×
302 Found

Found

The document has moved here.

Distractie

Orange Sport

Sunt la curent cu tot ce se întâmplă în sport

Orange Sport

Fanii adevărați știu totul despre sportul preferat. De aceea, cu serviciul Orange Sport te ajutăm să fii la curent cu tot ce este important pentru tine din fotbal sau Formula 1: urmǎrești evoluțiile echipei de fotbal favorite, cursele de Formula 1 sau afli cele mai calde știri despre echipa preferată. În plus, te anunțăm în timp real prin mesaje scrise ori de câte ori se întâmplă un eveniment important pe care n-ai vrea să-l ratezi.

Fotbal live

Cu Fotbal live primești mesaje scrise pentru evenimentele importante din meciul pe care vrei să-l urmărești: scor, marcatori și cartonașe roșii.

Cum activez serviciul?

Trimite un mesaj scris la 8388 cu textul LIVE urmat de numele echipei pe care vrei să o urmărești, pentru a activa serviciul. Prețul unui mesaj scris trimis la 8388 este 0,48 euro (TVA inclus); mesajele scrise primite de la 8388 sunt gratuite.

Într-un mesaj poți scrie numele unei singure echipe. La activarea serviciului vei primi un mesaj de confirmare. Pentru a afla informații despre alte echipe, trimite un mesaj pentru fiecare meci în parte, la 8388.

Poți activa serviciul doar pentru meciurile care se desfășoară în următoarele 7 zile. Dacă o echipă joacă de mai multe ori în cele 7 zile, vei primi informații numai pentru primul meci de la activare.

Ce trebuie să știi

  • Mesajele scrise primite de la 8388 sunt gratuite
  • SMS-urile trimise la 8388 reprezintă cost suplimentar, nefiind incluse în opțiunile cu mesaje scrise
  • Ori de câte ori se va modifica scorul în meciul pentru care ai activat serviciul Fotbal live, vei primi mesaje scrise cu informații referitoare la cine a înscris și în ce minut

Fotbal fan

Cu serviciul Fotbal fan urmărești evoluția echipei favorite și poți afla informațiile cele mai importante petrecute în meciurile acesteia, pe perioada pe care o dorești.

Cum activez serviciul?

Pentru a activa serviciul Fotbal fan, trimite un SMS la 8389 cu textul FAN urmat de numele echipei favorite.

Dacă dorești dezactivarea serviciului, trimite un SMS gratuit cu textul FAN STOP și numele echipei la 8389.

Mesajele scrise trimise la 8389 sunt gratuite. Pentru fiecare mesaj scris primit de la 8389, plǎtești 0,06 euro (TVA inclus).

După înscrierea în Fotbal fan, vei afla evenimentele importante din toate meciurile echipei la care te-ai abonat: goluri, cartonașe roșii, rezultatul final. Serviciul este disponibil tuturor abonaților Orange sau clienților Orange PrePay.

Ce trebuie să știi

  • Mesajele scrise trimise la 8389 sunt gratuite
  • Fiecare SMS primit de la 8389 costă 0,06 euro (TVA inclus) și reprezintă cost suplimentar, nefiind incluse în opțiunile cu mesaje scrise
  • Poți dezactiva oricând serviciul prin SMS la 8389 cu textul FAN STOP nume echipă

Formula 1 live

Cu serviciul Formula 1 live primești mesaje scrise care te informează despre grilele de start, despre evenimentele importante din timpul curselor, inclusiv despre rezultatele unei curse de Formula 1.

Cum activez serviciul?

Pentru a activa acest serviciu trebuie doar să trimiți un mesaj scris cu textul F1 LIVE la 8388.

Ce trebuie să știi

  • Prețul unui mesaj scris trimis la 8388 este de 0,48 euro (TVA inclus)
  • Mesajele scrise primite de la 8388 sunt gratuite

Formula 1 fan

Cu Formula 1 fan ești conectat prin SMS la informații despre toate marile evenimente din Formula 1.

Cum activez serviciul?

Trimite un SMS la 8389 cu textul F1 FAN pentru a activa serviciul. Vei primi mesaje scrise cu ordinea piloților pe grila de start, cu rezultatul final și vei ști care este clasamentul mondial al piloților și al constructorilor.

Dacă dorești dezactivarea serviciului, trimite un SMS gratuit cu textul F1 FAN STOP la 8389.

Ce trebuie să știi

  • Mesajele scrise trimise la 8389 sunt gratuite
  • Fiecare mesaj scris primit de la 8389 este tarifat cu 0,06 euro (TVA inclus)

sus