×
call Pentru detalii sună la
0374 300 300
Vezi pachetele și serviciile
disponibile la adresa ta
Verifică acoperirea

E timpul pentru un upgrade
în cea mai rapidă rețea fixă

E timpul pentru un upgrade
în cea mai rapidă rețea fixă

Fibră + TV de la 45 lei/lună
Laptop Dell Vostro 3500 de la 85 lei/lună

Fibră + TV de la 45 lei/lună
Laptop Dell Vostro 3500 de la 85 lei/lună

Pachete Orange Love pentru antreprenori

Pachetele Orange Love pentru antreprenori vă aduc toate serviciile pe o singură factură: internet fix, televiziune și voce mobilă. În plus, beneficiați de acces în cea mai rapidă rețea și vă bucurați de divertisment atunci când aveți nevoie de relaxare.

Filtrează

Client Orange
Filtre active: Pachete recomandate Internet Televiziune

Opțiunea 4K – acum cu acces inclus 6 luni

Activează sau prelungește un abonament Global Easy până la 9 iunie 2021 și beneficiezi
de acces gratuit timp de 6 luni la opțiunea 4K care include acces la canalele Look 4K și Eurosport 4K.

Dacă folosești un card CI+ și ai un televizor 4K, poți accesa canalele Look 4K și Eurosport 4K dacă activezi extra opțiunea 4K, pentru doar 1.5€/lună. Clienții noi care activează un pachet cu internet prin fibră și televiziune prin cablu, abonamentul Global Easy, pe o perioadă de 2 ani, beneficiază de acces inclus 6 luni la optiunea 4K.


Întrebări frecvente

Oferta este valabilă între 23 martie 2021 si 9 iunie 2021, cu posibilitate de prelungire, în funcție de infrastructura existentă în locație. De asemenea, este valabilă pentru persoane juridice, antreprenori și microîntreprinderi.

Activează un abonament de voce mobilă Fun / Smart/ Orange Pro de minimum 8 euro sau prelungește un abonament de voce mobilă Fun / Smart / Orange Pro de minimum 7 euro, împreună cu activarea unui abonament de internet prin fibră. Reducerea de 2 euro de la prețul standard se acordă pentru fiecare serviciu inclus în pachet și se aplică în cazul contractelor încheiate pe 24 luni, atât pentru voce mobilă, cât și pentru internetul prin fibră.

Adaugă abonamentului tău de voce mobilă sau cartelei tale PrePay un abonament de internet prin fibră plus serviciul de televiziune prin cablu de la Orange, pe o perioadă de 24 de luni. Sau achiziționează un abonament de voce mobilă Orange Pro / Fun / Smart de minimum 8 € împreună cu serviciul de internet prin fibră și serviciul de televiziune prin cablu, pe o perioadă de 24 de luni.

Beneficiile pachetelor Orange Love se acordă începând cu prima dată de facturare, dacă abonamentele de internet prin fibră și televiziune prin cablu se activează pe o perioadă minimă contractuală 24 de luni.
Bonusul se alocă după instalarea serviciilor fixe sau la prima dată de facturare, în cazul modificării abonamentului de voce mobilă. Beneficiul se acordă o singură dată pe număr și este valabil 24 de luni.
Beneficiile suplimentare sunt dinamice și valabile cât timp combinația de abonamente și servicii în baza cărora au fost oferite de Orange România este activă pe contul de client. Orice modificare de abonamente și servicii pe contul de client va duce automat la modificarea beneficiilor suplimentare.

Abonamentele Orange Pro au net inclus pentru rețele sociale și chat. Acestea sunt: Facebook, Instagram, Facebook Messenger, Pinterest, Snapchat, Tik Tok și Twitter.
Traficul de internet pentru rețele sociale și chat este gratuit atâta timp cât ai internet disponibil din traficul de internet inclus în abonament. După consumarea traficului de internet inclus, traficul efectuat în rețele sociale și chat va fi taxat la tarif standard.
Traficul efectuat prin accesarea linkurilor externe din aplicațiile și website-urile de rețele sociale și chat nu este inclus.
Traficul efectuat prin apelurile de voce și video în timp real nu este inclus.
Traficul efectuat în roaming în SEE pentru aplicațiile incluse în pachet și pentru rețele sociale și chat se scade din limita de consum a serviciilor de date în roaming în SEE. După consumarea resurselor de internet incluse în pachet sau după depășirea limitei de consum pentru servicii de date în roaming în SEE se va aplica tariful aferent serviciilor de date, conform abonamentului, pentru tot traficul, inclusiv pentru cel efectuat în aplicațiile incluse în pachet.

Ofertă este valabilă până la 9 iunie 2021, cu posibilitate de prelungire, pentru clienții cu o vechime de minimum 18 luni care activează serviciile Fibră și TV prin cablu, pe 2 ani, împreună cu prelungirea unui abonament de voce mobilă Fun / Smart/Orange Pro.
Prețul promoțional este calculat folosind bonusul de fidelitate care oferă câte 15 € pentru fiecare an petrecut în rețea, la achiziția serviciului Fibră 500/1000 la o vechime maximă în rețea de 20 de ani, respectiv 300 de euro. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil. Prețurile afișate conțin TVA.v

Accesul la canalele și conținutul din oferta Orange sau opțiunile partenerilor este permis doar pe teritoriul României și doar pentru uz personal. Este interzisă utilizarea în spațiile publice sau punerea la dispoziția publicului de către abonații TV prin cablu a canalelor din oferta TV prin cablu.

sus