Tehnologie

Descopăr lumea într-o nouă viteză

Prin rețeaua 4G de la Orange accesezi informațiile de care ai nevoie și trimiți fișiere de mari dimensiuni mai rapid ca oricând. În plus, poți face mai ușor videoconferințe sau streaming video Full HD și poți accesa jocuri online.

Și pentru că ne dorim să fim mereu în pas cu tehnologia care contează pentru tine, începând din luna martie 2018 creștem vitezele maxime estimate de acces în rețeaua 4G/4G+. Astfel, viteza maximă estimată de download în rețeaua 4G a ajuns la 142 Mbps, iar în rețeaua 4G+ viteza maximă estimată a ajuns la 450 Mbps.

Similar, viteză maximă estimată de upload ajunge la 47.5Mbps în rețeaua 4G și 100 Mbps în rețeaua 4G+. Pentru a putea beneficia de aceste noi viteze ai nevoie și de un telefon compatibil.

Evoluția acoperirii 4G

Acoperire

În prezent, rețeaua 4G Orange este disponibilă pentru 97,43% din populația totală a țării și 100% din populația urbană, în peste 12000 de localități. În plus, asigurăm acoperire 4G în toate stațiile și pe liniile de metrou din București.

4G+

4G+ este o evoluție a rețelei 4G și poate oferi o viteză maximă estimată de download de până la 450Mbps, pentru un transfer mai rapid al fișierelor de mari dimensiuni.

Avantajele 4G/4G+

Trimiți și primești poze, muzică, e-mailuri și te joci online la o viteza maxima estimata de până la 450 Mbps download și de până la 100 Mbps pentru upload.

Pentru afacerea ta, poți folosi aplicații care consumă multe date.

Alege abonamentul de voce și internet potrivit nevoilor tale

Mai mult

Alege abonamentul de internet 4G potrivit tabletei tale

Mai mult

Verifică acoperirea Orange 4G

Mai mult

Întrebări frecvente

Momentan, acoperirea 4G+ este disponibilă pentru 52,52% din populația țării și în 209 de orașe. În ultima lună ne-am extins cu tehnologia 4G+ în orașele Borsec (HR), Găești (DB), Ianca (BR), Jimbolia (TM), Negrești (VS) și Târgu Bujor (GL).

Pentru a naviga pe internet la cele mai mari viteze ai nevoie de:

  • Un dispozitiv compatibil (smartphone, tabletă sau modem)
  • Un abonament sau o opțiune PrePay care să îți ofere acces la acest serviciu
  • O cartelă SIM 4G
  • Să te afli în aria de acoperire

În roaming, poți naviga pe internet la viteze 4G în toate rețelele cu care Orange a încheiat acorduri de 4G Roaming. Pentru mai multe detalii despre acest serviciu, intră aici.

Noile dispozitive 4G sunt compatibile și cu tehnologiile anterioare, deci nu vei avea nevoie de mai multe dispozitive.

Dacă vrei și mai multe detalii despre 4G, accesează Asistență.

Părerea ta este importantă pentru noi, lasă-ne feedbackul tău

Feedback

sus