Dacă te gândești să îți iei un telefon sau o tabletă nouă, dar ai vrea și să îl valorifici simplu și rapid pe cel vechi, ți-am pregătit o ofertă specială prin programul Buy-Back. Vino în orice magazin Orange cu vechiul tău telefon sau tabletă și, în urma evaluării, primești un voucher de până la 350 de euro, pe care îl vei putea folosi la cumpărarea de telefoane, tablete sau accesorii din magazinele noastre.

Beneficiile programului Buy-Back

La Orange, poți veni cu telefonul vechi sau cu tableta și vei primi un voucher a cărui valoare depinde de evaluarea dispozitivului. În plus, vei putea să contribui și tu la protejarea naturii, prin implicarea în procesul de colectare și reciclare a telefoanelor mobile.


  • Poți aduce orice model de telefon sau tabletă
  • Dacă telefonul tău este evaluat până în 10 euro, primești 10 euro garantat pentru acesta dacă activezi sau prelungești cu 24 de luni un abonament din oferta curentă

Câți bani pot primi pentru vechiul meu telefon/tabletă?

Verifică valoarea telefonului tău vechi folosind căutarea rapidă din dreapta sau selectând producătorul și apoi modelul. Dacă dispozitivul nu se află în lista de pe site, acesta poate fi evaluat în magazinele Orange de către colegii noștri.

Vino în magazinele Orange chiar și cu un telefon care nu mai funcționează. Noi îl vom colecta și astfel protejăm natura împreună.

Oferta Buy-Back național

  • Dacă dispozitivul tău este evaluat până în 10 euro, dar prelungești un abonament individual mai mare de 5 euro pe 24 de luni, atunci primești un voucher în valoare de 10 euro
  • Dacă vechiul tău dispozitiv este evaluat până în 10 euro, primești un voucher în valoare de 5 euro pentru acesta, la prelungirea unui abonament individual mai mic sau egal cu 5 euro pe 24 de luni
  • Persoanele juridice cu abonament de grup pot folosi 3 vouchere primite pentru telefoanele funcționale evaluate până în 10 euro, la prelungirea unui singur abonament pe 24 de luni

Oferta Buy-Back 4G

  • Dacă vechiul tău telefon este evaluat la mai mult de 10 euro, primești o reducere suplimentară de 40 de euro peste valoarea evaluată pentru achiziția unui telefon sau a unei tablete 4G, la prelungirea unui abonament pe 24 luni
  • Dacă ai un abonament pe persoană juridică și vii cu orice tip de smartphone, primești o reducere suplimentară de 50 euro peste valoarea evaluată a vechiului tău telefon, pentru achiziția unui dispozitiv 4G și prelungirea abonamentului tău pe 24 luni

Vezi aici lista de telefoane și tablete 4G.

Pentru mai multe detalii citește termenii și condițiile de utilizare a serviciului valabile până la 7 aprilie 2014 și termenii și condițiile de utilizare a serviciului valabile începând cu 7 aprilie 2014. Valoarea voucherului primit prin sistemul Buy-Back este cu TVA inclus.

Întrebări frecvente

Ca să beneficiezi de programul Buy-Back, vino cu vechiul tău dispozitiv (telefon sau tabletă) în orice magazin Orange, iar noi îți vom oferi la schimb un voucher în urma evaluării acestuia.

Ofertele Buy-Back sunt valabile în orice magazin Orange.

Vino în orice magazin Orange cu vechiul tău dispozitiv funcțional (telefon sau tabletă) și primești 10 euro garantat, chiar dacă este evaluat până în 10 euro.

Singura condiție este să activezi sau să îți prelungești contractul cu 24 de luni, cu un abonament mai mare de 5 euro.

Vezi aici lista de telefoane și tablete 4G.

Vino în orice magazin Orange cu vechiul tău dispozitiv funcțional (smartphone sau tabletă) și, dacă este evaluat la cel puțin 10 euro, vei primi o reducere suplimentară de 40 euro peste valoarea evaluată.

Tot ce trebuie să faci este să cumperi un telefon sau o tabletă 4G și să activezi sau să îți prelungești contractul cu 24 de luni.

Vezi aici lista de telefoane și tablete 4G.

sus