Tehnologie

Accesezi informațiile de care ai nevoie și trimiți fișiere de mari dimensiuni mai rapid ca oricând cu internetul 4G de la Orange. Cu viteze de până la 10 ori mai mari decât prin tehnologia 3G, totul e mult mai simplu. În plus, poți face mai ușor videoconferințe sau streaming video Full HD și poți accesa jocuri online.

Acum ai bandă liberă până la destinație, pentru ca pasagerii tăi să poată naviga pe net la viteze 4G pe parcursul călătoriei, iar timpul petrecut în mașină să treacă mai repede. Iar dacă vreți să mergeți cu trenul la munte sau la mare, aveți acum internet 4G și pe căile ferate.

Din 27 iunie, pentru că ești client Orange, beneficiezi de acoperire 4G continuă pe principalele rute care duc spre destinațiile de vacanță:

  • Autostrăzile A1 (București - Pitești), A2 (București - Constanța) și A3 (București - Ploiești)
  • Drumurile naționale DN1 (București - Brașov) și DN39 (Constanța - Vama Veche)
  • Rutele de căi ferate București - Brașov și București - Constanța

Acoperire

În prezent, rețeaua 4G Orange este disponibilă pentru 82% din populația totală a țării și 98% din populația urbană, în peste 7000 de localități. Mai mult, am extins în premieră acoperirea 4G în toate stațiile de metrou din București.

4G+

4G+ este o evoluție a rețelei 4G și poate oferi viteze de download de până la 375 Mbps. Momentan, acoperirea 4G+ este disponibilă în orașele Aiud, Alba Iulia, Arad, Azuga, Bacău, Bârlad, Brăila, Bragadiru, Braşov, Bucureşti, Buftea, Buşteni, Cluj-Napoca, Comarnic, Constanţa, Craiova, Curtea de Argeş, Drobeta-Turnu Severin, Făgăraş, Filiaşi, Focşani, Galaţi, Iaşi, Lugoj, Mangalia, Oradea, Orşova, Ovidiu, Paşcani, Piteşti, Ploieşti, Râmnicu Vâlcea, Roman, Săcele, Sfântu Gheorghe, Sinaia, Sibiu, Slobozia, Târgu Jiu, Târgu Secuiesc, Tecuci, Timişoara şi Voluntari.

Avantajele 4G/4G+

Avantajele 4G/4G+

Cu tehnologia 4G te conectezi mult mai rapid pe internet la tot ce te interesează, chiar și atunci când te afli în mișcare. Trimiți și primești poze, muzică, e-mailuri și te joci online, totul la viteze de download de până la 375 Mbps și de până la 50 Mbps pentru upload.

Iar dacă ai o afacere și lucrezi cu aplicații care consumă multe date, cu siguranță te vei bucura de vitezele mari oferite de această tehnologie.

Cât de rapid este 4G?

Descarci un fișier de 750 MB în
1 min
4G+ 1 min
2 min
4G 2 min
8 min
3G+ 8 min
Încarci o poză de 5 MB în Orange Cloud în
2 sec
4G+ 2 sec
2 sec
4G 2 sec
30 sec
3G+ 30 sec

Timpul afișat a fost calculat folosind viteze medii reale de download de 60 Mbps (4G) / 13 Mbps (3G+) și de upload de 30 Mbps (4G) / 1,5 Mbps (3G+).

Activează o opțiune de internet pe mobil 4G

Mai mult

Alege abonamentul de internet 4G potrivit tabletei tale

Mai mult

Întrebări frecvente

Pentru a naviga pe internet la cele mai mari viteze ai nevoie de:

  • Un dispozitiv compatibil (smartphone, tabletă sau modem)
  • Un abonament sau o opțiune PrePay care să îți ofere acces la acest serviciu
  • O cartelă SIM 4G
  • Să te afli în aria de acoperire

În roaming, poți naviga pe internet la viteze 4G în toate rețelele cu care Orange a încheiat acorduri de 4G Roaming. Pentru mai multe detalii despre acest serviciu, intră aici.

Noile dispozitive 4G sunt compatibile și cu tehnologiile anterioare, deci nu vei avea nevoie de mai multe dispozitive.

Dacă vrei și mai multe detalii despre 4G, accesează Asistență.

sus