Vizualizeaza cosul Finalizeaza
×
Vezi pachetele și serviciile
disponibile la adresa ta
Verifică acoperirea
Vezi pachetele și serviciile
disponibile la adresa ta
Verifică acoperirea

Fibră 1000 și TV Premium

Pachet Love cu internet prin fibră optică și televiziune digitală prin cablu pentru clienții Orange existenți

icons/communication/#-D/ic_Adult Copy 3

Fibră 1000

Internet prin fibră

 • 940 Mbps / 480 Mbps viteză maximă de download/upload
 • 571 Mbps / 407 Mbps viteză normală de download/upload
 • 15 Mbps / 15 Mbps viteză minimă de download/upload
 • Internet Box Wi-Fi 6 inclus
 • Instalare gratuită

Ai viteze de până la 940 Mbps prin cablu și până la 480 Mbps prin Wi-Fi, plus putere mare de acoperire oriunde în casă.

Group 3

TV Premium

TV Premium

Televiziune prin cablu

 • 168 canale TV, din care 87 HD
 • HBO și HBO Max 6 luni incluse

  Toate canalele Orange Sport incluse

 • Primele două receivere/CAM CI+ incluse
 • 120 canale incluse in Orange TV Go
 • ai canale incluse cu cele mai spectaculoase competiții
Văd competițiile preferate cu Orange

Cu Orange trăiești emoția celor mai importante competiții sportive din fotbal, Formula 1, tenis, baschet, rugby, raliu, volei și multe altele, transmise pe canalele Orange Sport sau Prima Sport.

Super Liga Champ Premier Ligue NBA Rugby WRC La Liga Ligue 1 Bundesliga F1
Super Liga Champ Premier Ligue NBA Rugby
WRC La Liga Ligue 1 Bundesliga F1
Până la 200 € reducere pentru cele mai inspirate cadouri

Cu Orange Love, ești răsplătit pentru anii petrecuți în rețea.

Pentru clienții Orange România, vechimea se calculează în funcție de cel mai vechi număr de telefon de pe cont (care poate fi abonament sau cartelă PrePay cu vechime mai mare de 2 ani) activ la momentul alocării bonusului de loialitate, cu condiția ca acesta să nu fie transferat de pe un alt cod de abonat (ex: prin schimbarea titularului). Pentru clienții Orange Romania Communications, valoarea bonusului se calculează în funcție de vechimea celui mai vechi serviciu de internet sau televiziune.

Bonusul de vechime nu este compatibil cu reducerea de 10 lei/lună în primele 6 luni pentru pachetele care conțin internet prin fibră și televiziune prin cablu. Clienții Orange pot opta fie pentru bonusul de vechime, fie pentru această reducere.

Pot beneficia de reducerea pentru vechimea în rețea abonații de voce mobilă ai Orange România care activează serviciile Fibră și TV prin cablu pe 24 de luni și prelungesc abonamentul existent de voce mobilă la o valoare mai mare sau egală cu 7 euro/lună. Clienții Orange PrePay, cu vechime de minimum 2 ani, care trec la un abonament de voce Fun/Smart și achiziționează un pachet cu fibră și TV prin cablu, pe o perioadă de 24 luni, beneficiază de același bonus pentru vechimea cartelei PrePay. Valoarea bonusului pentru fiecare an de vechime în rețea este 5 € dacă abonamentul de internet activat este Fibră 500, 10 € dacă abonamentul activat este Fibră 1000 sau 15 € dacă abonamentul activat este Fibră 2000. Bonusul este acordat pentru o vechime maximă de 20 de ani.

Pot beneficia de bonusul de vechime și clienții Orange Romania Communications care au servicii de internet și televiziune și activează un abonament de voce mobilă pe 24 de luni, împreună cu prelungirea abonamentelor existente. Valoarea bonusului pentru fiecare an de vechime este de 5 € dacă valoarea abonamentul de voce mobilă nou activat este mai mică de 12 € sau de 10 € dacă valoarea abonamentului de voce este egală sau mai mare de 12 €. Bonusul este acordat pentru o vechime maximă de 15 ani.

Bonusul de vechime se poate aloca o singură dată. Bonusul acordat pentru vechimea abonamentului de voce mobilă va deveni disponibil după instalarea la tine acasă a serviciilor de fibră și televiziune, dacă ai optat pentru el în momentul activării serviciilor fixe. Îl poți utiliza fie în magazinele Orange, fie pe site-ul www.orange.ro, pentru a achiziționa telefoane, accesorii, televizioare, laptop-uri sau tablete. Bonusul se poate consuma doar integral, într-o singură tranzacție. Bonusul acordat pentru vechimea serviciilor fixe se va aloca o dată cu activarea abonamentului de voce mobilă și îl vei putea utiliza pentru a achiziționa telefoane și televizoare.

Oferta este valabilă până la data de 1 noiembrie 2023, cu posibilitate de prelungire. Fiecare client poate utiliza bonusul de vechime o singură dată, în termen de 24 de luni de la momentul în care bonusul a devenit disponibil, în cazul clienților care fac prelungire, sau în termen de 30 zile pentru clienții care migrează de la cartela PrePay la abonament.

Vezi toate produsele

Întrebări frecvente

Oferta este valabilă între 24 august 2023 - 1 noiembrie 2023, cu posibilitate de prelungire.