Vizualizeaza cosul Finalizeaza
×

Servicii

Programul
Buy-Back

Schimbă-ți telefonul cu unul nou

Vezi mai mult
Buy Back

Acest serviciu este disponibil doar pentru clienții Orange România.

Acest serviciu este disponibil doar pentru clienții Orange România.

E mai ușor să trec
la nivelul următor
Cu Buy-Back Special 5G

E mai ușor să trec
la nivelul următor
Cu Buy-Back Special 5G

Oferta este valabilă până la 31 iulie cu posibilitate de prelungire, pentru clienții care aduc la Buy-Back (recumpărare) un telefon funcțional indiferent de valoare și producător și cumpără unul din noile telefoane HONOR Magic V2, HONOR Magic6 Pro, HONOR 200 sau HONOR 200 Pro. Voucherele sunt valabile 90 zile de la data emiterii și nu pot fi utilizate în magazinul online. Promoția nu este compatibilă cu alte promoții Buy-Back.

Îți punem la dispoziție un mod responsabil de a renunța la telefoanele ajunse la finalul ciclului lor de viață și te recompensăm pentru contibuția adusă pentru o economie circulară și mai sustenabilă.
De la lansarea programului, în 2009, colectăm în cadrul grupului Orange anual 200.000 de telefoane, echivalentul a 14 tone. Din cantitatea totală, aproximativ 85% dintre produse sunt trimise la reciclare, restul sunt recondiționate și reintroduse în circulație de către partenerii cu care lucrăm.

Ce avantaje am cu programul Buy-Back de la Orange?

Vino în orice magazin Orange cu telefonul vechi, tableta sau smartwatch și vei primi un voucher pe care îl poți folosi la cumpărarea unui nou device.

Ce tip de Buy-Back ți se potrivește?

Cum beneficiez de programul Buy-Back?

1Vino într-un magazin Orange

În magazinele Orange evaluăm vechiul tău device.

2Primești un voucher

Chiar dacă telefonul tău este evaluat până în 10 euro, primești 10 euro garantat pentru acesta dacă activezi sau prelungești cu 24 de luni un abonament din oferta curentă.

3Folosești voucherul

Poți folosi voucherul pentru a-ți cumpăra un telefon*, o tabletă sau accesorii din magazinele Orange, inclusiv din cel online.

Voucherele emise în campaniile speciale de Buy-Back, nu se pot utiliza pe online! Pentru toate celelalte vouchere emise în programul Buy-Back, utilizarea pe online este valabilă!

*pentru achiziția de telefoanele clasice cu butoane se poate folosi doar voucher-ul de buy-back standard însemnând doar valoarea reziduală a telefonului, fără nici o altă promoție. Orice alt voucher de Buy-Back emis în campaniile promoționale nu se va putea utiliza la achiziția unui telefon clasic cu butoane.

Termenii și condițiile programului

Pentru mai multe detalii, citește termenii și condițiile de utilizare a serviciului valabile, începând cu 1 august 2018.

Descarcă

Extra reducere la Samsung Galaxy Watch
prin Buy-Back Special

Extra reducere la Samsung Galaxy Watch
prin Buy-Back Special

Ceasul sau telefonul vechi trebuie să fie funcțional pentru a accesa programul Buy-Back smartwatch și eventualele promoții speciale ale acestui program.

Întrebări frecvente

Mai mult

Cum pot beneficia de oferta Buy-Back național?

Mai mult

Cum pot beneficia de programul Buy-Back smartwatch?

Mai mult

Întreabă, răspunde, colaborează în Comunitatea Orange