plateste aici
Casierie online
deschisă non-stop
plătește online orice factură Orange

rapid și sigur, direct cu cardul tău

plătește aici »
reîncarcă aici, la curs BNR,
o cartelă PrePay

cu minim 5 euro credit și ai:

  • 100 MB internet pe mobil
  • 50% mai mult bonus Orange Phone Credit
reîncarcă aici »

irewind

ce este irewind?

irewind este o aplicaţie prin care îţi poţi înregistra evoluţiile sportive sub forma unor clipuri video filmate din unghiuri diferite, pe care le poti vedea apoi direct pe smartphone-ul tău! Momentan aplicaţia este disponibilă doar pentru pârtia Clăbucet, din Predeal şi pârtia Cheile Grădiştei.

cum funcţionează?

Camere video instalate pe terenurile sportive vor înregistra clipuri HD cu tine prin identificarea poziţiei tale cu ajutorul modulului GPS din telefonul mobil. Clipul creat va fi trimis către telefonul tău şi îl vei putea vedea, edita sau trimite prietenilor pe reţelele de socializare.  

cu irewind, tu eşti vedeta

Gata cu fimările mişcate făcute de prieteni, cu descărcările, încărcările şi editările lungi. Cu aplicaţia irewind, e ca şi cum ai avea o echipă de profesionişti care te filmează direct pe pârtie şi o altă echipă de profesionişti care editează filmările. Tu... te bucuri de rezultate, doar eşti vedeta clipului!

schiul şi snowboardingul se vor schimba radical!

Tot ce ai de făcut este să instalezi aplicaţia pe telefonul tău mobil. Dacă îţi place să schiezi, dacă eşti rapid sau dacă ai impresia că săritura ta a fost cea mai tare de pe pârtie... E atât de simplu... Vei primi direct pe telefonul tău mobil un film doar cu tine!
Îl poţi trimite apoi celor dragi sau tuturor prietenilor de pe Facebook, pentru a-i impresiona!

în curând toate sporturile devin sociale

În curând vei putea provoca pe oricine cu cea mai bună coborâre a ta. Când adversarul tău va schia pe pârtia respectivă veţi primi amândoi câte un film cu voi, filmaţi de aceleaşi camere, umăr la umăr, concurând.
Îţi vei putea urmări progresul, vei putea concura cu tine însuţi sau chiar cu schiori din Cupa Mondială. Cum? Schiază la Clăbucet! Alege-ţi adversarul şi veţi primi amândoi filmul, astfel încât să vă puteţi da seama cine este mai bun.
Succes, îţi ţinem pumnii! Până atunci antrenează-te pe pârtie!

politica de confidenţialitate

Doar tu îţi poţi vedea filmele create cu irewind. Folosind modulul GPS al telefonului tău mobil, vom şti când eşti pe pârtie şi vei primi doar clipurile filmate pe durata prezenţei tale acolo.

sus