Orange Digital Community

Aproximativ 400 de clienți fac parte din această comunitate digitală în care sunt abordate diverse subiecte de interes pentru Orange. Membrii acestei comunități ne transmit feedbackul lor, cu scopul de a ne îmbunătăți produsele și serviciile.

Orange Digital Community, aflată la a cincea ediție, este o comunitate digitală în care sunt abordate diverse subiecte de interes pentru Orange. Membrii acestei comunități ne transmit feedbackul lor, cu scopul de a ne îmbunătăți produsele și serviciile.

În cifre, activitatea Orange Digital Community din ultimul an arată așa:

  • 400 membri activi
  • 80 de proiecte de cercetare de piață
  • 700 de discuții libere generate de clienți
  • 21.000 de comentarii

Multe dintre propunerile membrilor Orange Digital Community de a îmbunătăți produsele și serviciile Orange s-au transformat deja în soluții concrete. Iată câteva exemple:

  • Lansarea asistentului virtual Alex Chat Bot, pentru îmbunătățirea asistenței oferite clienților
  • Adoptarea unui nou nume și a unui nou design pentru platforma Contul meu, devenită acum My Orange
  • Simplificarea experienței de utilizare a hărții de acoperire Orange de pe website
  • Prezentarea informațiilor din factura Orange într-un mod simplificat

Ce părere au avut despre acest program clienții care au făcut parte din Orange Digital Community în edițiile anterioare?

"Mi-a plăcut ideea și m-am bucurat că Orange dă importanță clienților săi, ascultându-le părerile, că ține cont de doleanțele lor, ba chiar se inspiră din ideile acestora pentru a-și îmbunătăți serviciile, reclamele, etc."

"Ca și client Orange m-am simțit importantă și respectată în momentul în care mi-a fost cerută părerea în ceea ce privește serviciile oferite, deși eu sunt un simplu utilizator care folosește o cartelă PrePay. Această comunitate și activitățile desfășurate m-au făcut să realizez cât de multă muncă este în spatele a ceea ce noi numim o simplă rețea de telefonie. Felicitări tuturor celor care au gândit și au derulat acest proiect!"

Părerea ta este importantă pentru noi, lasă-ne feedbackul tău

Feedback

sus