×

Învăț ceva nou
în fiecare zi

Învăț ceva nou în fiecare zi

Orange TV Go

Vezi aici


Câștigă cu Orange TV Go și HGTV


Învață ceva nou în fiecare zi cu HGTV și Orange TV Go. Urmărește emisiuni precum “Specialiști în renovări: Castelul”, „SOS! Salvați-mi casa!” sau „Soț și soție în imobiliare” și descoperă mai multe despre renovări, decorațiuni și design de interior.

HGTV este disponibil acum în pachetele Love dar și în Orange TV Go. Iar dacă urmărești canalul până la 31 martie 2024 prin Orange TV Go poți câștiga, prin tragere la sorți, o pătură călduroasă, numai bună în serile răcoroase.

Imaginea este cu titlu de prezentare
„Specialiști în renovări: Castelul”

Din 4 februarie, de la 16:00

Chip și Joanna Gaines se ocupă de cel mai mare proiect al lor, renovarea faimosului Cottonland Castle din Waco, Texas, cu scopul de a insufla o nouă viață acestui loc vechi.

Soț și soție în imobiliare (sezonul 3)

Din 14 februarie, miercurea la ora 22:00

Cu o expertiză de neegalat în imobiliare, Egypt Sherrod și Mike Jackson țintesc spre achiziții profitabile și renovări realizate foarte eficient, gestionând în același timp și viața de familie.

SOS! Salvați-mi casa! (sezonul 4)

Din 28 februarie, miercurea la 23:00

Jasmine Roth și echipa ei ajută la finalizarea proiectelor problematice și la transformarea caselor cu probleme în spații de vis.

Pentru mai multe detalii, citește regulamentul.

Aplicația Orange TV Go

Descarcă aplicația Orange TV Go din App Store și Google Play și poți urmări în direct, pe telefonul mobil sau tabletă, emisiunile și filmele preferate.

Cum poți accesa Orange TV Go:
  • Intră pe tvgo.orange.ro de pe un calculator sau în aplicația Orange TV Go pentru smartphone și tabletă, disponibilă în Play Store și App Store sau prin aplicația pentru smart TV, disponibilă în Samsung Apps pentru televizoarele cu sistem de operare Tizen
  • Intră în aplicație și înregistrează-te cu numărul tău de telefon Orange sau numele de utilizator și parola My Orange și ai acces la HGTV în perioada campaniei

Dacă nu ai deja un cont online Orange, îți poți crea unul aici.

Traficul de date corespunzător accesării canalului HGTV va fi taxat în funcție de tariful standard corespunzător pachetului de date activat la furnizorul de internet folosit.