×

Servicii

Programul
Buy-Back

Schimbă-ți telefonul cu unul nou

Vezi mai mult
Buy Back

Acest serviciu este disponibil doar pentru clienții Orange România.

Acest serviciu este disponibil doar pentru clienții Orange România.

Îți punem la dispoziție un mod responsabil de a renunța la telefoanele ajunse la finalul ciclului lor de viață și te recompensăm pentru contibuția adusă pentru o economie circulară și mai sustenabilă.
De la lansarea programului, în 2009, colectăm în cadrul grupului Orange anual 200.000 de telefoane, echivalentul a 14 tone. Din cantitatea totală, aproximativ 85% dintre produse sunt trimise la reciclare, restul sunt recondiționate și reintroduse în circulație de către partenerii cu care lucrăm.

Ce avantaje am cu programul Buy-Back de la Orange?

Vino în orice magazin Orange cu telefonul vechi sau tableta și vei primi un voucher pe care îl poți folosi la cumpărarea unui nou device.

Ce tip de Buy-Back ți se potrivește?

Telefonul vechi trebuie să fie funcțional și evaluat la minimum 10 euro, pentru buy-back, 5G și special. Nu se poate cumula valoarea mai multor vouchere de Buy-Back pentru achiziția aceluiași telefon.

Cum beneficiez de programul Buy-Back?

1Vino într-un magazin Orange

În magazinele Orange evaluăm vechiul tău device.

2Primești un voucher

Chiar dacă telefonul tău este evaluat până în 10 euro, primești 10 euro garantat pentru acesta dacă activezi sau prelungești cu 24 de luni un abonament din oferta curentă.

3Folosești voucherul

Poți folosi voucherul pentru a-ți cumpăra un telefon, o tabletă sau accesorii din magazinele Orange, inclusiv din cel online.

Termenii și condițiile programului

Pentru mai multe detalii, citește termenii și condițiile de utilizare a serviciului valabile, începând cu 1 august 2018.

Descarcă

Întrebări frecvente

Mai mult

Cum pot beneficia de oferta Buy-Back național?

Mai mult

Întreabă, răspunde, colaborează în Comunitatea Orange