×

Timpul zboară când mă uit
la ce-mi place

Timpul zboară când mă uit
la ce-mi place

Orange TV Go

Vezi aici


Câștigă cu Orange TV Go și DIVA


Primăvara aceasta, timpul zboară când te uiți la ce-ți place. Nu rata sezonul 2 din popularul serial columbian „Durere și vindecare”, noile filme din „Festivalul de iubire al primăverii” din fiecare weekend sau seria de filme polițiste franceze „Crimă în...”.

Urmărește filmele de la DIVA prin Orange TV Go până la 20 mai 2024 și poți câștiga, prin tragere la sorți, una din cele 3 cutii cadou de lux cu o selecție de surprize, de la ciocolată belgiană, lumânare parfumată, ulei de corp, și multe altele, totul pentru a recrea o seară perfectă!

3 X


Cutie
cu bunătăți

Cutie
cu bunătăți

Aplicația Orange TV Go

Descarcă aplicația Orange TV Go din App Store și Google Play și poți urmări în direct, pe telefonul mobil sau tabletă, emisiunile și filmele preferate.

Cum poți accesa Orange TV Go:
  • Intră pe tvgo.orange.ro de pe un calculator sau în aplicația Orange TV Go pentru smartphone și tabletă, disponibilă în Play Store și App Store sau prin aplicația pentru smart TV, disponibilă în Samsung Apps pentru televizoarele cu sistem de operare Tizen
  • Intră în aplicație și înregistrează-te cu numărul tău de telefon Orange sau numele de utilizator și parola My Orange și ai acces la DIVA în perioada campaniei

Dacă nu ai deja un cont online Orange, îți poți crea unul aici.

Traficul de date corespunzător accesării canalului DIVA va fi taxat în funcție de tariful standard corespunzător pachetului de date activat la furnizorul de internet folosit.