Vizualizeaza cosul Finalizeaza
×

Plata jocurilor și a aplicațiilor
din Google Play
cu numărul Orange

Aplicatii Android

Acest serviciu este disponibil doar pentru clienții Orange România.

Acest serviciu este disponibil doar pentru clienții Orange România.

Cum funcționează plata cu numărul Orange?

Cu Orange, e simplu să plătești jocurile și aplicațiile pe care vrei să ți le cumperi din Google Play. Setează-ți numărul de telefon Orange ca metodă de plată în Google Play și ai acces sigur, rapid și ușor la jocurile, aplicațiile, muzica și cărțile preferate din Google Play. Iar contravaloarea acestora o să apară pe factura lunară sau ți se va consuma din creditul tău PrePay.

Dacă ai setat ca metodă de plată în Google Play tarifarea pe numărul tău Orange, vei putea plăti, prin aceeași metodă, și pentru achizițiile efectuate de pe dispozitive fără SIM, dar conectate la internet prin Wi-Fi. Trebuie doar să fii autentificat în Google Play cu datele tale Google (cele de Gmail). Posibilitatea de retur, termenii și condițiile rămân aceleași.

Cum poți plăti în Google Play cu numărul tău Orange

Cum platesti card Cum platesti card Cum platesti card

Cum platesti card Google Play Cum platesti card Cum platesti card

*Google Play și sigla Google Play sunt mărci comerciale deținute de Google Inc.

Bucură-te de o nouă experiență Candy Crush

Prietenii tăi din universul Candy Crush s-au rătăcit în Împărăția Bomboanelor. Rezolvă toate puzzle-urile din noul joc Candy Crush Friends Saga și găsește-i pe toți. Fiecare personaj are puteri unice care te vor ajuta să duci la îndeplinire toate misiunile. Dacă te-ai împotmolit sau vrei să scapi de timpii de așteptare, ia-ți și mai ușor Hard Currency în joc prin numărul tău Orange: cu plata pe factura Orange, dacă ești abonat, sau folosind creditul tău Orange, dacă ești client PrePay. Candy Crush Friends Saga este disponibil gratuit în Google Play.

Prietenii tăi din universul Candy Crush s-au rătăcit în Împărăția Bomboanelor. Rezolvă toate puzzle-urile din noul joc Candy Crush Friends Saga și găsește-i pe toți.

Fiecare personaj are puteri unice care te vor ajuta să duci la îndeplinire toate misiunile. Dacă te-ai împotmolit sau vrei să scapi de timpii de așteptare, ia-ți și mai ușor Hard Currency în joc prin numărul tău Orange: cu plata pe factura Orange, dacă ești abonat, sau folosind creditul tău Orange, dacă ești client PrePay. Candy Crush Friends Saga este disponibil gratuit în Google Play.

Vezi mai mult puțin

Descarcă

Deblochează toate nivelurile din Super Mario Run

Super Mario Run este acum disponibil în Google Play. Te poți bucura de toată experiența celui mai așteptat joc al momentului prin folosirea numărului tău Orange pentru deblocarea tuturor nivelurilor disponibile.

Descarcă

Întrebări frecvente

Dacă ești client Orange PrePay, contravaloarea aplicațiilor sau a jocurilor cumpărate va fi retrasă din creditul tău, la cursul euro din ziua în care ai efectuat tranzacția.

Dacă ai un abonament Orange, taxa va apărea pe următoarea factură.

Poți descărca jocuri și aplicații din Google Play în valoare de maxim 70 lei (fără TVA) fiecare, în limita a 225 lei (fără TVA) lunar.