plateste aici
Casierie online
deschisă non-stop
plătește online orice factură Orange

rapid și sigur, direct cu cardul tău

plătește aici »
reîncarcă aici, la curs BNR,
o cartelă PrePay

cu minim 5 euro credit și ai:

  • 100 MB internet pe mobil
  • 50% mai mult bonus Orange Phone Credit
reîncarcă aici »
! Cum te putem ajuta astazi?

Fie că ești client Orange sau nu, ți-am pregătit o ofertă specială prin noul program Buy-Back.

Vino în orice magazin Orange cu telefonul tău și, în urma evaluării lui, primești un voucher de reducere de până la 350 de euro, pe care îl poți folosi la cumpărarea de telefoane sau accesorii din magazinele Orange.

Iar dacă ești client persoană fizică sau ai un abonament individual, pentru orice telefon funcțional evaluat până în 10 euro, îți oferim un voucher de reducere de 5 sau 10 euro, pe care îl poți folosi să cumperi un telefon nou la activarea sau prelungirea contractului. Dacă abonamentul pe care îl activezi sau prelungești este de 5 euro, vei primi un voucher de reducere în valoare de 5 euro.

Dacă ești client persoană juridică și ai un abonament de grup, vei putea folosi la achiziția unui telefon până la 3 vouchere primite pentru telefoanele funcționale evaluate până în 10 euro, la activarea sau prelungirea unui număr din grupul tău.

ce trebuie să faci

  • verifică valoarea telefonului tău
  • în cazul în care telefonul tău nu se află în lista de pe site, acesta va fi evaluat de către colegii noștri din magazin
  • vino cu telefonul în orice magazin Orange, pentru a obține voucherul

Iar dacă telefonul tău nu mai funcționează, poți oricând să-l aduci pentru reciclare. Astfel, ești alături de noi în protejarea naturii.

Pentru mai multe detalii citeşte termenii şi condiţiile de utilizare a serviciului valabile pana la 7 aprilie 2014 si termenii şi condiţiile de utilizare a serviciului valabile începând cu 7 aprilie 2014.Valoarea voucherului Buy-Back este cu TVA inclus.

verifică valoarea telefonului tău

Buy-Back

E ușor să treci la 4G. Prin Buy-Back, ai o reducere suplimentară de 40 de euro la telefoanele 4G.

Vino cu vechiul tău telefon în magazinele Orange și îți oferim în schimbul acestuia un cupon cu o reducere suplimentară de 40 euro, dacă valoarea evaluată a telefonului este de minim 10 euro.

află care sunt abonamentele de voce cu acces la viteze 4G.


E ușor să treci la 4G. Prin Buy-Back, ai o reducere suplimentară de 40 de euro la telefoanele 4G.

Vino cu vechiul tău telefon în magazinele Orange și, dacă este evaluat la cel puțin 10 euro, îți oferim în schimbul acestuia un cupon cu o reducere suplimentară de 40 euro peste valoarea evaluată, pentru a-ți achiziționa un smartphone 4G.
Pentru a verifica valoarea evaluată a telefonului tău, folosește căutarea rapidă din tab-ul Buy-Back național.

Dacă ești persoană juridică și ai un abonament Panteră activat începând cu 31 martie 2014, respectiv un abonament Cangur sau Tigru activat începând cu 10 iulie 2014, poți veni cu vechiul tău smartphone cu sistem de operare Windows, Android, Blackberry sau iOS în magazinele Orange și îți oferim în schimbul acestuia un cupon cu o reducere suplimentară de 50 euro peste valoarea evaluată, pentru a-ți achiziționa un smartphone 4G.

Ofertele sunt valabile până la 13 septembrie 2015 la achiziția unui telefon 4G împreună cu un abonament nou sau prelungirea celui existent, pe 24 de luni.

Vezi aici lista completa de telefoane 4G si abonamente cu acces 4G.