×

Companii

Aproape 20 de companii romanesti din industria mobilei sunt zilele acestea la targul din Milano...

Aproape 20 de companii romanesti din industria mobilei sunt zilele acestea la targul din Milano "Aici ti se confirma daca produsele tale sunt ceea ce piata cere"

19.04.2024, 14:30 Sursa: zf.ro

Aplicatia Orange Sport este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si App Store

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Aproximativ 20 de companii romanesti isi expun zilele acestea produsele de mobilier si decoratiunile la Salone del Mobile din Milano, cel mai important targ dedicat acestui sector, locul unde se dicteaza tendintele in acest sector. Salone del Mobile reuneste in acest an 2.000 de expozanti din 35 de tari, avand o suprafata de 174.000 de mp de spatiu expozitional, aproape de doua ori mai mare decat suprafata complexului Romexpo din Bucuresti. "Targul de la Milano iti confirma sau infirma daca produsele tale sunt ceea ce piata cere, daca designul, textura, culoarea, sunt in trend. Asteptarile noastre sunt legate de imagine, imagine brandului nostru si imaginea Romaniei, participam sub Pavilionul Romaniei. Speram sa captam atentia cu produsele noastre, sunt produse de design, din colectia Steekla, realizata in colaborare cu Hill design studio din SUA", a spus Elena Birtoc, CEO al Carel Woodworks din judetul Satu Mare, care livreaza peste 90% din productie peste hotare. Practic, Carel merge la Milano pentru a capta atentia atat a arhitectilor si designerilor romani, cat si a acelor din strainatate. "Milano este un bun profesor, iti arata, te invata, este o olimpiada a designului in mobila. Participarea la targuri este imperativ necesara, trebuie sa fim prezenti pentru a fi vazuti, auziti, sa invatam. Este locul in care ne intalnim clientii traditionali, ne gasim potentiali clienti sau furnizori. Este locul in care aflam noutati despre materiale, cateva zile in care se discuta doar despre mobilier, te intorci acasa stiind ce trebuie sa faci sau sa nu faci", a punctat Elena Birtoc. Alaturi de Carel Woodworks, printre expozanti se mai afla si companii precum Ecomatrix, Romina Furniture, Nordarin, Szel Mob sau Solenzara Home.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.


Articole asemanatoare