Echipat pentru planuri mari

Soluții Pro dedicate antreprenorilor

Nelimitat minute și SMS naționale și în roaming
Viteze de până la 940 Mbps prin fibră
50% reducere la licența Office 365 Business Premium în primele 6 luni

Soluții Pro de conectivitate, dedicate antreprenorilor

Ești un antreprenor entuziast și cauți non-stop metode de a fi aproape de clienții tăi?

La Orange, îți echipăm business-ul cu soluții digitale, prin care poți gestiona eficient interacțiunile cu clienții tăi, offline sau online. Astfel ai mai mult timp pentru ideile tale creative și pentru dezvoltarea business-ului tău.

Office 365 Business Premium

Office 365 Business Premium este o soluție integrată de aplicații, care te ajută să îți implementezi ideile pentru dezvoltarea afacerii tale.

Outlook
OneDrive
Word
Excel
PowerPoint
SharePoint
Microsoft Teams
Publisher
(numai pentru PC)
Access
(numai pentru PC)

Office 365 Business Premium este exact ceea ce ai nevoie. Este un instrument util prin care:

Ai acces la aplicații din suita completă Office: Outlook, Word, Excel, PowerPoint pentru Windows sau Mac, Access și Publisher (numai pentru PC), complet instalate și actualizate în permanență. O singură licență se poate instala pentru până la 5 computere PC sau Mac.

Ai acces la versiuni permanent actualizate de Outlook, Word, Excel, PowerPoint pentru dispozitive iOS și Android, pe un număr de până la 5 telefoane și 5 tablete.

Folosești email-ul pentru a interacționa cu clienții tăi, iar dacă ai deja un domeniu poți personaliza adresa de e-mail.

Salvezi fișiere în One Drive cu până la 1TB spațiu de stocare, ca mai apoi să le poți edita sau partaja de pe oricare dintre dispozitivele tale mobile.

Îți protejezi email-ul de spam, malware și amenințările cunoscute, cu Protecție Exchange Online.

Poți fi alături de clienții tăi și le poți cere parerea, prin aplicația Forms sau îi poți face părtași la experiențele și noutățile pe care le anunți, într-un format prietenos și util, cu ajutorul aplicației Sway.

Ai la dispoziție Outlook, un instrument excelent prin care să îți organizezi întâlnirile, să îți prioritizezi activitățile, să îți organizezi contactele și să ai acces la aceste informații de pe orice dispozitiv mobil. În plus ai și memento-uri pentru a nu uita lucrurile importante.

Cu Microsoft Teams pe PC, Mac sau dispozitivul mobil poți organiza întâlniri online și conferințe pentru a lucra în echipă proiectele importante.

Te interesează oferta și vrei să mergi în magazinele Orange?

Cu serviciul „Programare vizită în magazin”, câștigi timp prețios pentru că îți poți programa gratuit vizită în magazin. Consultantul Orange te va aștepta în ziua și la ora dorită, pentru a discuta despre oferta potrivită pentru afacerea ta.

Întrebări frecvente

Oferta este disponibilă pentru persoane juridice, antreprenori și microîntreprinderi, până la 15 ianuarie 2020.

Această ofertă este valabilă pentru pachetul format din abonamentele Orange Pro 7 și Home Net 1000 activate împreună cu licența Office 365 Business Premium, pe 24 de luni.

Reducerea de 50% pentru primele 6 luni aplicată licenței Office 365 Business Premium este bonus și este inclusă în prețul de 18 euro/lună cu TVA. După terminarea celor 6 luni de reducere prețul pachetului devine 23,5 euro/lună cu TVA.

Pentru alte combinații de abonamente cere detalii unui reprezentant Orange.

Pentru a beneficia de reducerea de vechime trebuie să prelungesti pe 24 de luni un abonament Orange Pro de minimum 7 euro/lună și să activezi un abonament nou Orange Home Net și o licență Office 365 Business Premium pe 24 de luni.

Astfel primești câte 15 euro reducere device-uri la pentru fiecare an de vechime în rețeaua Orange. Bonusul este calculat pentru o vechime de 20 de ani in reteaua Orange.

Ofertă valabilă în limita stocului disponibil.

Reducerea de 50% pentru licența Office 365 Business Premium este valabilă timp de 6 luni de la activare, după acest interval opțiunea va fi tarifată cu 11,42 euro cu TVA.

Promoția de 50% reducere în primele 6 luni este disponibilă pentru o singură licență activată în cadrul pachetului din ofertă. La activarea unor licențe suplimentare, acestea vor fi tarifate cu prețul standard de 11,42 euro cu TVA.

Dacă ai dificultăți în crearea utilizatorului și atribuirea licenței Office 365 Business Premium, echipa Office 365 Support din cadrul Orange îți stă la dispoziție. Ne poți contacta telefonic la numărul 300 – gratuit de pe numărul tău Orange sau 0374300300 - apelabil din alte rețele naționale (tarif standard). Programul nostru de lucru este de luni până vineri, în intervalul orar 9:00 – 20:00, iar sâmbata și duminică în intervalul 09:00 – 17:00.

Accesul la internet este necesar pentru a instala și activa Office 365 Business Premium. Conexiunea de internet, este de asemenea necesară pentru a accesa serviciile Microsoft Office în Cloud. Poți utiliza în continuare Word, Excel, PowerPoint și alte aplicații Office în timp ce ești offline. Microsoft instalează versiunile desktop ale celor mai recente aplicații Office pe computer atunci când activezi pentru prima dată Office 365, la fel ca și cum ai cumpăra programele de pe raft. Cu toate acestea, va trebui să accesezi contul online la fiecare 30 de zile pentru a mentine abonamentul și pentru a împiedica dezactivarea aplicațiilor.

Dacă vrei să dezactivezi licența Office 365 Business Premium, îți recomandăm să descarci toate datele (de exemplu e-mailurile sau alte documente) și să le salvezi intr-o altă locație. Această operațiune ar trebui să fie facută înainte de închiderea licenței. Ulterior, datele asociate contului tău Office 365 Business Premium vor mai fi disponibile administratorului de cont timp de 90 de zile, într-un cont cu funcționalitate limitată.

Dacă ai deja domeniul afacerii tale și vrei să folosești adresele de e-mail cu ajutorul Outlook – după ce te conectezi la adresa portal.office.com cu userul și parola de administrator, în interfață alege “Domenii”, apoi “Adauga domeniu” și vei fi ghidat mai departe de un wizard Microsoft. Detalii pentru întreg procesul poți găsi aici.

Pentru mai multe informații, apelează 300 – gratuit de pe numărul tău Orange sau 0374300300 - apelabil din alte rețele naționale (tarif standard) sau intră aici.

În cazul în care întâmpini dificultăți în folosirea internetului prin fibră, sună la numărul 300 – gratuit de pe numărul tău Orange sau 0374300300 - apelabil din alte rețele naționale (tarif standard). Programul nostru de lucru este de luni până vineri, în intervalul orar 9:00 – 21:00, iar sâmbăta și duminica de la 09:00 – 17:00.

Dacă sunt necesare verificări, este de preferat să te afli la locație. Până la remedierea defecțiunii îți putem pune la dispoziție o soluție de backup prin Wi-Fi over 3G/4G pe smartphone-ul tău, pentru maximum 2 săptămâni. Astfel, vei beneficia de internet nelimitat pe unul dintre numerele afacerii tale, pe care îl poți folosi ca hotspot pentru restul echipamentelor pe care vrei să le conectezi.

Soluția de backup prin Wi-Fi este disponibilă doar clienților care aleg să activeze un pachet de voce mobilă, internet fix și licența Microsoft din această ofertă.

Părerea ta este importantă pentru noi, lasă-ne feedbackul tău

Feedback

sus