×

Eroi mici,
aventuri uriașe

Eroi mici, aventuri uriașe

Orange TV Go

Vezi aici


Câștigă cu Orange TV Go și Disney Junior


Eroii mici au aventuri uriașe! Nu rata, din 27 noiembrie, noile episoade din „Păienjenelul Marvel și prietenii lui uimitori”, de luni până vineri, la ora 15:30, doar la Disney Junior. Peter Parker, Gwen Stacy și Miles Morales își continuă aventurile de supereroi formând Echipa Păienjenel alături de noii Răzbunători: Iron Man, Ant-Man, Wasp și Reptil. Împreună, se confruntă cu noii răufăcători Electro, Black Cat, Sandman și Zola, într-un efort de a proteja nu doar comunitatea lor, ci și lumea din jurul lor. În noile episoade, cei mici vor descoperi noi costume, superputeri, dar și noi răufăcători gata să preia controlul asupra lumii.

Urmărește Disney Junior prin Orange TV Go între 16 noiembrie și 15 decembrie și poți câștiga, prin tragere la sorți, unul din cele 3 jocuri LEGO „Păienjenelul Marvel și prietenii lui uimitori”.


Pentru mai multe detalii, citește regulamentul.

Aplicația Orange TV Go

Descarcă aplicația Orange TV Go din App Store și Google Play și poți urmări în direct, pe telefonul mobil sau tabletă, emisiunile și filmele preferate.

Cum poți accesa Orange TV Go:
  • Intră pe tvgo.orange.ro de pe un calculator sau în aplicația Orange TV Go pentru smartphone și tabletă, disponibilă în Play Store și App Store sau prin aplicația pentru smart TV, disponibilă în Samsung Apps pentru televizoarele cu sistem de operare Tizen
  • Intră în aplicație și înregistrează-te cu numărul tău de telefon Orange sau numele de utilizator și parola My Orange și ai acces la Disney Junior în perioada campaniei

Dacă nu ai deja un cont online Orange, îți poți crea unul aici.

Traficul de date corespunzător accesării canalului Disney Junior va fi taxat în funcție de tariful standard corespunzător pachetului de date activat la furnizorul de internet folosit.