Tech a Break

Smart Design Challenge

Roll

Intră in joc cu forța de gravitație, fii acel care va incearca primul, noua lampă Roll !

Roll este o lampă minimalistă cu o boxă bluetooth, senzori climă și un asistent inteligent integrat. Portabilă și cu un design minimalist, ea fiind un minunat cadou pentru cei ce se axeaza pe simplitate și sunt atenți la detalii. Roll poate fi folosită ca lampa de lucru cît și ca obiect decorativ, care va ramîne pentru oaspeți o amintire de neuitat. Datorită funcțiilor sale această lampă creează o atmosferă impresionantă în orice încăpere. Lumina caldă va transforma spațiul într-un loc mai primitor, nu va obosește ochii și poate fi folosită ca lumină de veghe.

Lampa menține echilibrul datorită sistemului mecatronic interior. Fiind conectată prin Bluetooth, ea poate fi controlată prin intermediul aplicației. Cu ajutorul acesteia poți aprinde lumina, mări sau micșora intensitatea ei, citi datele senzorilor de climă, schimba cântecul sau volumul acestuia, schimba unghiul de înclinare a sursei de lumină. Poți modifica unghiul de înclinare cu ajutorul aplicației de pe device sau mișcând cu mâna brațul lămpii în poziția dorită. Atunci lampa își schimbă centrul de greutatea pentru a menține echilibrul în poziția nouă. Datorită construcției sale este creată iluzia depăsirii forței de greutate astfel obținem aspectul ”dinamic” al lămpii.

„Urmareste clip video”

Designer Andrei Gramatschii

Suntem o echipă de designeri și ingineri pasionați de idei inovaționale și de frumos. .........................................................................................................................................................................................................................GRAMATSCHII ANDREI - designer industrial si de produs, absolvent ai Universității Tehnice a Moldovei. Ambițios, creativ și deschis spre noi provocări, sunt mereu dornic de a împărtăși cu publicul emoția creațiilor și design-ului original și minimalist. Îmi place să explorez posibilitățile nelimitate, pentru ca fiecare proiect să fie unic prin designul său..........................................................................................................................................................................................................................ROMAN NAGHIRNEAC - designer industrial si personalitate creativa, a absolvit Universitatea Tehnica a Moldovei si a participat in startupuri locale, hackatoane, concursuri de design si competitii de game design. Mereu in cautarea unor noi directii si idei..........................................................................................................................................................................................................................ANDRIAN JURAT - recent a absolvit Universitatea Tehnica a Moldovei, la Facultatea de Inginerie si Management în Electronică și Telecomunicații, specialitatea Electronică. Activeaza la GARAGE LAB in calitate de inginer electronist..........................................................................................................................................................................................................................VADIM CASAP - Inginer sisteme si calculatoare, specialitatea securitate informationala, Web Developer, IT startupper, Business proces analyst..........................................................................................................................................................................................................................