Tehnologie

Descopăr lumea într-o nouă viteză

Prin rețeaua 4G de la Orange accesezi informațiile de care ai nevoie și trimiți fișiere de mari dimensiuni mai rapid ca oricând. În plus, poți face mai ușor videoconferințe sau streaming video Full HD și poți accesa jocuri online.

Și pentru că ne dorim să fim mereu în pas cu tehnologia care contează pentru ține, începând din luna martie 2018 creștem vitezele maxime de acces în rețeaua 4G/4G+. Astfel, viteză maximă de download în rețeaua 4G crește de la 150 Mbps la 200 Mbps, iar în rețeaua 4G+ crește de la 375 Mbps la 500 Mbps. Similar, viteză maximă de upload crește de la 50 Mbps la 75 Mbps în rețeaua 4G și 150 Mbps în rețeaua 4G+. Pentru a putea beneficia de aceste noi viteze ai nevoie și de un telefon compatibil.

De asemenea începând cu luna mai 2017, îți oferim în premieră acoperire 4G în toate orașele din România.

Evoluția acoperirii 4G

Acoperire

În prezent, rețeaua 4G Orange este disponibilă pentru 96,91% din populația totală a țării și 100% din populația urbană, în peste 11800 de localități. În plus, asigurăm acoperire 4G în toate stațiile și pe liniile de metrou din București.

4G+

4G+ este o evoluție a rețelei 4G și poate oferi viteze de download de până la 500 Mbps, pentru un transfer mai rapid al fișierelor de mari dimensiuni.

Avantajele 4G/4G+

Trimiți și primești poze, muzică, e-mailuri și te joci online la viteze de până la 500 Mbps download și de până la 150 Mbps pentru upload.

Pentru afacerea ta, poți folosi aplicații care consumă multe date

Alege abonamentul de voce și internet potrivit nevoilor tale

Mai mult

Alege abonamentul de internet 4G potrivit tabletei tale

Mai mult

Verifică acoperirea Orange 4G

Mai mult

Întrebări frecvente

Momentan, acoperirea 4G+ este disponibilă în oraşele Adjud, Aiud, Alba Iulia, Aleşd, Alexandria, Arad, Ardud, Avrig, Azuga, Babadag, Bacău, Baia Mare, Baia Sprie, Baraolt, Băbeni, Băicoi, Băile Herculane, Bârlad, Beclean, Berbeşti, Bicaz, Bistriţa, Borşa, Botoşani, Bragadiru, Braşov, Brăila, Bucecea, Bucureşti, Buftea, Buhuşi, Buşteni, Cajvana, Călimaneşti, Câmpeni, Câmpina, Câmpulung, Câmpulung Moldovenesc, Chişineu-Criş, Cisnădie, Cluj-Napoca, Comarnic, Comăneşti, Constanţa, Craiova, Cristuru Secuiesc, Curtea de Argeş, Curtici, Dărmăneşti, Dej, Dolhasca, Dorohoi, Dragomireşti, Drobeta-Turnu Severin, Eforie, Făgăraş, Fălticeni, Filiaşi, Flămânzi, Focşani, Frasin, Galaţi, Gheorgheni, Gherla, Ghimbav, Gura Humorului, Hârlău, Iaşi, Iernuţ, Ineu, Însurăţei, Lipova, Liţeni, Livada, Luduş, Lugoj, Mangalia, Marghita, Măcin, Mărăşeşti, Mediaş, Miercurea Sibiului, Miercurea-Ciuc, Milişăuţi, Moineşti, Nădlac, Năsăud, Năvodari, Negreşti-Oaş, Ocna Mureş, Ocna Sibiului, Odorheiu Secuiesc, Olteniţa, Oneşti, Oradea, Orăştie, Orşova, Otopeni, Ovidiu, Pâncota, Pantelimon, Paşcani, Pecica, Piatra-Neamţ, Piatra-Olt, Piteşti, Ploieşti, Podu Iloaiei, Rădăuţi, Râmnicu Vâlcea, Râşnov, Reghin, Roman, Roznov, Rupea, Salcea, Satu Mare, Săcele, Sălişte, Săliştea de Sus, Sângeorz-Băi, Sânnicolau Mare, Sântana, Sebeş, Seini, Sfântu Gheorghe, Sibiu, Sighetu Marmaţiei, Sighişoara, Sinaia, Siret, Slatina, Slănic-Moldova, Slobozia, Solca, Sovata, Suceava, Sulina, Şimleu Silvaniei, Tălmaciu, Tăşnad, Târgu Frumos, Târgu Jiu, Târgu Mureş, Târgu Neamţ, Târgu Secuiesc, Târnaveni, Techirghiol, Tecuci, Timişoara, Topliţa, Tulcea, Turda, Ulmeni, Ungheni, Urziceni, Vânju Mare, Vaslui, Vatra Dornei, Vicovu de Sus, Victoria, Vişeu de Sus, Vlăhiţa, Voluntari, Zalău şi Zărneşti.

Pentru a naviga pe internet la cele mai mari viteze ai nevoie de:

  • Un dispozitiv compatibil (smartphone, tabletă sau modem)
  • Un abonament sau o opțiune PrePay care să îți ofere acces la acest serviciu
  • O cartelă SIM 4G
  • Să te afli în aria de acoperire

În roaming, poți naviga pe internet la viteze 4G în toate rețelele cu care Orange a încheiat acorduri de 4G Roaming. Pentru mai multe detalii despre acest serviciu, intră aici.

Noile dispozitive 4G sunt compatibile și cu tehnologiile anterioare, deci nu vei avea nevoie de mai multe dispozitive.

Dacă vrei și mai multe detalii despre 4G, accesează Asistență.

Părerea ta este importantă pentru noi, lasă-ne feedbackul tău

Feedback

sus