Tehnologie

Țin pasul cu ritmul orașului meu

Prin rețeaua 4G de la Orange accesezi informațiile de care ai nevoie și trimiți fișiere de mari dimensiuni mai rapid ca oricând. În plus, poți face mai ușor videoconferințe sau streaming video Full HD și poți accesa jocuri online.

Iar începând cu luna mai 2017, îți oferim în premieră acoperire 4G în toate orașele din România.

Acoperire

În prezent, rețeaua 4G Orange este disponibilă pentru 93,3% din populația totală a țării și 100% din populația urbană, în peste 10100 de localități. În plus, asigurăm acoperire 4G în toate stațiile și pe liniile de metrou din București.

4G+

4G+ este o evoluție a rețelei 4G și poate oferi viteze de download de până la 375 Mbps, pentru un transfer mai rapid al fișierelor de mari dimensiuni.

Avantajele 4G/4G+

Trimiți și primești poze, muzică, e-mailuri și te joci online la viteze de până la 375 Mbps download și de până la 50 Mbps pentru upload.

Pentru afacerea ta, poți folosi aplicații care consumă multe date

Cât de rapid este 4G?

Descarci un fișier de 750 MB în
1 min
4G+ 1 min
2 min
4G 2 min
8 min
3G+ 8 min
Încarci o poză de 5 MB în Orange Cloud în
2 sec
4G+ 2 sec
2 sec
4G 2 sec
30 sec
3G+ 30 sec

Timpul afișat a fost calculat folosind viteze medii reale de download de 60 Mbps (4G) / 13 Mbps (3G+) și de upload de 30 Mbps (4G) / 1,5 Mbps (3G+).

Alege abonamentul de voce și internet potrivit nevoilor tale

Mai mult

Alege abonamentul de internet 4G potrivit tabletei tale

Mai mult

Verifică acoperirea Orange 4G

Mai mult

Întrebări frecvente

Momentan, acoperirea 4G+ este disponibilă în orașele Aiud, Alba Iulia, Aleşd, Alexandria, Arad, Azuga, Bacău, Baia Mare, Băicoi, Bârlad, Bistriţa, Borşa, Botoşani, Bragadiru, Braşov, Brăila, Bucureşti, Buftea, Buhuşi, Buşteni, Cajvana, Câmpina, Câmpulung, Cişnădie, Cluj-Napoca, Codlea, Comarnic, Comăneşti, Constanţa, Craiova, Curtea de Argeş, Dorohoi, Drobeta-Turnu Severin, Făgăraş, Fălticeni, Filiaşi, Focşani, Frasin, Galaţi, Gheorgheni, Gherla, Ghimbav, Gura Humorului, Iaşi, Livada, Lugoj, Mangalia, Miercurea-Ciuc, Milişăuţi, Moineşti, Năvodari, Ocna Sibiului, Olteniţa, Oneşti, Oradea, Orăştie, Orşova, Otopeni, Ovidiu, Pantelimon, Paşcani, Piatra-Neamţ, Piteşti, Ploieşti, Podu Iloaiei, Rădăuţi, Râmnicu Vâlcea, Roman, Salcea, Săcele, Sângeorz-Băi, Sânnicolau Mare, Sântana, Satu Mare, Sfântu Gheorghe, Sibiu, Sinaia, Slobozia, Sovata, Suceava, Tălmaciu, Târgu Jiu, Târgu Mureş, Târgu Secuiesc, Tecuci, Timişoara, Tulcea, Vaslui, Vatra Dornei, Voluntari, Zalău şi Zărneşti.

Pentru a naviga pe internet la cele mai mari viteze ai nevoie de:

  • Un dispozitiv compatibil (smartphone, tabletă sau modem)
  • Un abonament sau o opțiune PrePay care să îți ofere acces la acest serviciu
  • O cartelă SIM 4G
  • Să te afli în aria de acoperire

În roaming, poți naviga pe internet la viteze 4G în toate rețelele cu care Orange a încheiat acorduri de 4G Roaming. Pentru mai multe detalii despre acest serviciu, intră aici.

Noile dispozitive 4G sunt compatibile și cu tehnologiile anterioare, deci nu vei avea nevoie de mai multe dispozitive.

Dacă vrei și mai multe detalii despre 4G, accesează Asistență.