Business-ul meu este ca mine: de neoprit

Soluții complete fix-mobil pentru productivitate în mișcare sau la birou

 • Share

Oportunitățile de afaceri apar mereu atunci când nu te aștepți. Cu soluțiile complete fix-mobil de la Orange, ești pregătit să răspunzi oricând clienților tăi, de oriunde te-ai afla.

Descoperă pachetele de servicii complete, adaptabile pentru industria în care activezi, dimensiunea companiei și modul în care echipa ta colaborează, apoi configurează împreună cu consultantul tău Orange oferta potrivită.

Laptopuri de ultimă generație

Pregătite pentru eficienţa echipei, de oriunde ar lucra

Office 365 și servicii profesionale

Servicii de productivitate și colaborare Microsoft integrate în soluțiile Orange

Internet fix ultra-rapid

Soluții de conectare de mare viteză pentru sediile tale, indiferent de locație

Resurse de voce și date mobile

Pachete Business Mobile cu resurse variate și smartphone-uri la prețuri speciale

Voce fixă și
fax

Abonamente de telefonie fixă, fax și conexiune pentru POS

Centrală telefonică în cloud

Funcționalități avansate pentru voce fix-mobil fără investiții în echipamente proprii

Totul pe o singură factură, în pachete personalizate pentru compania ta

Laptopuri performante

Laptop HP 450 G6

 • Ecran 15.6 FHD, 1920 x 1080 pixeli, cu antireflex
 • Procesor Intel Core i5-8265U 1,6 GHz, 8th Gen
 • 8 GB RAM
 • Hard disk SSD 256 GB
 • Autonomie baterie 12 ore, încărcare ultrarapidă - 50% în 30 de minute
 • Sistem de operare Windows 10 Pro

Laptop HP 830 G6

 • Ecran 13.3 FHD, 1920 x 1080 pixeli, cu antireflex IPS
 • Procesor Intel Core i7-8559U 2,5 GHz, 8th Gen
 • 8 GB RAM
 • Hard disk SSD 256 GB
 • Sistem de operare Windows 10 Pro
 • Autonomie baterie 11 ore, încărcare ultrarapidă - 50% în 30 de minute
 • Sistem de operare Windows 10 PRO

Termen de livrare în funcție de stocul disponibil.

Office 365

Prin intermediul soluțiilor de colaborare și productivitate Office 365, angajații tăi sunt mai eficienți, rămân conectați la resursele companiei oriunde s-ar afla și pot lucra în echipă de oriunde. Beneficiezi de o suită largă de aplicații de productivitate și colaborare, în pachete adaptate pentru cele mai variate cerințe sau tipologii de utilizare.

Icon_Excel
Excel
Outlook_64x
Outlook
Icon_Word
Word
Icon_PowerPoint
PowerPoint
Icon_Teams
Teams
Icon_SharePoint
SharePoint
OneDrive_64x
OneDrive
Icon_Publisher
Publisher
Icon_Access
Access
Icon_Exchange
Exchange

Pentru implementarea soluțiilor Office 365, îți oferim Servicii Profesionale, incluzând configurarea inițială, migrarea căsuțelor de e-mail curente și crearea de liste de distribuție. Promoțional, beneficiezi de configurare inițială gratuită pentru primele 50 de căsuțe de mail.

Mai multe detalii

Internet fix ultra-rapid

Fie că ai un magazin online sau doar comunici și accesezi informație digitală de business, ai aceeași experiență de navigare prin oricare dintre soluțiile avansate de conectare: fibră optică, rețeaua LTE-TDD, dedicată conexiunilor fixe pentru companii, sau conexiuni fixe peste 4G. Alege serviciul potrivit în funcție de nevoile echipei și locația sediului tău.

Office Net

Acces la internet prin fibră optică, plus soluții și licențe Microsoft Office 365 și Windows 10 for Business. Ai un router Wi-Fi inclus la care poți conecta simultan orice calculator sau laptop, prin cablu sau wireless, și până la două telefoane fixe sau faxuri.

Mai multe detalii

Dedicated Internet Access

Asiguri o conexiune rapidă, permanentă și sigură la internet, cu lățime de bandă simetrică și garantată. Serviciul este livrat la cheie, toate echipamentele și suportul de care ai nevoie pe parcursul utilizării acestei soluții fiind incluse în abonamentul lunar.

Mai multe detalii

IP-VPN

Asiguri conexiuni de date securizate între angajații tăi, indiferent de numărul sau poziția lor geografică, dar și între sediile companiei tale, fără investiții în infrastructura proprie. Intranetul companiei devine accesibil atât pentru angajații mobili, cât și pentru partenerii de afaceri, în timp ce păstrezi un control total asupra fluxului de informații.

Mai multe detalii

În zonele în care nu este disponibilă infrastructura prin fibră optică, serviciul Office Net poate fi instalat prin noua tehnologie LTE TDD. Pe baza acesteia, Orange a dezvoltat o rețea radio dedicată conexiunilor fixe pentru companii, care permite viteze maxime teoretice de 100 Mbps download / 20 Mbps upload.

Mai multe detalii

Resurse de voce și date mobile personalizate pentru fiecare angajat

Îmbunătățește mobilitatea angajaților tăi cu Business Mobile - abonamentele de voce și date mobile cu resurse adaptate nevoilor de comunicare ale fiecărui utilizator. Fie că numerele de mobil ale afacerii tale sunt la Orange sau încă nu, poți opta pentru abonamente cu telefon la prețuri speciale sau fără, iar dacă resursele incluse în abonament nu sunt suficiente, dar nu vrei să achiziționezi un pachet superior, poți adăuga opțiuni suplimentare, cu minute și internet național, internațional, în roaming SEE sau roaming Restul Lumii.

În plus, primești lunar 10 GB de trafic mobil 4G pentru fiecare abonament Business Mobile nou sau prelungit.

Mai multe detalii

Voce fixă și fax

Cu abonamentele de telefonie fixă Office Fix, clienții tăi au mereu la dispoziție un mod prin care pot lua rapid legătura cu tine. Abonamentele includ minute incluse, apeluri gratuite între membrii grupului, telefon fix, la care poți conecta și un fax sau un POS pentru încasarea plăților cu cardul.

Pentru a putea răspunde întotdeauna solicitărilor primite, îți oferim gratuit pachetul Office Fix 3, cu minute incluse, apeluri gratuite între membrii grupului și telefon fix

Mai multe detalii

Centrală telefonică în cloud

Cu serviciul Business One Voice, ai la dispoziție toate funcționalitățile unei centrale telefonice, gratuit, fără a mai fi nevoie să investești în echipamente, licențe, mentenanță și training-uri. Soluția este oferită în cloud, fiind găzduită și administrată de Orange. Printre numeroasele funcționalități avansate de care dispui, ai:

 • Transfer automat al apelurilor primite între mai multe numere fixe sau mobile, după criterii predefinite (grup de hunt liniar / circular / uniform / simultan), pentru ca niciun apel să nu rămână fără răspuns
 • IVR personalizat printr-o interfață online ușor de folosit, pentru ca fiecare apel să ajungă imediat la persoana potrivită
 • Număr unic fix-mobil, astfel încât apelurile pe numărul fix te vor găsi automat chiar și atunci când ești plecat de la birou
 • Apelare pe extensii, pe baza unui plan privat de numerotaţie definit pentru apeluri rapide între angajaţi
 • Cost Control, funcționalitate prin care stabilești limite de consum pentru serviciile de voce și SMS, pe destinații naționale sau roaming SEE, la nivel de utilizator

Mai multe detalii

Întrebări frecvente

Oferta este valabilă pentru persoane juridice din România, până la 20 noiembrie 2019, cu posibilitatea de prelungire.
Beneficiile din ofertă sunt valabile atâta timp cât combinația de abonamente și servicii noi sau reînnoite în baza cărora au fost oferite este activă pe contul de client. Orice modificare de abonamente și servicii pe contul de client va duce automat la modificarea beneficiilor suplimentare.
Beneficiezi în mod gratuit de servicii de configurare inițială (tenant, căsuță de mesaje) pentru licențele Office 365 achiziționate în oferta curentă, în limita a 50 de utilizatori.

Contactează echipele noastre de consultanți

Dacă dorești să afli mai multe informații despre soluțiile Orange Business Services pentru compania ta sau despre cum poți achiziționa și activa serviciul, contactează reprezentantul dedicat din echipa Relații cu Clienții sau apelează un consultant Telesales Orange.

776 (apel gratuit din rețeaua Orange)

0374.44.7766 (apel taxabil)

Vrei să afli mai multe despre soluțiile Orange sau să primești o ofertă personalizată?

Lasă-ne datele tale și te vom contacta în maximum 1 zi, de luni până vineri, între 9:00 și 18:00.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Părerea ta este importantă pentru noi, lasă-ne feedbackul tău

Feedback

sus