Vreau să valorific vechiul meu telefon

Buy-Back

Dacă te gândești să îți iei un telefon sau o tabletă nouă, dar ai vrea și să îl valorifici simplu și rapid pe cel vechi, ți-am pregătit o ofertă specială prin programul Buy-Back. Vino în orice magazin Orange cu vechiul tău telefon sau tabletă și, în urma evaluării, primești un voucher de până la 350 de euro, pe care îl vei putea folosi la cumpărarea de telefoane, tablete sau accesorii din magazinele noastre.

Beneficiile programului Buy-Back

La Orange, poți veni cu telefonul vechi sau cu tableta și vei primi un voucher a cărui valoare depinde de evaluarea dispozitivului.


  • Poți aduce orice model de telefon sau tabletă
  • Dacă telefonul tău este evaluat până în 10 euro, primești 10 euro garantat pentru acesta dacă activezi sau prelungești cu 24 de luni un abonament din oferta curentă

Câți bani pot primi pentru vechiul meu telefon/tabletă?

Verifică valoarea telefonului tău vechi în magazin Orange de către colegii noștri.

Vino în magazinele Orange chiar și cu un telefon care nu mai funcționează. Noi îl vom colecta și astfel protejăm natura împreună.

Buy-back Special pentru Huawei Mate 10 Pro

Bucură-te de o ofertă specială de Buy-Back la achiziția unui telefon de ultimă generație: Huawei Mate 10 Pro.

Vino în magazinele Orange cu un telefon Huawei mai vechi sau un alt telefon cu sistem de operare Windows, Symbian, Blackberry, dar funcțional, și mai primești un voucher suplimentar de 100€. Cuponul de reducere primit îl poți folosi la cumpărarea unui Huawei Mate 10 Pro împreună cu activarea sau prelungirea unui abonament de voce de minim 5 euro, pentru 24 de luni.

Oferta Buy-Back special pentru Huawei Mate 10 Pro este valabilă în perioada 1 decembrie 2017 – 1 aprilie 2018. Ofertele de Buy-Back special nu se cumulează cu alte oferte de Buy-Back.

Buy-back Special pentru HTC U11

Bucură-te de o ofertă specială de Buy-Back la achiziția unui telefon de ultimă generație: HTC U11.

Vino în magazinele Orange cu un telefon HTC mai vechi sau un alt telefon cu sistem de operare Windows, Symbian, Blackberry, dar funcțional, și mai primești un voucher suplimentar de 100€. Cuponul de reducere primit îl poți folosi la cumpărarea unui HTC U11 împreună cu activarea sau prelungirea unui abonament de voce de minim 5 euro, pentru 24 de luni.

Oferta Buy-Back special pentru HTC U11 este valabilă în perioada 1 decembrie 2017 – 1 aprilie 2018. Ofertele de Buy-Back special nu se cumulează cu alte oferte de Buy-Back.

Oferta Buy-Back național

  • Dacă dispozitivul tău este evaluat până în 10 euro, dar prelungești un abonament individual mai mare de 5 euro pe 24 de luni, atunci primești un voucher în valoare de 10 euro
  • Dacă vechiul tău dispozitiv este evaluat până în 10 euro, primești un voucher în valoare de 5 euro pentru acesta, la prelungirea unui abonament individual mai mic sau egal cu 5 euro pe 24 de luni
  • Persoanele juridice cu abonament de grup pot folosi 3 vouchere primite pentru telefoanele funcționale evaluate până în 10 euro, la prelungirea unui singur abonament pe 24 de luni

Pentru mai multe detalii citește termenii și condițiile de utilizare a serviciului valabile până la 7 aprilie 2014 și termenii și condițiile de utilizare a serviciului valabile începând cu 7 aprilie 2014. Valoarea voucherului primit prin sistemul Buy-Back este cu TVA inclus.

Întrebări frecvente

Ca să beneficiezi de programul Buy-Back, vino cu vechiul tău dispozitiv (telefon sau tabletă) în orice magazin Orange, iar noi îți vom oferi la schimb un voucher în urma evaluării acestuia.

Ofertele Buy-Back sunt valabile în orice magazin Orange.

Vino în orice magazin Orange cu vechiul tău dispozitiv funcțional (telefon sau tabletă) și primești 10 euro garantat, chiar dacă este evaluat până în 10 euro.

Singura condiție este să activezi sau să îți prelungești contractul cu 24 de luni, cu un abonament mai mare de 5 euro.

Vezi aici lista de telefoane și tablete 4G.