regulamentul campaniei poate fi consultat aici

1000 € zilnic prin tragere la sorți, pentru plăți cu cardul

Fiecare tranzacție de plată în valoare de minimum 10 de lei, efectuată prin orice card Orange Money, de debit sau de credit, emis anterior sau în perioada campaniei îți poate aduce 1.000 euro zilnic prin tragere la sorți.

Fiecare tranzacție eligibilă cu valoarea de minimum 10 lei efectuată în perioada campaniei, participă automat la tragerea la sorți corespunzătoare zilei campaniei în care a fost efectuată. Un utilizator de card poate participa la toate tragerile la sorți zilnice, dacă a efectuat tranzacții eligibile în fiecare zi, însa poate câștiga un singur premiu în perioada campaniei.

Așadar, mai multe plăți zilnice aduc mai multe șanse de câștig în tragerile la sorți zilnice. Regulamentul campaniei poate fi consultat aici

Da restart pasiunilor tale!

Tranzacțiile de plată, indiferent de valoare, efectuate prin cardul de debit Visa Platinum Orange Money, emis anterior sau în perioada campaniei.

Plătește online sau fizic, folosind cardul tău, smartphone-ul sau smartwatch-ul în perioada promoției și poți câștiga, prin tragere la sorți, unul din premiile săptămânale de 5.000 de eur. Așadar, mai multe plăți aduc mai multe șanse de câștig în tragerile la sorți săptămânale. Regulamentul campaniei poate fi consultat aici https://www.visa.ro/promotii/premium2021.html

Orange Money premiaza cei mai buni Ciclisti romani la Turul Romaniei 2021

Clienti Orange Money, clasati intre primii 10 sportivi in Clasamentul final al Sportivilor Romani din cadrul cursei de ciclism rutier Turul Romaniei 2021, conform www.turulromaniei.ro, categorie la care castigatorul primeste Tricoul Albastru.

Clienti Orange Money, clasati intre primii 10 sportivi in Clasamentul final al Sportivilor Romani din cadrul cursei de ciclism rutier Turul Romaniei 2021, conform www.turulromaniei.ro, categorie la care castigatorul primeste Tricoul Albastru, vor primi urmatoarele premii:

 • Locul 1: 3.500 lei
 • Locul 2: 3.000 lei
 • Locul 3: 2.500 lei
 • Locurle 4-10: 2.000 lei fiecare

Sumele aferente premiilor vor fi acordate in contul Orange Money deschise pe numele castigatorilor. Regulamentul campaniei poate fi consultat aici

Distracția e mereu câștigătoare
PrePay

Reîncărcarile sau activarile cartelei Orange PrePay cu opțiune in valoare de minimum 5 € credit.

Activează sau reîncarcă cu o opțiune PrePay de minimum 5 € credit și poți câștiga prin tragere la sorți un smartphone OPPO Reno5 Lite, o brățară de fitness OPPO Band sau 500 lei în contul Orange Money.
Poti face reincarcari PrePay simplu si rapid direct din aplicatia Orange Money.
Înscrie-te gratuit în tombolă la numărul *100#, ramura "Tombola PrePay".
Regulamentul campaniei poate fi consultat aici

Cumpărăturile cu VISA îți pot aduce premii de mii de euro

Tranzacțiile de plată, indiferent de valoare, efectuate prin orice card Orange Money, de debit sau de credit, emis anterior sau în perioada campaniei.

Plătește online sau fizic, folosind cardul tău, smartphone-ul sau smartwatch-ul în perioada promoției și poți câștiga, prin tragere la sorți, unul din premiile săptămânale de 1.000 de euro sau marele premiu, în valoare de 10.000 de euro. Așadar, mai multe plăți aduc mai multe șanse de câștig în tragerile la sorți săptămânale. Regulamentul campaniei poate fi consultat aici

Bonus 50 lei pentru deschiderea unui cont și tranzacții, în aplicație

Doar pentru cei care își deschid cont în aplicația Orange Money în perioada ofertei.

Bonusul se alocă după realizarea a două plăti de tipul:

 • plată cu cardul de debit sau de credit la comercianți sau pe internet (după decontare)
 • plată factură (indiferent de tip)
 • reîncărcare PrePay Orange
 • transfer în lei sau în valută

în valoare cumulată de 50 lei în primele 3 luni de la deschiderea contului Orange Money.

Plătești și câștigi cu cardul tău