×

Angajamentele noastre

În fiecare an, de ziua ta, primești o reducere de minim 10% la accesorii în magazinul online Orange. Mai mult, poți alege una dintre opțiunile gratuite cu minute naționale sau trafic de internet, valabile 30 zile, sau poți opta pentru minute în roaming valabile 12 luni.
Mai mult
Aici ești tratat ca un client special și îți este răsplătită loialitatea
Primești puncte Thank You pentru valoarea facturii, iar de-acum îi poți surprinde pe cei dragi, transferându-le din punctele tale Thank You. În plus, știm că folosești tot mai mult internetul, de aceea îți oferim și mai multe avantaje pentru timpul petrecut online: primești puncte Thank You suplimentare pentru tranzacțiile în mediul digital.
Mai mult
Îți cumperi mai ușor un nou telefon: folosește punctele Thank You acumulate sau vino cu telefonul vechi, iar prin programul Buy-Back primești un cupon de reducere.
Mai mult
Părerea ta contează!
Participă la sondaje de opinie și testează produsele și serviciile Orange, pentru a le adapta nevoilor tale.
Contactează-ne
Cu Orange Service, nu rămâi fără telefon atunci când al tău nu mai funcționează.
Primești asistență pe loc, în Orange Care Center, iar în cazul în care telefonul este trimis în service, îți garantăm un termen de reparație de 5 zile și un telefon la schimb pe această perioadă.
Mai mult
Aici primești asistență ușor și rapid
Dacă ai o întrebare, o sesizare sau dorești să ne spui părerea ta despre produsele și serviciile noastre, cei 1100 de consultanți Orange îți stau la dispoziție 24/7.
Mai mult
Prin formularul de contact de pe www.orange.ro poți alege să ne trimiți un e-mail sau îți poți programa vizita în magazin. Indiferent ce alegi, vei fi contactat de un consultant Orange în cel mult 48 de ore.
Contact
Dacă ai nevoie de ajutorul unui Orange Expert, acesta îți stă la dispoziție în Orange shop și Orange store, 6 zile pe săptămână, între orele 9:00 și 21:00. Iar pentru că știm că timpul tău este prețios, îți oferim posibilitatea de a-ți programa gratuit vizita în magazin.
Rezervă
Investim permanent pentru ca tu să fii conectat la cele mai noi tehnologii. Astfel, cu noul serviciu Apel 4G:
  • Beneficiezi de conexiune instantanee a apelului
  • Convorbirile tale au o calitate HD
  • Navighezi pe internet la viteze 4G în timp ce vorbești la telefon cu cei dragi
Mai mult
Aici ești mereu conectat la inovație
La Orange, te bucuri de cea mai extinsă acoperire. În cazul în care te-ai mutat și acum te afli într-o zonă fără semnal, conform hărții de acoperire de pe site-ul Orange, poți renunța la abonament fără să plătești penalități.
Mai mult
Cu aplicația My Orange” îți administrezi numărul, simplu și rapid, direct de pe telefon, oriunde și oricând. Iar cu aplicațiile Orange, poți face totul mai ușor:
  • Păstrezi tot ce-i important pentru tine în Orange Cloud
  • Navighezi pe internet în siguranță cu Orange Antivirus
  • Îți protejezi copilul și pe net cu Orange Content Lock
  • Vezi online canalele și filmele preferate cu Orange TV Go
Mai mult

sus