plateste aici
Casierie online
deschisă non-stop
plătește online orice factură Orange

rapid și sigur, direct cu cardul tău

plătește aici »
reîncarcă aici, la curs BNR,
o cartelă PrePay

cu minim 5 euro credit și ai:

 • 100 MB internet pe mobil
 • 50% mai mult bonus Orange Phone Credit
reîncarcă aici »

Anotimpurile

Această aplicație îi ajută pe cei mici să învețe anotimpurile, prin cele cinci jocuri disponibile.
În satul din vârful dealului, cei câțiva locuitori abia așteaptă vizita copilului tău. Aceștia sunt pregătiți cu povești și activități, astfel încât cel mic să aibă o experiență plină de voie bună și distracție.

Calea Ciobănașului

Jocul acesta îi ajută pe cei mici să învețe care sunt schimbările prin care trec plantele în natură, în funcție de trecerea anotimpurilor, dar și care sunt asemănările și deosebirile dintre diverse plante, flori sau pomi fructiferi. În plus, copiii își exersează spiritul de observație încercând să descopere lucrurile care nu se potrivesc cu locul și anotimpul din imagine.

Cuptorul Plăcintăresei

Copiii se vor alătura bunicuței în bucătărie și vor învăța să gătească sau vor descoperi legătura dintre ingrediente și compoziția obținută. În plus, vor afla care sunt beneficiile legumelor și fructelor în alimentație sau numele principalelor ingrediente din bucătărie: ulei, oțet, făină de grâu, griș, sare, piper și multe altele.

Atelierul Fierarului

În Atelierul Fierarului, copilul tău nu va ciocăni fără rost, ci va face obiectele de care au nevoie sătenii, în funcție de anotimp și de muncile agricole pe care aceștia trebuie să le ducă la bun sfârșit pentru o recoltă bogată.

Curtea Spălătoresei

Spălătoreasa are un vis: să devină o creatoare de modă cunoscută. Iar prietenului ei, Ciobănașul, este dispus să o ajute; de aceea, probează creațiile ei fie iarnă, fie vară. Cu acest joc, copilașul tău își va dezvolta spiritul creativ, în timp ce va învăța ce înseamnă cald/rece, gros/subțire și cum să aleagă hainele potrivite în funcție de temperatură și anotimp. 

Prăvălia Negustorului

Cei mici își vor face ucenicia în Prăvălia Negustorului și vor învăța cum se schimbă nevoile sătenilor în funcție de anotimp, astfel încât să aibă mereu în vitrină obiectele potrivite, pentru cele mai mari vânzări.

descarcă aplicaţia:

imagini din aplicație

deblocare conţinut suplimentar în cadrul aplicaţiilor dedicate Kidsopia:

 • descarci aplicația din Play Store sau App Store
 • la schimbarea unui nivel, parcurgi ecranul de control parental
 • în ecranul de selecţie, alegi “sunt client Orange”, pentru deblocarea gratuită a următorului nivel
 • trimiţi un SMS gratuit la numărul 383
 • introduci codul de activare care ţi-a fost trimis prin SMS, precum şi numărul tău de telefon şi apeşi butonul deblochează

oferta Orange

Pentru a folosi aplicațiile Kidsopia - Povești pentru Copii, Anotimpurile, Ucenicul Bucătar, 123 Numere și Oi și ABC Trenul Alfabet - ai nevoie de o conexiune la internet prin rețeaua mobilă sau prin Wi-Fi.
Aplicaţiile sunt gratuite, însă traficul efectuat pentru descărcarea și utilizarea lor se taxează conform planului tău tarifar.
Iar cu oferta Junior ai următoarele beneficii:

 • acces gratuit la întregul conținut din aplicațiile:
  • Povești pentru Copii
  • Anotimpurile
  • Ucenicul Bucătar
 • acces gratuit la următoarele jocuri din aplicațiile 123 Numere și Oi și ABC Trenul Alfabet:
 • în aplicația 123 Numere și Oi, jocurile 1 și 2: „Imașul delicios” și „Căsuța de ațipeală”
 • în aplicația ABC Trenul Alfabet, jocurile 1 și 2 din „Vagonul Arheologului”: „Depozitul” și „Atelierul”, și jocurile 1 și 2 din “Vagonul Roboților”: „Steambot” și „Dieselbot”

sus