Vreau să valorific vechiul meu telefon

Buy-Back

Dacă te gândești să îți iei un telefon sau o tabletă nouă, dar ai vrea și să îl valorifici simplu și rapid pe cel vechi, ți-am pregătit o ofertă specială prin programul Buy-Back. Vino în orice magazin Orange cu vechiul tău telefon sau tabletă și, în urma evaluării, primești un voucher de până la 350 de euro, pe care îl vei putea folosi la cumpărarea de telefoane, tablete sau accesorii din magazinele noastre.

Beneficiile programului Buy-Back

La Orange, poți veni cu telefonul vechi sau cu tableta și vei primi un voucher a cărui valoare depinde de evaluarea dispozitivului.

 • Poți aduce orice model de telefon sau tabletă
 • Dacă telefonul tău este evaluat până în 10 euro, primești 10 euro garantat pentru acesta dacă activezi sau prelungești cu 24 de luni un abonament din oferta curentă

Câți bani pot primi pentru vechiul meu telefon/tabletă?

Verifică valoarea telefonului tău vechi în magazin Orange de către colegii noștri.

Vino în magazinele Orange chiar și cu un telefon care nu mai funcționează. Noi îl vom colecta și astfel protejăm natura împreună.

Buy-back Special pentru Samsung Galaxy Note9

Vino în magazinele Orange cu un telefon Samsung vechi, dar funcțional, și primești un voucher suplimentar de 200€ pentru modelele anterioare de telefon din seria Note sau 100€ pentru orice alt model Samsung Galaxy. Voucherul îl poți folosi la cumpărarea noului Samsung Galaxy Note9.

 • Oferta este valabilă împreună cu activarea sau prelungirea unui abonament de voce de minim 5 euro, pe 24 de luni.
 • Evaluarea se face exclusiv în shopurile Orange pe baza unor criterii stabilite, iar valoarea este variabilă și influențată de funcționalitatea și aspectul telefonului (dacă ecranul este funcțional, dacă telefonul este sau nu lovit).
 • Oferta este valabilă până la 23 august 2018, inclusiv, și nu se cumulează cu alte oferte de Buy-Back.
 • Voucherul suplimentar de Buy-back este valabil până la 31 noiembrie 2018.
 • Valorile celor doua tipuri de vouchere suplimentare nu se pot cumula.
 • Ofertele de Buy-back special nu se cumulează cu alte oferte de buy-back.

Oferta Buy-Back național

 • Dacă dispozitivul tău este evaluat până în 10 euro, dar prelungești un abonament individual mai mare de 5 euro pe 24 de luni, atunci primești un voucher în valoare de 10 euro
 • Dacă vechiul tău dispozitiv este evaluat până în 10 euro, primești un voucher în valoare de 5 euro pentru acesta, la prelungirea unui abonament individual mai mic sau egal cu 5 euro pe 24 de luni
 • Persoanele juridice cu abonament de grup pot folosi 3 vouchere primite pentru telefoanele funcționale evaluate până în 10 euro, la prelungirea unui singur abonament pe 24 de luni

Pentru mai multe detalii citește termenii și condițiile de utilizare a serviciului valabile până la 7 aprilie 2014 și termenii și condițiile de utilizare a serviciului valabile începând cu 7 aprilie 2014. Valoarea voucherului primit prin sistemul Buy-Back este cu TVA inclus.

Întrebări frecvente

Ca să beneficiezi de programul Buy-Back, vino cu vechiul tău dispozitiv (telefon sau tabletă) în orice magazin Orange, iar noi îți vom oferi la schimb un voucher în urma evaluării acestuia.

Ofertele Buy-Back sunt valabile în orice magazin Orange.

Vino în orice magazin Orange cu vechiul tău dispozitiv funcțional (telefon sau tabletă) și primești 10 euro garantat, chiar dacă este evaluat până în 10 euro.

Singura condiție este să activezi sau să îți prelungești contractul cu 24 de luni, cu un abonament mai mare de 5 euro.

Vezi aici lista de telefoane și tablete 4G.