×

Economic

Cum puteti sa luati 40.000 de euro direct pe Revolut sa va platiti instant creditele de la alte...

Cum puteti sa luati 40.000 de euro direct pe Revolut sa va platiti instant creditele de la alte banci. Cat veti da inapoi pe luna

18.04.2024, 02:08 Sursa: mediafax.ro

Aplicatia Orange Sport este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si App Store

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Rata dobanzii este fixa pe toata perioada de creditare. In functie de profilul clientului si suma solicitata, dobanda poate varia intre 6,99% si 15,99%. Perioada de rambursare este de cel mult 60 de luni, informeaza Ziarul Financiar .

In august 2022, banca a lansat pe piata locala creditul de consum si a ajuns la un volum de imprumuturi aprobate de 1,3 miliarde lei.

Produsele de creditare sunt oferite de Revolut Bank, entitate licentiata in Lituania, care deruleaza operatiuni bancare in Spatiul Economic European (SEE).

"Clientii pot opta pentru refinantarea uneia sau mai multor facilitati de creditare acordate in lei de catre alte banci din Romania sau de catre Revolut. Pot fi refinantate atat alte credite de nevoi personale, cat si carduri de credit sau facilitati de descoperit de cont (overdraft). In plus, clientii au varianta de a solicita o suma suplimentara de bani. Ca si in cazul creditului de nevoi personale, valoarea maxima pe care o poate avea un credit de refinantare acordat de Revolut este de 200.000 lei", a declarat Cristian Voinea, Senior Product Manager Credite la Revolut.

Solicitarea de refinantare se face direct din aplicatie, iar informatiile privind facilitatile de creditare eligibile pentru refinantare sunt extrase automat din surse oficiale si prezentate clientului in vederea selectarii creditelor pe care doreste sa le refinanteze, oferindu-i acestuia posibilitatea de a vedea, in timp real, potentialul impact al refinantarii in totalul de plata lunar.

"Urmatorul pas in strategia noastra este acela de a deveni contul bancar principal al clientilor romani, iar lansarea creditului de nevoi personale cu refinantare ne duce mai aproape de aceasta tinta. Suntem bucurosi sa fim prima piata unde lansam acest produs si astfel sa aducem o experienta de banking diferita, ce se bucura de aprecierea milioanelor de clienti pe plan local", a declarat Gabriela Simion, Director General al sucursalei Revolut Bank din Romania.

Un exemplu de calcul: pentru un credit de refinantare Revolut, un client care imprumuta 35.000 lei pe un termen de 60 de luni, cu o dobanda anuala fixa de 8,29%, va avea un total de plata de 42.872,48 lei, iar suma de plata lunara va fi de 714,54 lei. Dobanda anuala efectiva (DAE) este 8,62%. Clientul va fi supus unei verificari de credit;

Se pot refinanta doar credite acordate in lei.

Revolut are peste 3,5 milioane de clienti persoane fizice, Romania fiind una dintre pietele unde ofera produse de creditare prin intermediul entitatii bancare inregistrate in Europa: Franta, Germania, Irlanda, Lituania, Polonia, Spania.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.


Articole asemanatoare