Jocuri educative pentru copii

Aplicația "Plimbă Ursul"

Pornește la drum cu "Plimbă Ursul"! Descoperă jocul ideal pentru a alunga plictiseala, numai bun de jucat de jucat de cei mai mici pasageri atunci când vă aflați la drum lung sau chiar de acasă. Adună cât mai multe animăluțe în autobuz, apoi lasă-le în stațiile potrivite pentru a strânge cât mai multe puncte. Cu acestea, poți să îți cumperi ulterior mașini noi, care mai de care mai trăznite.

Pe lângă distracție, micuțul tău va învăța să conducă prudent, să oprească la trecerile de pietoni și să fie atent la semne de circulație.

Jocul "Plimbă Ursul", pentru tabletă și smartphone, este dezvoltat de Automobil Clubul Român pentru Federation International de l'Automobile, în cadrul programului de siguranță rutieră "Junior Copilot" și face parte din aplicațiile educaționale Kidsopia.

Întrebări frecvente

Aplicația Plimbă Ursul este recomandată copiilor cu vârsta cuprinsă între 4-8 ani și este compatibilă cu smartphone, tabletă și iPod Touch.

Pentru a folosi aplicațiile Kidsopia – Plimbă Ursul, Povești pentru Copii, Anotimpurile, Ucenicul Bucătar, 123 Numere și Oi și ABC Trenul Alfabet - ai nevoie de o conexiune la internet prin rețeaua mobilă sau prin Wi-Fi.
Aplicațiile sunt gratuite, însă traficul efectuat pentru descărcarea și utilizarea lor se taxează conform planului tău tarifar.Copilul tău controlează autobuzul condus de ursulețul Boris și trebuie să încetinească pentru ca restul animăluțelor să poată urcă, apoi trebuie să le ducă la destinație.

Cu banii primiți din aceste curse se pot cumpăra autobuze noi. Pe parcursul jocului, cel mic este învățat să frâneze la trecerile de pietoni, care sunt semnalizate ca în viața reală.

Jucătorul poate avansa cu ușurință la un nivel superior, dacă animăluțele-pasageri sunt transportate în siguranță până în stații, iar regulile de circulație au fost respectate.

sus