Afacerea mea crește
când am ce-mi trebuie

Noile abonamente Orange Pro:
mai mult net si oferte speciale la telefoane.

Când ai propria afacere, vrei să comunici rapid cu toți partenerii.
Descoperă noile abonamente Orange Pro dedicate antreprenorilor și alege din ofertă telefonul potrivit activității tale.

Afacerea ta e susținută de cea mai performantă rețea

Orange este rețeaua #1 în calitatea serviciilor de voce și internet mobil conform LCC International Inc

Orange Pro 7

Nelimitat
minute și SMS naționale și în roaming SEE
10GB
      
Internet național din care 3.92 GB în roaming SEE
200
minute internaționale
Orange Antivirus
10 GB spațiu în Orange Cloud
Orange TV Go:
  • acces 21 canale

7€/lună

Alege smartphone-ul pe care-l dorești și îți recomandăm un abonament Orange Pro care ți-l aduce la un preț accesibil.

Oferta de portare pentru mici întreprinzători

Vino cu numerele afacerii tale la Orange și ai reducere suplimentară la telefon, egală cu valoarea abonamentului pe 2 luni.

Cauți cea mai bună ofertă pentru afacerea ta?

Fie că vrei să vii cu numerele la Orange sau ai nevoie de cea mai bună ofertă pentru afacerea ta, apelează un consultant Telesales Orange.

776
(apel gratuit din rețeaua Orange)
0374.44.7766
(apel taxabil)

Sau lasă-ne datele tale de contact și un consultant Telesales Orange te va suna în maxim 1 oră, de luni până vineri, între 9:00 și 18:00.


În plus, cu abonamentele Orange Pro primești acces la:

Cum activez un abonament Orange Pro?

Poți solicita un abonament Magazinul online, Orange shop, Orange store și la partenerii Orange.

Pentru informaţii suplimentare sună la 300, sau apel gratuit de pe telefonul tău Orange, la 021.203.77.77

Te interesează oferta și vrei să mergi în magazinele Orange?

Cu serviciul „Programare vizită în magazin”, câștigi timp prețios pentru că îți poți programa gratuit vizită în magazin. Consultantul Orange te va aștepta în ziua și la ora dorită, pentru a discuta despre oferta potrivită pentru afacerea ta.

Fie că vrei să vii cu numerele la Orange sau ai nevoie de cea mai bună ofertă pentru afacerea ta, apelează un consultant Telesales Orange.

  • 776 (apel gratuit din rețeaua Orange)
  • 0374.44.7766 (apel taxabil)


Sau lasă-ne datele tale de contact și un consultant Telesales Orange te va suna în maxim 1 oră, de luni până vineri, între 9:00 și 18:00.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Trimite

Întrebări frecvente

Oferta este disponibilă pentru persoane juridice, antreprenori sau microîntreprinderi, în magazinele Orange sau online.
Oferta este disponibilă până în data de 7 februarie 2021.

Abonamentele Orange Pro au acces la roaming în Spațiul Economic European (SEE) și oferă posibilitatea de a utiliza resursele incluse (minute, SMS, MB) pentru comunicații în roaming inițiate și terminate în rețelele operatorilor din Spațiul Economic European, cu respectarea politicii de utilizare rezonabilă a serviciilor de roaming în SEE. Excepție fac resursele internaționale, care pot fi utilizate conform ofertei comerciale.

Spațiul Economic European (SEE) este compus în acest moment din statele membre ale Uniunii Europene, Islanda, Liechtenstein și Norvegia.

Politica de utilizare rezonabilă a serviciilor de roaming în Spațiul Economic European (SEE) constă în limitarea consumului serviciilor de date în roaming în SEE în conformitate cu prevederile Art. 4 din Regulamentul nr. 2016/2286. Limita se aplică la consumarea traficului de internet oferit de abonamentul Orange Pro luând în calcul inclusiv bonusurile din oferta comercială sau orice alte beneficii).

Poți folosi minutele internaționale pentru apeluri către rețelele fixe și mobile din țări ale Uniunii Europene, SUA și Canada, cu excepția Estoniei, Letoniei, Lituaniei și a numerelor cu prefixele afișate pe www.orange.ro.

Din 1 ianuarie 2021, Marea Britanie și Gibraltar ies din Spațiul Economic European, conform acordului de retragere. Te poți bucura până la 30 iunie 2021 de aceleași condiții de consum și de tarifare cu cele aplicabile în țările membre SEE pentru serviciile de roaming și apeluri internaționale în Marea Britanie și Gibraltar. Detalii aici

Beneficiile incluse în abonament nu se reportează. La activarea abonamentului acestea se alocă proporțional cu numărul de zile dintre data activării și prima dată de facturare.

Apelurile și SMS-urile către numere de interes public la nivel local (de ex: 19 xy) sau către numere cu tarif special, mai mare decât cel aferent apelurilor naționale (de ex: jocuri, concursuri, informații utile etc.) nu se scad din minutele și/sau SMS-urile incluse în abonament și/sau extraopțiuni, iar taríful aferent îl poți consulta aici.

Taxarea convorbirilor se face la secundă începând cu cel de-al doilea minut, primul minut fiind indivizibil.

Limita de utilizare rezonabilă a serviciilor în roaming se aplică pentru consumul resurselor de date incluse în abonamentul Orange Pro, calculându-se inclusiv bonusurile din oferta comercială sau orice alte beneficii.

Limita de consum date
în roaming SEE
Orange Pro 7 Orange Pro 14 Orange Pro 18 Orange Pro 28 Orange Pro 48
Limita din abonament 3.92 GB 7.84 GB 10.08 GB 15.68 GB 26.89 GB
Limita maximă
din abonament și bonusuri
3.92 GB 7.84 GB 10.08 GB 15.68 GB 26.89 GB

După terminarea resurselor, ținând cont de politica de utilizare rezonabilă a serviciilor de roaming în SEE, vei fi taxat astfel:

  • 200 MB/1 euro, pentru internet pe mobil național
  • Tarif standard conform rețelei apelate, pentru apelurile internaționale
  • tarifele standard de roaming în SEE sunt egale cu tarifele naționale standard pentru abonamentul curent. În restul lumii, se aplică tariful standard corespunzător țării vizitate.

Tarifele includ TVA.

Apelurile redirecționate și apelurile tip conferință în alte rețele sunt tarifate din primul minut conform tarifelor aferente fiecărui abonament, în timp ce apelurile în rețea nu sunt tarifate.

Serviciul de redirecționare apeluri și apelurile tip conferință nu sunt disponibile în roaming.

Abonamentele Orange Pro sunt pachete de servicii cu acces la roaming în SEE și au activat acest serviciu pentru Spațiul Economic European.
Pentru a beneficia de roaming și în restul lumii, înainte de a pleca din țară apelează 300 (Serviciul Clienți Business) și activează serviciul roaming pentru perioada dorită. În funcție de consumul și vechimea ta în rețea, e posibil să ți se solicite o plată în avans.

Prețurile telefoanelor din ofertă sunt valabile la contractele încheiate pe 2 ani, la reînnoirea abonamentului sau la activarea unuia nou în cazul clienților existenți, cu o vechime de minim 12 luni în rețea, sau la portarea abonamentului din altă rețea în cazul clienților noi. În plus, la portarea numărului afacerii tale la un abonament Orange Pro beneficiezi și de o reducere suplimentară egală cu valoarea abonamentului pe 2 luni.

Telefoanele funcționează doar în rețeaua Orange România.

Serviciile Orange Antivirus, Orange TV Go, , Asigurare pentru telefon și Orange Cloud se oferă bonus, în funcție de abonamentul ales.

Traficul efectuat în aplicațiile incluse în abonament, Orange Antivirus si Orange Cloudeste nelimitat și gratuit atâta timp cât mai ai disponibil în pachet trafic de internet. Acest trafic, efectuat în roaming în SEE se scade din limita de consum pentru serviciile de date în roaming în SEE. După consumul resurselor de internet incluse în pachet, pentru traficul în aceste aplicații se va aplica tariful standard.

Traficul efectuat în Orange TV Go si Movie Go Unlimited consumă din traficul de internet disponibil în abonament,după epuizarea acestuia se aplică tariful standard.

Cu serviciul Orange Antivirus îți protejezi telefonul împotriva virușilor și a aplicațiilor rău intenționate. Serviciul este valabil doar pentru sistemul de operare Android.

Cu Orange TV Go vezi o selecție de canale TV și sute de filme, oriunde ai fi, pe telefon sau tabletă cu aplicația Orange TV Go disponibilă pentru Android și iOS sau pe calculator/laptop prin tvgo.orange.ro.

Cu Orange Cloud îți păstrezi într-un singur loc, în siguranță, pozele, videoclipurile, melodiile, fișierele, calendarul sau contactele și le accesezi oricând și oriunde.

Cu Orange TV Go vezi o selecție de canale TV și sute de filme, online, oriunde ai fi.

Ce trebuie să faci pentru a le accesa:

  • Creează-ți cont online cu numărul abonamentului Orange Pro pe orange.ro/contul-meu, dacă nu ai deja
  • Descarcă aplicația Orange TV Go din Google Play sau App Store sau accesează de pe laptop site-ul tvgo.orange.ro
  • Conectează-te folosind datele de autentificare ale contului tău Orange. De asemenea, în aplicația Orange TV Go te poți autentifica direct cu numărul de telefon al abonamentului tău Pro.

Peste 400 de filme și episoade, inclusiv îndrăgitele animații Disney sunt disponibilepPrin beneficiul Movie Go Unlimited, inclus în abonamentul tău Oragne Pro. Opțiunea se va activa automat la prima autentificare în aplicația Orange TV Go sau pe site-ul tvgo.orange ro cu datele contului Orange creat cu numărul abonamentului Orange Pro. La sfârșitul perioadei contractuale, beneficiul Movie Go Unlimited se va dezactiva automat.

Ai acces la 21 de canale TV în aplicația Orange TV Go și pe tvgo.orange.ro: Kanal D, TVR 1, TVR 2, Național TV, TVR 3, TVR Internațional, Orange Info, Kiss TV, , RomâniaTV, Realitatea, N24 Plus, Look TV HD, Look Plus HD, Neptun TV, B1 TV, Favorit, Etno, Speranța TV, Taraf, Trinitas și VTV. In plus, cu Orange Pro 14, 18, 28, 48 ai acces si la PRO TV HD, PRO X HD, PRO 2 HD PRO GOLD, PRO CINEMA, PRO TV INTERNATIONAL. Lista și numărul canalelor din selecția bonus se pot modifica oricând.

Traficul efectuat în Orange TV Go si Movie Go Unlimited consuma din traficul de internet disponibil în abonament, iar după epuizarea acestuia se aplică tariful standard.

Găsești informații despre sistemele de operare compatibile aici.

Accesul la canalele și filmele din oferta Orange TV Go este permis doar de pe teritoriul României și doar pentru uzul personal; este interzisă utilizarea în spații publice sau punerea la dispoziția publicului de către abonații care dețin un abonament Orange Pro.

sus