Orange Young

Mă bucur de vară
în stilul meu

(Re)Creează-ți propriul abonament exclusiv online

Alege cât net vrei pentru noul tău abonament Orange Young și ai bonus convorbiri nelimitate în orice reţea naţională şi în roaming SEE, la orice valoare configurată! Mai mult, te bucuri de prețuri speciale la telefoane.
Oferta este valabilă până la 18 martie 2019, cu posibilitate de prelungire.

Accesează configuratorul

Beneficii

Alegi oferta potrivită pentru tine

Alegi oferta potrivită pentru tine
 • Îți personalizezi oferta cu traficul de internet de care ai nevoie
 • Alegi perioadă minimă contractuală de 1 lună sau, dacă vrei prețuri și mai mici la telefoane, 24 de luni

Ai mereu controlul asupra ofertei tale

Ai mereu controlul asupra ofertei tale
 • Dacă nevoile tale de comunicare se schimbă pe parcurs, îți poți configura oricând un nou abonament, adaptat noilor tale nevoi
 • Poți face toate modificările direct din contul tău Orange

Ai mai mult timp pentru tine

Ai mai mult timp pentru tine
 • Poți să gestionezi totul online, inclusiv configurarea, activarea ofertei și chiar plata
 • Dacă îți alegi un telefon, ți-l livrăm prin curier în maxim 48 de ore

Servicii digitale bonus

Orange Antivirus

Orange Antivirus

Îți protejezi telefonul tău cu Android împotriva virușilor și a aplicațiilor rău intenționate.

Orange Cloud

Orange Cloud

Îți păstrezi într-un singur loc, în siguranță, pozele, videoclipurile, melodiile, fișierele, calendarul sau contactele și le accesezi oricând și oriunde.

Orange Expert

Orange Expert

Afli totul despre smartphone-ul tău cu ajutorul tutorialelor noastre online.

Contul My Orange

My Orange

Accesezi direct de pe smartphone-ul tău cu sistem de operare Android sau iOS toate informațiile care te interesează.

Întrebări frecvente

Aceasta este o ofertă pentru tineri, valabilă exclusiv online în cadrul programului Orange Young, dacă ai între 18 și 35 de ani. Pentru a-ți configura o ofertă personalizată în funcție de nevoile tale de comunicare, urmează pașii de mai jos:

Pasul 1: Intră în contul tău Orange sau creează-ți unul acum

Aici găsești detalii despre consum și factură, poți să plătești facturile, să activezi sau să dezactivezi opțiuni și servicii sau îți poți modifica lunar oferta configurată.

Pasul 2: Configurează abonamentul online

Alege traficul de internet, precum și minutele internaționale de care ai nevoie, alături de un telefon pe măsură.

Primești nelimitat minute și SMS-uri în orice rețea națională și în roaming SEE. Când ai terminat de configurat, apasă butonul "Vreau oferta".

Pasul 3: Dacă ai ales și un telefon, alege metoda de plată și adresa de livrare

Noi îți aducem produsul comandat în magazinul online prin curier, în maxim 48 de ore, timp în care vom valida datele introduse și oferta pe care ai configurat-o. Dacă nu alegi plata în avans, vei achita serviciile și produsele la livrare, direct la curier.

Oferta este valabilă exclusiv online în cadrul programului Orange Young, dacă ai între 18 și 35 de ani. Pentru a configura oferta potrivită pentru nevoile tale de comunicare, urmează pașii de mai jos:

Pasul 1: Configurează abonamentul online

Alege traficul de internet, precum și minutele internaționale de care ai nevoie, alături de un telefon pe măsură.

Primești nelimitat minute și SMS-uri în orice rețea națională și în roaming SEE. Când ai terminat de configurat, apasă butonul "Vreau oferta" și vei fi redirecționat către contul tău Orange.

Pasul 2: Intră în contul tău Orange sau creează-ți unul acum

Aici vei putea finaliza comanda online. Dacă nu ai deja un cont online, îți poti crea unul acum. În plus, în acesta vei găsi detalii despre consum și factură, vei putea să plătești facturile, să activezi sau să dezactivezi opțiuni și servicii sau îți poți modifica lunar oferta configurată.

Pasul 3: Introdu datele personale și atașează documentele solicitate

În această etapă vei introduce datele tale personale și vei putea atașa documentele solicitate pentru activarea abonamentului.

Pasul 4: Alege metoda de plată și adresa de livrare

Pentru că timpul tău este prețios, îți aducem produsul comandat în magazinul online prin curier, în maxim 48 de ore, timp în care vom valida datele introduse și oferta pe care ai configurat-o. Dacă nu alegi plata în avans, vei achita serviciile și produsele la livrare, direct la curier.

Pasul 5: Semnează actele la livrare

Curierul îți livrează produsele comandate împreună cu contractul de abonament, pe care va trebui să le semnezi și să le predai acestuia. Curierul se va ocupa sa ne transmită documentele, iar după ce primim confirmarea că a fost livrată comanda, cartela ta se va activa automat. Astfel, în aproximativ 3 ore poți începe să te dai pe net sau să-ți suni prietenii.

Oferta este valabilă exclusiv online în cadrul programului Orange Young, dacă ai între 18 și 35 de ani. Pentru a configura oferta potrivită pentru nevoile tale de comunicare, urmează pașii de mai jos:

Pasul 1: Configurează abonamentul online

Alege traficul de internet, precum și minutele internaționale de care ai nevoie, alături de un telefon pe măsură.

Primești nelimitat minute și SMS-uri în orice rețea națională și în roaming SEE.Când ai terminat de configurat, apasă butonul „Vreau oferta” și vei fi redirecționat către contul tău Orange.

Pasul 2: Intră în contul tău Orange sau creează-ți unul acum

Aici vei putea finaliza comanda online. Dacă nu ai deja un cont online, îți poți crea unul acum. În plus, în acesta vei găsi detalii despre consum și factură, vei putea să plătești facturile, să activezi sau să dezactivezi opțiuni și servicii sau îți poți modifica lunar oferta configurată.

Pasul 3: Alege metoda de plată și adresa de livrare

Îți aducem produsul comandat în magazinul online prin curier, în maxim 48 de ore, timp în care vom valida datele introduse și oferta pe care ai configurat-o. Dacă nu alegi plata în avans, vei achita serviciile și produsele la livrare, direct la curier.

Îți poți configura lunar abonamentul, oricând pe parcursul lunii de facturare, iar noua ofertă va intra în vigoare de la următoarea dată de facturare.

Abonamentele pot fi înlocuite în perioada minimă contractuală doar cu alte abonamente cu valoare egală sau superioară, iar noua perioadă contractuală se va adăuga perioadei contractuale rămase. În cazul în care alegi perioadă contractuală de 1 lună, perioada contractuală existentă nu se modifică și ai obligativitatea păstrării abonamentului configurat timp de o lună de facturare.

Poți încheia un contract pentru 1 lună, 12 luni sau 24 luni.

Îți poți configura abonamentul pe o perioadă de 1 lună, astfel încât să beneficiezi în fiecare lună de altă ofertă. Iar dacă ești client nou și ai ales inițial perioada contractuală de 1 lună, după primele 3 luni în rețea îți vei putea configura un nou abonament și vei putea alege și un telefon la preț mai mic, dacă alegi să închei un contract pe 12 sau 24 luni.

Acum poți să îți portezi numărul de telefon dintr-o altă rețea și cu ajutorul Configuratorului Orange Young.

Pentru aceasta, configurează mai întâi abonamentul pe care vrei să îl ai și alege în coșul de cumpărături opțiunea "portează numărul". Apoi te așteptăm în orice magazin Orange pentru a semna contractul și a ridica telefonul. Trebuie să ai la tine următoarele documente:

 • Actul de identitate
 • Permisul de conducere sau copia facturii de utilități de la adresa de domiciliu

Beneficiile sau ofertele speciale, pe care le-ai primit începând cu data de 31 martie 2014, se păstrează la modificarea abonamentului în Configuratorul Orange Young. Așadar, dacă ai primit beneficii duble la portare, 1 GB internet 4G pentru fiecare an în rețea sau 50% mai multe beneficii, le vei păstra pe toată perioada de valabilitate a ofertei inițiale.

Abonamentul pe care îl configurezi trebuie să fie de cel puțin 10,53 € (TVA inclus). Abonamentele pot fi înlocuite în perioada minimă contractuală doar cu alte abonamente cu valoare egală sau superioară.

Pentru a verifica numărul minutelor, mesajelor scrise și traficul de internet disponibil, precum și data valabilității, apelează gratuit 415 sau *115# sau intră în contul tău. Vei primi informații actualizate dacă în prealabil ai închis sesiunea de net, sau dacă a trecut minim o oră de la ultima accesare a internetului.

Oferta este disponibila în perioada 15 noiembrie 2018 - 16 martie 2020, cu posibilitate de prelungire.

Și dacă ai un abonament creat cu ajutorul Configuratorului Orange Young te bucuri de beneficiile programului Orange Thank You, despre care poți afla mai multe detalii aici.

Beneficiezi de internet la viteze 4G/3G+ de până la 500/43,2 Mbps download și până la 150/5,76 Mbps upload, in functie de capabilitatile telefonului folosit.

Vitezele de internet, inclusiv vitezele minine, depind de parametrii tehnici ai rețelei și specificațiile dispozitivului folosit și nu pot fi garantate de operator.

Alege abonamentul configurat online și ai minute, mesaje și internet 4G, în țară și în roaming în Spațiul Economic European (SEE).

Spațiul Economic European este compus în acest moment din statele membre ale Uniunii Europene, Islanda, Liechtenstein și Norvegia.

Abonamentul configurat online include bonus lunar: nelimitat minute și SMS-uri, valabile național și în roaming SEE, , minute internaționale către rețelele fixe și mobile, internet pe mobil național și în roaming SEE*.

*Consumul de date in roaming SEE este limitat in conformitate cu prevederile art.4 din Regulamentul nr.2016/2286. Limita se aplica pentru consumul resurselor de date oferite de abonamentul configurat online, inclusiv bonusurile din oferta comerciala sau orice alte beneficii.

Limita de consum date în roaming în SEE (calculată din resursele de date incluse în abonament și bonusuri) va fi afisata in momentul configurarii pachetului.

Poți folosi minutele internaționale incluse în abonament către rețele fixe și mobile din următoarele țări ale Uniunii Europene: Austria, Belgia, Bulgaria, Cehia, Cipru, Croația (fix), Danemarca, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Luxemburg, Malta, Olanda, Polonia, Portugalia, Regatul Unit, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Ungaria, precum și în SUA și Canada, cu excepția prefixelor afișate pe https://www.orange.ro/servicii/prefixe-orange-me.

Traficul efectuat de aplicațiile incluse în pachet este nelimitat și gratuit atâta timp cât sunt disponibile resurse de internet în pachet. Acest trafic efectuat în roaming în SEE se scade din limita de consum a serviciilor de date în Roaming în SEE. După consumarea resurselor de internet incluse în pachet sau după depășirea limitei de consum, pentru serviciile de date în roaming în SEE se va aplica tariful aferent serviciilor de date conform abonamentului pentru tot traficul, inclusiv traficul către aplicațiile incluse în pachet.

Dacă ai terminat minutele sau MB incluși în abonament, vei fi taxat cu următoarele tarife:

 • 0,20 €/minut, pentru apelurile în orice rețea națională și în roaming SEE
 • 1 €/200 MB pentru internet pe mobil național și în roaming SEE
 • Tarif standard conform rețelei apelate, pentru apelurile internaționale
 • Tarif standard conform țării vizitate, pentru traficul de roaming in tari non SEE

Ordinea de consum a minutelor este următoarea:

 • Minute Orange din opțiuni promoționale sau permanente
 • Minute naționale și internaționale din abonament
 • Minute oferite prin programul Orange Thank You

La consumarea traficului de internet inclus în abonament, se primește o notificare.

Primul minut din convorbire este indivizibil, apoi vei fi taxat la secundă.

Minutele neconsumate într-o lună nu se reportează.

Apelurile și SMS-urile către numere de interes public la nivel local (de ex: 19 xy) sau către numere cu tarif special, mai mare decât cel aferent apelurilor naționale (de ex: jocuri, concursuri, informații utile etc.) nu se scad din minutele și/sau SMS-urile incluse în abonament și/sau extraopțiuni.

Apelurile redirecționate și apelurile tip conferință consumă din minutele incluse în abonament, în funcție de destinație, în rețea sau în alte rețele. După terminarea minutelor incluse, acestor apeluri li se aplică tarifele corespunzătoare traficului suplimentar.

La crearea unui abonament cu ajutorul Configuratorului Orange Young, opțiunile cu minute naționale și internaționale în UE, SMS și internet pe mobil, mai puțin opțiunile BlackBerry și Colibri, se vor dezactiva.

Pentru a naviga pe net în rețeaua 4G, ai nevoie:

 • De un dispozitiv compatibil (modem, tabletă sau smartphone)
 • De un abonament care să îți ofere acces la această tehnologie
 • Să te afli în aria de acoperire; dacă nu ești în aria de acoperire 4G, te vei conecta la viteze 3G+
 • De o cartelă SIM specială pe care o poți obține gratuit din orice Orange shop

Dacă nu ai deja un abonament la Orange, ai nevoie de următoarele documente pentru a-ți crea abonamentul cu ajutorul Configuratorului Orange Young:

 • Un act de identitate (CI, CI provizorie sau carte de rezidență permanentă)
 • Permis de conducere sau o copie după factura de utilități de la adresa de domiciliu

Dacă optezi pentru a primi comanda prin curier, atașează o copie a acestor documente în coșul de cumpărături.

Dacă alegi să ridici comanda dintr-un magazin Orange sau dacă îți portezi numărul din altă rețea, atunci te așteptăm în magazinul specificat cu documentele în original.

Poți activa maxim 2 abonamente noi prin intermediul Configuratorului. Dacă ai însă și alte abonamente Orange pe contul tău, poți folosi Configuratorul pentru a crea un abonament adaptat nevoilor tale de consum și pentru aceste numere.

Termeni și condiții de folosire a configuratorului Orange Young

Părerea ta este importantă pentru noi, lasă-ne feedbackul tău

Feedback

sus