Smart Tracking

Soluție completă pentru monitorizarea flotelor auto

 
 • Share

Smart Tracking este o soluție completă de monitorizare și administrare a flotelor auto, ce include un sistem profesional de urmărire prin GPS, dispozitive speciale pentru utilizare în medii dificile de lucru și servicii personalizate.

Soluție adaptată oricărui specific de business

Smart Tracking asigură în timp real vizibilitate completă asupra tuturor mașinilor din flotă și generează automat raporte privind activitatea zilnică sau lunară a vehiculelor monitorizate: locație la un moment dat sau istorică, traseu, consum combustibil, comportament șofer etc. Soluția corespunde celor mai înalte exigențe și poate fi adaptată specificului unui număr larg de domenii de activitate: transport marfă, construcții, distribuție, agricultură, curierat, bănci, asigurări și transport valori, IT și telecomunicații, sănătate, securitate, transporturi frigorifice, autorități locale sau utilități publice.

Controlezi mereu vehiculele din teren, chiar din biroul tău

Beneficii

Soluție completă, personalizată

Ai tot ce-ți trebuie pentru a implementa soluția optimă pentru domeniul de activitate și structura flotei tale de vehicule: echipamente, conectivitate, aplicație de monitorizare și servicii profesionale.

Reducerea consumului de combustibil și eliminarea fraudelor

Ai evidența exactă a traseului parcurs și al nivelului de combustibil din rezervor. Astfel poți optimiza rutele pentru a reduce numărului de kilometri parcurși, eviți utilizarea neautorizată a vehiculului și identifici rapid pierderile și eventualele fraude.

Managementul performanței

Prin generarea automată de rapoarte și analiza istorică a traseelor, poți eficientiza activitatea întregii flote. Astfel, poți optimiza traseele și timpii de livrare, precum și condițiile contractuale cu clienții tăi, pentru o experiență îmbunătățită și loialitate crescută.

Reducerea costurilor operaționale

Datele colectate despre comportamentul șoferilor permit reducerea orelor lucrate peste program, scăderea numărului de amenzi, tarife mai mici pentru asigurări RCA și CASCO și efectuarea la timp a reviziilor auto pentru vehiculele tale.

Siguranță și control

Ești mereu în control pentru că știi locația exactă a tuturor vehiculelor tale și modul cum se deplasează. Cu Smart Tracking poți seta alerte pentru depășirea vitezei sau părăsirea unui perimetru, poți preveni comportamentele riscante în trafic ale șoferilor și responsabilizezi toți angajații.

Pachete de servicii disponibile

Soluția Smart Tracking include tot ce ai nevoie pentru implementarea variantei optime pentru compania ta.

Echipamente profesionale de monitorizare GPS / GPRS

SIM de date M2M pentru condiții dificile de lucru, cu conexiuni naționale și în Roaming SEE

Aplicație web pentru management și control, vizualizarea și raportarea activității vehiculelor

Servicii profesionale, de la consultanță până la instalarea echipamentelor GPS în service partener sau, ca opțiune, în locația clientului

Sistemul colectează de la fiecare vehicul informații ce sunt agregate în aplicația web și pot fi utilizate în funcționalități multiple de control și administrare:

 • Vizualizarea în timp real a poziției, vitezei, direcției de deplasare
 • Plasarea vehiculelor și a traseelor pe hartă vectorială detaliată la nivelul României și al Europei
 • Definirea punctelor de interes (hot spots)
 • Rapoarte personalizate – abateri rută prestabilită, intrări / ieșiri puncte de interes, staționări, viteză
 • Rapoarte tip foaie de parcurs
 • Raportare diferențiată a modului de utilizare vehicul: în interes business sau privat, în funcție de programul de lucru
 • Analiza comportamentului în trafic al șoferilor
 • Istoricul intervențiilor la nivel de vehicul: schimb de anvelope, schimb de ulei, reparații etc

În plus, în funcție de structura flotei și de informațiile suplimentare de care ai nevoie, soluția poate integra echipamente opționale:

 • Sondă litrometrică pentru măsurarea consumului de combustibil
 • Interfață FMS ce permite conectarea la computerul vehiculului pentru integrarea cu diverse aplicații terțe, precum aplicații de raportare și optimizare pentru consumul de combustibil
 • Senzor de temperatură pentru măsurarea, raportarea și generarea de alerte legate de temperatura din compartimentul de marfă
 • Senzor pentru identificarea șoferului pentru evidențierea activității la nivel de șofer, atunci când același vehicul este condus de mai mulți angajați
 • Senzor on/off pentru monitorizarea deschiderii / închiderii ușii de la compartimentul de marfă

Pentru a identifica soluția optimă pentru industria în care activezi și obiectivele de business ale companiei tale, contactează reprezentantul dedicat din echipa Relații cu Clienții sau apelează un consultant Telesales Orange.

contact Created with Sketch.

Contactează echipele noastre de consultanți

Dacă dorești să afli mai multe informații despre soluțiile Orange Business Services pentru compania ta sau despre cum poți achiziționa și activa serviciul, contactează reprezentantul dedicat din echipa Relații cu Clienții sau apelează un consultant Telesales Orange.

776 (apel gratuit din rețeaua Orange)

0374.44.7766 (apel taxabil)

Vrei să afli mai multe despre soluțiile Orange sau să primești o ofertă personalizată?

Lasă-ne datele tale și te vom contacta în maximum 1 zi, de luni până vineri, între 9:00 și 18:00.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

sus