Orange Film

De la seri de şezătoare,
la seri de cinema

În trecut, poveştile se spuneau la şezători în serile de iarnă. Astăzi, cele mai emoționante povești se văd la cinema. Și pentru că un film bun se vede în doi, în fiecare miercuri din luna decembrie primești 2 bilete gratuite la filmele românești, dacă trimiți un SMS cu textul FILM la 241.

Mai mult

Digitaliada

De la primul stilou,
la instrumentele viitorului

În 1827 Petrache Poenaru inventa "condeiul portăreț fără sfârșit". Mai mult decât un stilou, acesta urma să devină un instrument care oferea tuturor acces la educaţie. Inspiraţi de exemplul său, am creat programul Digitaliada care oferă copiilor și profesorilor din mediul rural metode interactive de învățare și predare. Peste 4500 de elevi din 40 de școli se bucură în prezent de o educație performantă care îi pregătește pentru lumea digitală.

Mai mult

Albumul unei națiuni

De la poze de familie, la albumul unei națiuni

Povestea celor 100 de ani de România este compusă din milioane de povești, ale fiecăruia dintre noi. Hai să construim împreună un album digital al românilor, care sa rămână mărturie pentru generațiile ce vor urma și vor duce povestea mai departe. Adaugă și tu în album fotografii de familie, vechi sau noi, și primești 100 GB cadou

Mai mult

Orange TV Go

De la primele filme româneşti,
la filme pe mobil

La 1 septembrie 1912 avea loc proiecția primului film românesc, "Independenţa României", la cinematograful Eforie din București. Un secol mai târziu, emoţia poveştilor de pe marile ecrane poate fi trăită oriunde și oricând, cu Cinepub si aplicația Orange TV Go, unde poți vedea online cele mai îndrăgite filme românești.

Mai mult

Smart City

De la oraşe cu istorie,
la oraşele viitorului

În 1918, la Alba Iulia se scria una din cele mai importante pagini din istoria României. 100 de ani mai târziu, transformăm orașul Marii Uniri, împreună cu partenerii noștri, într-un oraș al viitorului prin proiectul pilot Alba-Iulia Smart City. Astfel, le oferim celor 70.000 de locuitori soluții urbane inteligente care îi conectează la orașul lor și le îmbunătățește calitatea vieții. Soluțiile Smart City pentru dezvoltare urbană urmează să fie implementate în viitor și în alte orașe.

Mai mult

Părerea ta este importantă pentru noi, lasă-ne feedbackul tău

Feedback

sus