×

Mai cald afară,
mai mari reducerile

Mai cald afară,
mai mari reducerile

Reducerile la telefoane, obiecte conectate și accesorii sunt mai mari cu 1% pentru fiecare grad în plus peste 15°C. Iar extra beneficiile din online rămân valabile: transport gratuit, retur gratuit și 3 x valoarea punctelor Thank You.

Reducerile la telefoane, obiecte conectate și accesorii sunt mai mari cu 1% pentru fiecare grad în plus peste 15°C.
Iar extra beneficiile din online rămân valabile: transport gratuit, retur gratuit și 3 x valoarea punctelor Thank You.

Telefoane

Obiecte Conectate

Accesorii

Abonează-te la newsletter:
Termeni și condiții:

Campania se desfășoară în perioada 1 iulie – 1 septembrie 2021 și în limita stocului disponibil.

Campania are în vedere exclusiv temperatura furnizată de INMH, București. Temperatura de referință la care se raportează reducerile din campanie este de 15 grade, cuantumul reducerii fiind calculat ca diferență între temperatura raportată de INMH, București și temperatura de referință ( e.g., temperatura exterioara este de 20 de grade, temperatura de referinta este 15 grade, astfel discountul calculat este de 20-15 = 5%).

Pot exista diferențe între procentul de reducere afișat și temperatura de afară, în sensul că poate fi adăugată o reducere personalizată. Aceasta se consideră “Reducere Orange” și va fi marcată corespunzător.

În cazul achiziției de telefoane și modemuri, reducerile se acordă exclusiv la incheierea unui contract nou (activarea) sau prelungirea unui contract existent, pentru 24 de luni, inclusiv pentru plata in rate pe factura Orange. In cazul celorlalte categorii de produse (e.g., accesorii) reducerile se aplică la prețul standard.

Reducerile se aplică doar anumitor produse din magazinul online, marcate cu discount vizibil.

Produsele care nu fac parte din campanie nu vor fi marcate cu elemente vizuale specifice campaniei și bannere informative.

Pe parcursul campaniei, în magazinul online și pentru perioade limitate, se pot regăsi reduceri extra pentru produsele disponibile în campanie. Acestea vor putea fi sub formă de discount procentual, valoric sau voucher.

După autentificare în contul My Orange, pot exista diferențe de preț în funcție de eligibilitatea clienților pentru oferta aleasă, tipul de abonament existent și cel nou ales pentru achiziționarea din magazin, numărul de puncte Thank you alocat tranzacției, respectiv istoricul de conduită corectă în relația cu Orange România. Prețul afișat conține reducerea deja aplicată. Prețul în lei este obținut prin aplicarea cursului valutar la prețul afișat în euro.

Comanda/comenzile plasate de client care nu pot fi onorate din motive obiective (e.g. actualizarea stocurilor, erori tehnice la plasare comenzi etc.) vor fi anulate, fără drept la despăgubiri și fără altă formalitate, clientul fiind notificat prin e-mail.

Folosirea unor metode care sunt create pentru a produce un avantaj nedrept altor potențial cumpărători dă dreptul Orange Romania de a retrage dreptul la achiziția de produse din prezenta campanie, fără drept de compensare și fără obligație de preaviz. Prin urmare, în cazul în care Orange Romania are indicii asupra faptului că un potențial cumpărător se angajează sau încearcă să se angajeze fraudulos, ilegal sau necinstit în campanie, inclusiv, dar fără a se limita la angajarea în orice activitate sau orice manipulare a acesteia, Orange Romania este îndreptățit să ia măsurile adecvate și va avea dreptul să anuleze comenzile plasate de potențialul cumpărător indiferent de rezultatul încercării.

Triplarea beneficiului adus de punctele Thank You se acordă doar la cumpărarea unui telefon, inclusiv dacă este achiziționat în rate pe factura Orange, împreună cu prelungirea unui abonament pentru 24 de luni.

Oferta este valabilă în cazul punctelor Thank You acordate pentru plățile facturilor Orange și reîncărcările PrePay de pe abonament, precum și pentru tranzacțiile efectuate prin Orange Money. Beneficiile în puncte Thank You alocate prin oferte speciale nu sunt eligibile pentru triplare în cadrul prezentei oferte.

Valoarea maximă a beneficiului adus de punctele Thank You care poate fi folosită într-o comandă este de 500 € (TVA inclus).

Citește mai mult
Lansează o precomandă online și primești cadou căștile
SONY WH-1000XM3
Lansează o precomandă online și primești cadou căștile SONY WH-1000XM3
Vezi detalii
precomanda Samsung fii gata precomanda Samsung fii gata precomanda Samsung fii gata precomanda Samsung Galaxy precomanda Samsung Galaxy

11 august 2021 | Live pe orange.ro/galaxy

precomanda Samsung Galaxy Artwork
Samsung Samsung

Abonamente fără telefon

Ai 20% reducere dacă alegi să faci un abonament nou sau să prelungești un abonament existent, doar din magazinul online pentru 24 de luni, fară să îți cumperi și un telefon.

Termeni și condiții:

Reducerea de 20% pentru abonamente este valabilă în perioada 1 iulie – 17 august 2021, doar în magazinul online, la activarea sau prelungirea unui abonament pentru 24 de luni, fără achiziție de telefon. Oferta nu este disponibilă pentru portare (cu sau fară telefon pe comandă).

Oferta nu este disponibilă pentru abonamentul Fun 8 și nici pentru abonații cu contracte încheiate pe 12 luni, care au perioada contractuală a numărului pentru care se dorește prelungirea încă activă (mai mică de 12 luni).

Beneficiile din ofertă nu se cumulează cu beneficiile alocate prin alte oferte. Prin acceptarea ofertei, clientul renunță la beneficiile din oferta deținută anterior, acestea încetând la momentul intrării în vigoare a noii oferte.

Beneficiile din ofertă sunt valabile timp de 24 de luni, după această perioadă beneficiile încetează.

Citește mai mult

Ai nevoie de ajutor în plasarea comenzii? Discută cu consultanții noștri în timp real, pe chat.
Trebuie doar să dai click pe fereastra “Asistenta magazin online". Program: luni – sâmbătă, între 10:00 – 19:00.

Echipat pentru o super vară
în cea mai rapidă rețea

Echipat pentru o super vară
în cea mai rapidă rețea

Best Deals 5G

Best Deals 5G
cu abonamentul Smart 15 prin Buy-Back 5G

cu abonamentul Smart 15 prin Buy-Back 5G

Vino cu vechiul telefon în orice magazin Orange ca să beneficiezi de super reducere inclusă în ofertă, prin programul Buy-Back 5G.

Vino cu vechiul telefon în orice magazin Orange ca să beneficiezi de super reducere inclusă în ofertă, prin programul Buy-Back 5G.

Best-deals summer campaign 2021

sus