Studiu de caz

GNP Guia Naghi and Partners

Spații de lucru mobile, bazate pe soluțiile de colaborare Microsoft

 • Share

GNP Guia Naghi and Partners este o societate de avocatură creativă și versatilă care oferă consultanță și asistență juridică de specialitate la cele mai înalte standarde în domenii precum dreptul concurenței, ajutor de stat, litigii, pharma & regulatory, protectia datelor cu caracter personal, fuziuni și achiziții, proprietate intelectuală, protecția consumatorilor, real estate, achiziții publice și nu numai.

Într-un domeniu în care fiecare proiect este unic, abordat cu dedicare și atenție la detalii, instrumentele de lucru trebuie să faciliteaze transferul de documente în siguranță. Comunicarea dintre membrii trebuie susținută prin soluțiie potrivite de colaborare pentru ca echipa să se poată întâlni și lucra împreuna, să poată să se consulte și să facă schimb de experiențe chiar și de la distanță. Prin implementarea de canale de comunicare și conferință prin voce, video, transfer și prelucrare de documente în procesele de lucru, au reușit să susțina eficiența și performanța echipei și să elimine risipa de timp, indiferent de unde lucrează.

Echipa GNP Guia Naghi and Partners

„Prin disponibilitatea și expertiza Orange Business în achiziția soluției potrivite de colaborare Microsoft, am reusit să răspundem cu succes provocării de a nu lucra în același spațiu fizic cu echipa. Am eliminat limitele biroului, putem lucra de oriunde în afara lui și gestiona optim fiecare interacțiune și fiecare proiect în parte, în orice context.”

Obiective

 • Pentru a facilita colaborarea între angajați, clienți și parteneri, GNP Guia Naghi and Partners a apelat sprijinul unui partener tehnologic capabil să asigure soluții de comunicare și lucru colaborativ pentru a eficientiza performanța echipei și elimina risipa de timp. Prin intermediul soluției Microsoft de la Orange Business, echipa dispune de ultimele versiuni ale aplicațiilor Office și poate să comunice și să se întâlnească, fără să se deplaseze, oricând e nevoie, de oriunde, de pe orice dispozitiv, în condiții de siguranță deplină.

Soluția Orange

Cu soluția Microsoft 365 Business Standard prin Orange Business:

 • Comunică eficient cu clienții și partenerii prin conferințe video și audio
 • Lucrează cu cele mai recente versiuni ale aplicațiilor Office, cum ar fi Word, Excel, PowerPoint, Outlook și Access
 • Rămân conectați și informați prin conversații de grup, restrânse sau cu clienții
 • Accesează, partajează și editatează documentele în mod colaborativ și securizat, în timp real
 • Transmit rapid informațiile către grupurile cheie create special pentru anumite proiecte

Beneficii

 • Membrii echipei lucreaza împreuna oriunde s-ar afla
 • Eficiență crescută și eliminarea risipei de timp
 • Rapiditate în răspunsuri și în procesul de luare a deciziilor
 • Ecosistem complet de aplicații ce permit agilitate, flexibilitate și libertate maximă de mișcare
 • Cele mai avansate aplicații Office și cele mai noi politici de securitate

Rezultate

 • Membri echipei discută despre activitățile lor ca și când ar lucra din același birou, iau împreună decizii de calitate și își oferă suport pentru a le pune în practică
 • Fiecare proiect este gestionat optim pentru că pot comunica și face schimb de documente în echipă, cu clienții și partenerii în timp real, oriunde s-ar afla
 • Participă la ședințe recurente de echipa în care discută despre eforturile lor, analizează și își îmbunătățesc constant practicile
 • Sunt flexibili în alocarea resursele celor mai potrivite fiecărui proiect, fără a fi necesare costuri de transport sau relocare

Despre GNP Guia Naghi and Partners

GNP Guia Naghi and Partners deține încă de la debut un portofoliu important de clienți, specialiștii GNP fiind implicați într-un număr impresionant de proiecte relevante pentru afaceri.

 • Sediu în București
 • Echipă formată în 2019 din avocați cu un grad ridicat de senioritate, uniți nu doar de coeziunea profesională ci și de valori comune și dorință de a construi o firmă de avocatură cu baze solide, care să îi reprezinte ca oameni și ca profesioniști.

Vrei să discutăm?

Lasă-ne un mesaj și un consultant te va apela în maximum 48h

call

Sau sună la

0374.44.7766
calendar_white

Luni-Vineri:

09:00-18:00

Ne poți contacta și pe WhatsApp Business la numărul: 0750100200

[+]

Îți mulțumim!

Am preluat datele tale și un consultant Orange te va suna în maximum 48h, de luni până vineri între 9:00 și 18:00.

Cu prietenie,
Echipa Orange

call

Sau sună la

0374.44.7766

Luni-Vineri:

09:00-18:00

Ne poți contacta și pe WhatsApp Business la numărul: 0750100200