×
call Pentru detalii sună la
0374 300 300
Vezi pachetele și serviciile
disponibile la adresa ta
Verifică acoperirea

Afacerea mea
merită cea mai rapidă rețea

Afacerea mea
merită cea mai rapidă rețea

Fibră + TV de la 30 lei/lună în primele 6 luni
Security Pro la 6 3 €/lună

Fibră + TV de la 30 lei/lună în primele 6 luni
Security Pro la 6 3 €/lună
hbo hbo hbo-go-alb hbo-go-alb 12 luni cadou

Pachete Orange Love pentru antreprenori

Pachetele Orange Love pentru antreprenori îți aduc toate serviciile pe o singură factură: internet fix, televiziune și voce mobilă. În plus, beneficiezi de acces în cea mai rapidă rețea și te bucuri de un portofoliu variat de soluții care îți sustin afacerea.

Filtrează

Client Orange
Filtre active: Pachete recomandate Internet Televiziune

Opțiunea 4K – acum cu acces inclus 6 luni

Activează sau prelungește un abonament Global Easy până la 24 august 2021 și beneficiezi
de acces gratuit timp de 6 luni la opțiunea 4K care include acces la canalele Look 4K și Eurosport 4K.

Dacă folosești un card CI+ și ai un televizor 4K, poți accesa canalele Look 4K și Eurosport 4K dacă activezi extra opțiunea 4K, pentru doar 1.5€/lună. Clienții noi care activează un pachet cu internet prin fibră și televiziune prin cablu, abonamentul Global Easy, pe o perioadă de 2 ani, beneficiază de acces inclus 6 luni la optiunea 4K.


Întrebări frecvente

Oferta este valabilă pentru persoane juridice, antreprenori și microîntreprinderi până la data de 24 August 2021, cu posibiliate de prelungire.

Cu Orange Love ai acces gratuit la HBO & HBO GO timp de 12 luni la activarea serviciilor de fibră și TV prin cablu pe 24 de luni. Acest beneficiu îți oferă acces la canalele HBO, HBO HD, HBO 2, HBO 2 HD, HBO 3, HBO 3 HD și la serviciul de video on demand HBO GO.
La încheierea perioadei de gratuitate, poți opta pentru păstrarea opțiunii HBO & HBO GO la prețul de 3 €/lună sau poti alege să o dezactvatii. Pentru autentificare pe site-ul www.hbogo.ro și în aplicația HBO GO în cadrul acestei promoții, te rugăm să urmeziinstrucțiunile de aici.

Security Pro este un serviciu prin care se poate asigura simplu și eficient o mare parte din nevoile de control și securitate ale unei conexiuni de Internet fixe.

Solutia Security Pro vă oferă:

  • Vizibilitate asupra aplicațiilor și utilizatorilor care consumă latimea de banda a conexiunii dedicate de Internet și traficul mobil alocat
  • Control asupra utilizării, prin limitarea sau blocarea completă a anumitor tipuri de trafic, site-uri web și aplicații
  • ocarea încercarilor de intruziune și atacurilor împotriva resurselor companiei printr-un firewall eficient, de generație nouă, care inspecteaza în amănunt pachetele tranzitate
  • Protecția tuturor dispozitivelorîmpotriva virusilor și altor tipuri de malware care își au originea în Internet
  • Detecția e-mail-urilor tip Spam sau malițioase

Serviciul Security Pro se poate activa în perioada 10 iunie - 24 August la un preț promoțional de doar 3 euro/lună în loc de 6 euro/lună de către clienții care îl achiziționează împreună cu activarea/prelungirea serviciilor de Fibră pe o perioadă contractuală pe 24 de luni.
De asemenea clienții care activează/prelungesc abonamentele Fix Net 4G 8 sau Fix Net 4G 10 pe 24 de luni pot activa promoțional serviciul Security Pro la pretul de 0.9 euro/lună.

În cazul în care la adresa ta tehnologia disponibilă este de fibră optică, pachetul Orange Love se formează prin adăugarea la abonamentul de voce mobilă sau cartelă Orange PrePay cu o vechime de minim 12 luni a unui abonament de internet prin fibră și a serviciului de televiziune prin cablu de la Orange, pe o perioadă de 24 de luni. De asemenea, poți activa un abonament de voce mobilă Fun / Smart/Orange Pro de minimum 8 euro, împreună cu serviciul de internet prin fibră și cel de televiziune prin cablu, pe o perioadă de 24 de luni.
În cazul în care la adresa ta nu sunt încă disponibile serviciile prin fibră, pachetele Orange Love vor putea fi formate din orice abonament de voce mobilă Fun/Smart/ Orange Pro de minim 8 euro, orice abonament de TV prin satelit (Local HD, World HD sau Family HD) și orice internet fix 4G (Fix Net 4G 8 sau Fix Net 4G 10) activate pe 24 de luni.

Alegând un pachet Orange Love pentru 24 de luni, beneficiezi de reducerea pentru pachete fix-mobil pe toată durata contractului și de o extra-reducere suplimentară pe primele 6 luni. În plus, dacă ești abonat Orange, poți alege între reducerea suplimentară pe 6 luni și acordarea unui bonus de loialitate de până la 200 € pentru achiziția de device-uri.
Astfel, dacă activezi un pachet Orange Love cu internet prin fibră și televiziune prin cablu pe 2 ani, vei beneficia de o reducere de 30 de lei/lună pentru pachetele care includ 3 servicii (voce mobilă, fibră și TV prin cablu) și de 20 de lei/lună pentru pachetele care includ 2 servicii (voce mobilă și fibră sau fibră și internet prin cablu). Dacă ai ales un pachet Orange Love cu internet fix 4G și TV prin satelit, pe 24 de luni, împreună cu un abonament de voce mobilă beneficiezi de o reducere de 30 lei/lună. Dacă alegi un pachet cu 2 servicii (internet fix 4G și TV prin satelit), atunci discountul este de 20 lei. Acest discount se păstrează atâta timp cât elementele ofertei rămân neschimbate. Suplimentar, pentru abonamentele de TV World HD și Family HD activate pe 24 de luni se acordă un discount suplimentar de 5 lei/lună, valabil 24 de luni.
Prețurile afișate includ discounturile menționate mai sus.

Cu Orange Love, reducerea pentru pachetele fix-mobil se acordă începând cu prima dată de facturare, dacă abonamentele de internet prin fibră și televiziune prin cablu se activează pe o perioadă minimă contractuală de 24 de luni. Reducerea pentru pachetele fix-mobil este dinamică și valabilă cât timp combinația de abonamente și servicii în baza cărora a fost oferită de Orange România este activă pe contul de client. Orice modificare de abonamente și servicii pe contul de client va duce automat la modificarea beneficiilor.
Bonusul de loialitate se alocă după instalarea serviciilor fixe sau la prima dată de facturare, în cazul schimbărilor de abonament de voce mobilă. Beneficiul se acordă pentru un singur număr de telefon al abonatului (cel cu cea mai mare vechime în rețea) și poate fi utilizat în termen de 24 de luni, pentru clienții care își prelungesc abonamentul, sau în termen de 30 de zile pentru cei care trec de la cartele PrePay la abonament

Activează un abonament de voce mobilă de minimum 8 euro sau prelungește un abonament de voce mobilă de minimum 7 euro, împreună cu activarea unui abonament de internet prin fibră.
Reducerea de 10 lei de la prețul standard se acordă pentru fiecare serviciu inclus în pachet și se aplică în cazul contractelor încheiate pe 24 luni, atât pentru voce mobilă, cât și pentru internetul prin fibră.

Extra-reducerea pentru primele 6 luni se acordă abonaților Orange sau clienților noi care își activează, pe 2 ani, servicii de internet prin fibră și televiziune prin cablu. Abonații Orange pot opta fie pentru bonusul de loialitate, fie pentru extra-reducere. Cele două beneficii nu sunt compatibile

Prețurile în lei pot varia în funcție de cursul de schimb din ziua emiterii facturii. Prețurile serviciilor afișate pe site sunt obținute prin conversie la un curs de 5 lei/€.

sus