Aplicația Super Erou

Descoperă aventurile eroilor tăi preferați din basmele autohtone, cu Super Erou, prima aplicație de mobil din România dedicată benzilor desenate. Ai acces de pe smartphone sau tabletă la mai multe colecții de benzi desenate, printre care „Harap Alb continuă” sau revista „Comics”, dar și la titluri unice semnate de ilustratori și scenariști, precum Puiu Manu și Alex Tamba.

Cum folosesc aplicația Super Erou?

Pentru a te bucura de colecția de benzi desenate, parcurge următorii pași:

  • Descarcă aplicația Super Erou, disponibilă în Google Play, App Store sau Windows Phone Store
  • Creează-ți un cont gratuit
  • Finalizează crearea contului prin accesarea e-mailului trimis pe adresa ta

Dacă ești abonat Orange, ai acces gratuit la numere din revista „Harap Alb continuă”. Trimite un SMS gratuit la numărul 8399 pentru a primi codul de activare, autentifică-te în aplicație, introdu codul de activare trimis prin SMS, precum și numărul tău de telefon și apasă butonul Trimite.

Cum activez aplicația Super Erou?

Descarcă aplicația Super Erou din Google Play sau App Store și descoperă aventurile eroilor tăi preferați din basmele autohtone.

Descarcă din Google Play
Descarcă din App Store

Cât costă?

Aplicația este gratuită, însă traficul efectuat pentru descărcarea ei se tarifează corespunzător planului tarifar activ.

Întrebări frecvente

Pentru a folosi aplicația de benzi desenate pentru telefon sau tabletp, ai nevoie de o conexiune la internet prin rețeaua mobilă sau Wi-Fi.

Dacă întâmpini probleme în folosirea aplicației SuperErou, trimite un e-mail cu informațiile despre eroarea apărută la adresa contact@supererou.ro

Părerea ta este importantă pentru noi, lasă-ne feedbackul tău

Feedback

sus