Vizualizeaza cosul Finalizeaza
×

Opțiuni Orange TV Go

Opțiuni Orange TV Go

Te bucuri de filmele și emisiunile preferate chiar și când ești în mișcare,
cu oricare dintre opțiunile Orange TV Go.

Dacă ești client Orange România, alege una dintre opțiunile de televiziune online și fii la curent cu serialele, filmele și emisiunile preferate:

Canalele PRO TV pot fi vizionate pe televizor prin intermediul aplicației Orange TV Go pentru Smart TV, al unui TV Go box sau prin Chromecast DOAR de clienții care au un abonament de televiziune de la Orange România. Clienții care au activată una din opțiunile Orange TV Go care oferă acces la aceste posturi TV vor putea sa vizioneze canalele PRO TV doar pe smartphone și tabletă, prin intermediul aplicației Orange TV Go.

Fibră + TV de la 58 lei/lună

Pachetele Orange Love îți aduc, pe o singură factură, toate serviciile de care ai nevoie.

Canalele PRO TV pot fi vizionate pe televizor prin intermediul aplicației Orange TV Go pentru Smart TV, al unui TV Go box sau prin Chromecast DOAR de clienții care au un abonament de televiziune de la Orange România. Clienții care au activată una din opțiunile Orange TV Go care oferă acces la aceste posturi TV vor putea sa vizioneze canalele PRO TV doar pe smartphone și tabletă, prin intermediul aplicației Orange TV Go.

Extra-opțiuni

Dacă vrei să ai o experiență cât mai completă, adaugă și mai multe filme și canale TV.

Extra-opțiuni

Dacă vrei să ai o experiență cât mai completă, adaugă și mai multe canale TV abonamentului tău de televiziune prin cablu.

Cum activez o opțiune Orange TV Go?

Pe calculator
Pe calculator

Pe telefon
Pe telefon

Prin apel sau SMS
Prin apel sau SMS

În magazinele Orange
În magazinele Orange

Dacă ești client Orange Romania Communications

În funcție de oferta ta, ai acces la canale TV, filme și seriale în aplicația Orange TV Connect pentru iOS și Android sau pe site-ul tvconnect.orange.ro.

Opțiunea Canale TV online

Ai acces la 71 de canale TV în aplicația Orange TV Connect sau pe site-ul tvconnect.orange.ro

Vezi canalele incluse

Dacă ești client de servicii fixe al Orange România Communications, poți să-ți activezi opțiunea Canale TV online din contul tău My Orange Fix.

Dacă nu ești client de servicii fixe al Orange România Communications, poți achiziționa pachete de conținut direct de pe www.tvconnect.orange.ro, după încărcarea portofelului electronic asociat contului tău. Pachetele de conținut pre-plătite nu necesită activare.

Pentru a adăuga în contul tău 5 € (plus TVA), trimite un SMS cu textul TVCONNECT5 la numărul 7474.

Pentru a adăuga în contul tău 10 € (plus TVA), trimite un SMS cu textul TVCONNECT10 la numărul 7474.

Poți dezactiva opțiunea Canale TV Online din contul tău My Orange Fix, din aceeași secțiune din care le-ai și activat. Pentru serviciile fixe, dezactivezi apăsând butonul “off” din dreptul opțiunii, iar pentru cele mobile, selectezi întâi opțiunea dorită și apeși butonul „dezinstalează”.

Opțiunea Canale TV Online poate fi dezactivată doar după perioada minimă de 30 de zile, dacă ești client Orange Romania Communications, respectiv 60 de zile dacă nu ești client Orange Romania Communications.

Pentru a avea acces la conținutul site-ului www.tvconnect.orange.ro și al aplicației Orange TV Connect, este nevoie să îți creezi un cont pe fix.orange.ro. Orice modificare ulterioară a datelor tale se va face în acest cont.

Pentru a-ți crea un cont My Orange Fix, urmează pașii de mai jos:

 • Creează-ți un cont My Orange Fix pe fix.orange.ro și adaugă codul de client Orange România Communications în contul tău
 • Intră în secțiunea “Serviciile mele” din contul tău My Orange Fix și selectează ramura Orange TV Connect
 • Alege adresa de e-mail cu care vrei să folosești serviciul Orange TV Connect și asociaz-o cu contul tău Alias
 • După ce ți-ai creat contul Alias, te poți autentifica pe tvconnect.orange.ro și în aplicația Orange TV Connect cu adresa de email și parola setate pentru contul Alias

Întrebări frecvente

Pentru a urmări canale TV, emisiuni și filme în Orange TV Go trebuie:

 • Să ai o opțiune Orange TV Go activă
 • Să beneficiezi de acces la canale TV prin abonamentul tău de voce, date mobile sau de televiziune
 • Să intri pe tvgo.orange.ro sau să descarci aplicația Orange TV Go din App Store sau Google Play

IMPORTANT: Canalele PRO TV pot fi vizionate pe televizor prin intermediul aplicației Orange TV Go pentru Smart TV, al unui TV Go box sau prin Chromecast DOAR de clienții care au un abonament de televiziune de la Orange România. Clienții care au activată una din opțiunile Orange TV Go care oferă acces la aceste posturi TV vor putea sa vizioneze canalele PRO TV doar pe smartphone și tabletă, prin intermediul aplicației Orange TV Go.

 • De pe calculator: autentifică-te pe tvgo.orange.ro cu datele contului Orange creat cu numărul tău de voce sau date mobile sau pe care ai asociat abonamentul tău TV și modifică din secțiunea "conținutul tău" opțiunea Orange TV Go pe care o dorești
 • Din aplicația Orange TV Go: autentifică-te în aplicația Orange TV Go disponibilă în App Store sau Google Play cu numărul tău de voce sau date mobile sau cu datele contului Orange pe care ai asociat abonamentul tău TV. Dacă vrei să urmărești conținut disponibil doar într-o anumită opțiune Orange TV Go, la selectarea acestuia vei fi redirecționat automat către o nouă pagină, unde vei putea modifica oferta.
 • Prin apel la 300 - Serviciul Clienți Orange TV

Poți solicita modificarea opțiunii o singură dată pe lună.

 • Trimite SMS gratuit cu STOP la 321 de pe numărul pe care ai activat opțiunea
 • Autentifică-te pe tvgo.orange.ro cu datele contului Orange creat cu numărul tău de telefon pe care ai activată opțiunea si dezactiveaz-o din secțiunea "conținutul tău"
 • Prin apel la 300 - Serviciul Clienți Orange TV

Dacă ești abonat Orange, poți dezactiva opțiunea doar la data de facturare, după cel puțin o lună întreagă de facturare.

Conținutul disponibil în opțiunile Voyo sau Antena Play incluse in abonamentele Orange TV, poate fi accesat utilizând numele de utilizator și parola contului tău online Orange, în aplicațiile mobile Voyo sau Antena Play disponibile in App Store sau Google Play sau direct pe calculator pe www.antenaplay.ro sau www.voyo.ro.

Poți folosi Orange TV Go pe maximum 3 dispozitive, dintre care maximum 2 pot funcționa în același timp.

Accesul la canale este permis în Spațiul Economic European și doar pentru uz personal. Este interzisă utilizarea în spații publice sau punerea la dispoziția publicului, de către abonați, a canalelor din opțiunile Orange TV Go sau ale partenerilor.

 • Numărul și specificul canalelor TV incluse în opțiunile Orange TV Go poate fi modificat în funcție de drepturile de retransmitere obținute de Orange România din partea radiodifuzorilor, în conformitate cu prevederile legale aplicabile
 • Numărul canalelor și conținutul inclus în opțiunile partenerilor poate fi modificat oricând de către aceștia

Orange România poate fi nevoită să întrerupă difuzarea anumitor părți din conținutul difuzat pe anumite canale. De exemplu, dacă nu a primit drepturile/autorizațiile corespunzătoare care să permită comunicarea și difuzarea acestora către clienți.

Posturile TV (cu excepția canalelor gratuite din diverse campanii promoționale) și filmele din Movie Go Unlimited pot fi urmărite și în Spațiul Economic European, iar traficul de internet generat în aplicație va fi contorizat conform ofertei tale de date. Nu uita sa te autentifici pentru a avea acces la continutul disponibil in oferta ta.