×

Sunt aproape de filmele
și serialele preferate

Activează HBO GO cu Orange

Sunt aproape de filmele
și serialele preferate

Activează HBO GO cu Orange

Vrei să câștigi un super premiu?

Dacă ai un abonament de televiziune sau un abonament de internet prin fibră și beneficiezi de gratuitate pentru una din opțiunile HBO, MAXPAK sau HBO GO, iar acesta urmează să se încheie în perioada 10 decembrie 2021 – 28 februarie 2022, poți intra automat în tombola desfășurată în cadrul campaniei “Câștigă premii cu Orange și HBO”, dacă păstrezi opțiunea pentru minimum 30 de zile după expirarea gratuității acesteia. Pentru mai multe detalii, citește regulamentul.

În plus, nu uita că poți avea acces la HBO GO pe smartphone, laptop sau smart TV, cu una din următoarele opțiuni:

E bine de știut

Pentru a putea accesa filmele și serialele disponibile în HBO GO trebuie să ai un cont HBO GO, pe care îl poți crea aici. Dacă alegi varianta „Continuă fără autentificare” vei avea nevoie de parola Orange. Parola inițială Orange (dacă nu ai personalizat-o deja), este formată din cele 6 cifre:

  • ale cărții de identitate a titularului abonamentului, în cazul abonamentelor încheiate pe persoană fizică
  • ale CUI-ului, în cazul abonamentelor încheiate pe persoană juridică

Vezi aici mai multe detalii despre ce este parola Orange și cum o poți schimba.

Dacă alegi să îți creezi cont HBO GO autentificându-te cu datele contului My Orange, asigură-te că ai adăugat abonamentul TV pe contul tău My Orange.

Dacă abonamentul tău TV nu apare încă pe contul tău, înseamnă că nu ai drepturi de administrator pentru contul respectiv. Pentru aceasta este necesar să iți validezi parola Orange.

În cazul în care dorești să activezi contul HBO GO disponibil prin oferta Orange, ai nevoie de date de autentificare noi, chiar dacă a existat anterior un cont HBO GO creat în afara ofertei Orange.

Vezi cum îți activezi contul HBO GO:

Recomandări HBO și HBO GO:

sus