×
Vezi pachetele și serviciile
disponibile la adresa ta
Verifică acoperirea
Vezi pachetele și serviciile
disponibile la adresa ta
Verifică acoperirea

Fibră 500 și TV Premium

Pachet Love cu internet prin fibră optică și televiziune digitală prin cablu pentru clienții Orange existenți

icons/communication/#-D/ic_Adult Copy 3

Fibră 500

Internet prin fibră

  • 480 Mbps / 240 Mbps viteză maximă de download/upload
  • 264 Mbps / 187 Mbps viteză normală de download/upload
  • 15 Mbps / 15 Mbps viteză minimă de download/upload
  • Internet Box Wi-Fi 6 inclus
  • Instalare gratuită

Ai viteze de până la 480 Mbps prin cablu și până la 240 Mbps prin Wi-Fi, plus putere mare de acoperire oriunde în casă.

Group 3

TV Premium

TV Premium

Televiziune prin cablu

  • 161 canale TV, din care 61 HD
  • Toate canalele Orange Sport incluse

  • Primul receiver/CAM CI+ inclus
  • 89 canale incluse in Orange TV Go
  • ai canale incluse cu cele mai spectaculoase competiții
Până la 300 € reducere pentru cele mai inspirate cadouri

Cu Orange Love, ești răsplătit pentru anii petrecuți în rețea.

Pot beneficia de reducerea pentru vechimea în rețea abonații de voce mobilă ai Orange România care activează serviciile Fibră și TV prin cablu pe 24 de luni și prelungesc abonamentul existent de voce mobilă la o valoare mai mare sau egală cu 7 euro/lună. Clienții Orange PrePay cu vechime de minimum 2 ani, care migrează la un abonament de voce Fun / Smart Plus și achiziționează un pachet cu fibră și TV prin cablu, pe o perioadă de 24 luni, beneficiază de același bonus pentru vechimea cartelei PrePay. Valoarea bonusului pentru fiecare an de vechime este de 15 € la activarea unui abonament de fibră. Bonusul este acordat pentru o vechime maximă de 20 de ani.

Bonusul de vechime se poate aloca o singură dată. Bonusul acordat pentru vechimea abonamentului de voce mobilă va deveni disponibil după instalarea la tine acasă a serviciilor de fibră și televiziune, dacă ai optat pentru el în momentul activării serviciilor fixe. Îl poți utiliza fie în magazinele Orange, fie pe site-ul www.orange.ro, pentru a achiziționa telefoane, accesorii, televizioare, laptop-uri sau tablete. Bonusul se poate consuma doar integral, într-o singură tranzacție. Bonusul acordat pentru vechimea serviciilor fixe se va aloca o dată cu activarea abonamentului de voce mobilă și îl vei putea utiliza pentru a achiziționa telefoane și televizoare.

Pentru clienții Orange România, se ia în considerare vechimea maximă a codului de abonat pe care se află abonamentul de voce mobilă sau cartela Orange PrePay cu o vechime mai mare de 2 ani.

Oferta este valabilă în perioada 22 noiembrie 2022- 1 februarie 2023, cu posibilitate de prelungire. Oferta este disponibilă doar pentru clienții Orange România. Fiecare client poate utiliza bonusul de vechime o singură dată, în termen de 24 de luni de la momentul în care bonusul a devenit disponibil, în cazul clienților care fac prelungire, sau în termen de 30 zile pentru clienții care migrează.

Bonusul de vechime nu este compatibil cu reducerea de 10 lei/lună în primele 6 luni pentru pachetele care conțin internet prin fibră și televiziune prin cablu. Clienții Orange pot opta fie pentru bonusul de vechime, fie pentru această reducere.

Vezi toate produsele
100 GB pentru toată familia,
cu Orange Love și Orange Family

Adaugă toate numerele tale de mobil în pachetul convergent Orange Love și primești beneficii în plus pentru întreaga familie.

Detalii
Nu ești încă client Orange?

Daca încă nu ai niciun număr de telefon Orange - abonament sau cartelă PrePay, vezi pachetele Love dedicate.

Vezi pachetele

Întrebări frecvente

Oferta este valabilă între 22 noiembrie 2022 și 1 februarie 2023, cu posibilitate de prelungire.