×

Seara mă transform
în detectiv

Seara mă transform în detectiv

Orange TV Go

Vezi aici


Câștigă super premii cu Orange TV Go și DIVA


Seara este momentul perfect să te transformi în detectiv și să rezolvi niște enigme captivante. Descoperă în exclusivitate la DIVA, în fiecare joi din 14 septembrie, de la ora 21:00, serialul în premieră „Surorile Spencer” și vezi dacă reușești să ghicești răufăcătorul din primele momente.

Urmărește filmele și serialele pline de intrigi misterioase de la DIVA prin Orange TV Go, între 14 septembrie și 12 octombrie 2023, și poți câștiga, prin tragere la sorți, unul din cele 10 premii, fiecare constând în 2 vouchere valabile pe notino.ro.


Pentru mai multe detalii, citește regulamentul.

Toamna aceasta îți recomandăm:

Surorile Spencer

Din 14 septembrie, în fiecare joi, de la 21:00

Serialul canadian „Surorile Spencer” este povestea unui duo feminin format din Victoria și Darby Spencer. Mamă și fiică, cele două sunt adesea luate drept surori de cei din jur și devin detective particulare în orășelul lor natal, Alder Bluffs. Victoria este o celebră scriitoare de romane polițiste, iar Darby a fost polițistă – deci împreună formează o echipă imbatabilă în fața răufăcătorilor, în ciuda personalităților lor complet opuse și a problemelor familiale complicate pe care le au.

Morgane, geniul investigațiilor - sezonul 3 (2023)

Continuă cu episoade în premieră, în fiecare luni, de la 21:00

Titulara Morgane Alvaro are 38 de ani, cinci credite și trei copii cu doi foști soți. Faptul că are un IQ de 160 n-a prea ajutat-o în viața de zi cu zi până acum (lucrează ca femeie de serviciu), dar într-o zi poliția din Lille o angajează pe post de consultant. Problema e că eroina are o problemă serioasă cu autoritatea și urăște polițiștii... În cele 24 de episoade difuzate până acum, Morgane se transformă dintr-o menajeră într-un consultant de temut, care prinde criminali extrem de inteligenți, folosindu-și abilitățile extraordinare.

Căpitanul Marleau - sezonul 7 (2022)

Partea a doua a sezonului 7, episoade în premieră difuzate miercuri (6, 13, 20 septembrie) de la 21:00

Nu rata noile episoade ale acestui serial polițist, în care cea mai extravagantă polițistă din Franța are de rezolvat noi cazuri complicate. Marleau arată ca un om al străzii (nu renunță niciodată la căciula ei roșie, care sugerează un Sherlock Holmes feminin), o personalitate unică, un comportament imprevizibil, un simț al umorului negru (care face adesea trimitere la serialele polițiste americane) și metode de lucru atipice, neconvenționale, care o diferențiază de colegii ei și care o ajută să rezolve orice caz, pe baza indiciilor descoperite.

Aproape în paradis - sezonul 2 (2021)

Din 5 septembrie, în fiecare marți, de la 21:00

Primul serial american filmat integral în Filipine, „Aproape în paradis” (2020-2023) continuă cu 10 episoade noi. În scenariu, fostul agent DEA Alex Walker (Christian Kane) este forțat să iasă la pensie și se mută pe Insula Cebu, în Filipine. Aici cumpără un gift shop și speră ca noua sa ocupație să-l ajute să scape de stres și de hipertensiune. Dar elementele criminale de pe insulă au propriile planuri și Walker e rapid atras înapoi în acțiune, alături de detectivii Kai Mendoza (Samantha Richelle) și Ernesto Almares (Arthur Acuña).

Aplicația Orange TV Go

Descarcă aplicația Orange TV Go din App Store și Google Play și poți urmări în direct, pe telefonul mobil sau tabletă, emisiunile și filmele preferate.

Cum poți accesa Orange TV Go:
  • Intră pe tvgo.orange.ro de pe un calculator sau în aplicația Orange TV Go pentru smartphone și tabletă, disponibilă în Play Store și App Store sau prin aplicația pentru smart TV, disponibilă în Samsung Apps pentru televizoarele cu sistem de operare Tizen
  • Intră în aplicație și înregistrează-te cu numărul tău de telefon Orange sau numele de utilizator și parola My Orange și ai acces la DIVA în perioada campaniei

Dacă nu ai deja un cont online Orange, îți poți crea unul aici.

Traficul de date corespunzător accesării canalului DIVA va fi taxat în funcție de tariful standard corespunzător pachetului de date activat la furnizorul de internet folosit.