Activează-ți HBO GO

cu Orange

HBO GO

1 lună acces inclus la HBO

Ești abonat Orange Home TV prin cablu, ai activat unul din abonamentele TV Explore, Global sau Global Easy și nu beneficiezi de opțiunile HBO sau MAXPAK? De-acum poți avea acces inclus la HBO timp de 1 lună, ca să vezi filmele și serialele tale preferate acasă, în familie. În plus, ai acces și la HBO GO pe smartphone, laptop sau smart TV.

Pentru activare:

  • Trimite un SMS la 3508 cu textul „HBO” de pe orice număr de telefon care este activat pe același cod de client cu abonamentul tău Orange Home TV prin cablu
  • Dacă nu ai niciun abonament de voce de la Orange, apelează Serviciul Clienți la numărul 300 și solicită activarea optiunii

Dacă nu dorești să păstrezi opțiunea activă, poți solicita dezactivarea acesteia înainte de încheierea perioadei de gratuitate, astfel:

  • Trimite un SMS la 3508 cu textul “NU” de pe orice număr de telefon care se află pe același cod de client cu abonamentul tău Orange Home TV prin cablu
  • Apelează Serviciul Clienți, numărul 300

Promoția este disponibilă până pe 9 aprilie 2020. La expirarea perioadei de gratuitate, tariful opțiunii este de 3 euro/lună (TVA inclus).

Nu uita că dacă ești abonat Orange Home TV sau Orange Home Net, poți oricând avea acces la HBO GO cu una dintre următoarele opțiuni

E bine de știut

Pentru a putea accesa filmele și serialele disponibile în HBO GO trebuie să ai un cont HBO GO, pe care îl poți crea aici. Dacă alegi varianta „Continuă fără autentificare” vei avea nevoie de parola Orange. Parola inițială Orange (dacă nu ai personalizat-o deja), este formată din cele 6 cifre:

  • ale cărții de identitate a titularului abonamentului, în cazul abonamentelor încheiate pe persoană fizică
  • ale CUI-ului, în cazul abonamentelor încheiate pe persoană juridică

Vezi aici mai multe detalii despre ce este parola Orange și cum o poți schimba.

Dacă alegi să îți creezi cont HBO GO autentificându-te cu datele contului My Orange, asigură-te că ai adăugat abonamentul TV pe contul tău My Orange.

Dacă abonamentul tău TV nu apare încă pe contul tău, înseamnă că nu ai drepturi de administrator pentru contul respectiv. Pentru aceasta este necesar să iți validezi parola Orange.

În cazul în care ai deja un cont HBO GO creat pe baza unei alte oferte de la alt operator sau te-ai abonat direct la HBO GO, îți poți crea acum un cont nou pe baza ofertei tale de la Orange.

Recomandari HBO si HBO GO:

Părerea ta este importantă pentru noi, lasă-ne feedbackul tău

Feedback

sus